- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Alabalik32
Sevda hanim aurada dimi. Onu bende arastirmistimAma igneliyle sonuc alan cok diyolar
Lazer zaten cogu tuyu gormuyo
Ben sevda hanima bi ugricam bi ara
Deniycem en azindan bazi yerlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevda hanim aurada dimi. Onu bende arastirmistimAma igneliyle sonuc alan cok diyolar
Lazer zaten cogu tuyu gormuyo
Ben sevda hanima bi ugricam bi ara
Deniycem en azindan bazi yerlere
simon ben seni cok merak ediyorum ins denk gelirizEvet genelde iyi seyler duydum
O yuzden gidebilirim
simon ben seni cok merak ediyorum ins denk geliriz
Ben cansuyu deniycem bi kerede olsa. Cok ozenerek yapiyor. Ogluma yaparken izledim dikkatimi cekti.Ins bakalim bi gun denk geliriz belki
Ben 14unde seansa giricem
Ben cansuyu deniycem bi kerede olsa. Cok ozenerek yapiyor. Ogluma yaparken izledim dikkatimi cekti.
Once cizdi dupduzgun gidiyor aletle ustunden. Benim mesela sadece bacak ustunu ciziyor. Bacak aralari icime sinmiyor. Genitalin alt kisminda kalan yerler olmusNasi yapiyo mesela
Benimkinde isik tuttular pek anlamadim
Once cizdi dupduzgun gidiyor aletle ustunden. Benim mesela sadece bacak ustunu ciziyor. Bacak aralari icime sinmiyor. Genitalin alt kisminda kalan yerler olmus
Selam bugun gittim 4.ncu seansa cansu yapti. Valla titiz calisiyor yine dikkatimi cekti. Bundan sonra kalan seanslari ona yaptiricam 15 ile yapti bolgeye gore degistirdi tek tek soramadim artik. Digeri tek joule ile heryeri yapiyordu sanirim.Benimkini belli aralıklarla cizdi
Pek anlayamadim suanda nasil yaptigini
Umarim oyle kalan yerler olmaz
Keske kontrol seansi olsa
Selam bugun gittim 4.ncu seansa cansu yapti. Valla titiz calisiyor yine dikkatimi cekti. Bundan sonra kalan seanslari ona yaptiricam 15 ile yapti bolgeye gore degistirdi tek tek soramadim artik. Digeri tek joule ile heryeri yapiyordu sanirim.
Selam bugun gittim 4.ncu seansa cansu yapti. Valla titiz calisiyor yine dikkatimi cekti. Bundan sonra kalan seanslari ona yaptiricam 15 ile yapti bolgeye gore degistirdi tek tek soramadim artik. Digeri tek joule ile heryeri yapiyordu sanirim.
Hepimizi her seansta ayri ayri deneyenler var. Bu senin en dogal hakkin diyor zaten :))Bi randevu da ugur hanimdan al olmadi ona da bakarsin
O da titiz gibi ama bilemiyorum tabi digerlerini denemedigim icin
Bana da 15ile yapti diye hatirliyorum
Hepimizi her seansta ayri ayri deneyenler var. Bu senin en dogal hakkin diyor zaten :))
Onu soylemesine sasirdim bende. Benim popo arasi ve gobek cizgisi tamamen bitti galiba. 3 seans yetti. Bugun kalirsa cok az genital alti kalir dediler. Onun sebebide nemli bolge olusundanmis. Benim cikmayan yerler bayagi belli oldu. Genital ustunde cikmiyor. Bacaklar genis bolge ya anlayamiyorum dokulmeyi ama temizim. Koltuk altindada cikmadi bu sefer. Bikini bolgesi ve genital alti disindaki yerlerden memnunum yani. Bikini bolgesinde cok batigim vardi herhalde o yuzden anlayamiyorum. Kafama takilanlarida sordum rahatladim. Dogru yerde karar kilmisiz. Ilk seanslarda yazdan kalma bronzluk oldugu icin yuksekle calismaya korkuyoruz yaniktan dolayi dedi. Onun icin yavas yavas yukseltmek daha dogru dedi.Tabiki hakkimiz:)
simdilik dokulmekerim iyi o yuzden degistirmiyorum
Ben sadece popoya yapalim diye her seans israr etmesinden sikayetciyim suanda
Onu soylemesine sasirdim bende. Benim popo arasi ve gobek cizgisi tamamen bitti galiba. 3 seans yetti. Bugun kalirsa cok az genital alti kalir dediler. Onun sebebide nemli bolge olusundanmis. Benim cikmayan yerler bayagi belli oldu. Genital ustunde cikmiyor. Bacaklar genis bolge ya anlayamiyorum dokulmeyi ama temizim. Koltuk altindada cikmadi bu sefer. Bikini bolgesi ve genital alti disindaki yerlerden memnunum yani. Bikini bolgesinde cok batigim vardi herhalde o yuzden anlayamiyorum. Kafama takilanlarida sordum rahatladim. Dogru yerde karar kilmisiz. Ilk seanslarda yazdan kalma bronzluk oldugu icin yuksekle calismaya korkuyoruz yaniktan dolayi dedi. Onun icin yavas yavas yukseltmek daha dogru dedi.
Batik eskisi yok bende. Sende 4.ncu seansa kadar gelince batiklardaki azalmayi farkedersin. Benim bacak arkalari bacak yanlari ve bikini bolgemde coktu. Bacaklarda nerdeyse hic batik kalmadi. Bikini bolgeside umarim duzelir. Bikini bolgesindeki batik izleri sinirimi bozuyor.Bende de baya gec cikiyo tuyler genelde temizim
Sadece batiklar yuzunden puruzsuz bi goruntu olusmuyo
Umarim bian once batiktan da kurtulurum
Simdilik memnunum bakalim
Genital bazi yerler dokulmuyo altta iyice bi baktim ama geneli iyi batiklar disinda
Batik eskisi yok bende. Sende 4.ncu seansa kadar gelince batiklardaki azalmayi farkedersin. Benim bacak arkalari bacak yanlari ve bikini bolgemde coktu. Bacaklarda nerdeyse hic batik kalmadi. Bikini bolgeside umarim duzelir. Bikini bolgesindeki batik izleri sinirimi bozuyor.
Dedigim gibi 3.ncu seanstan sonra anlayacaksin farki. Hani o batiklari cikarmak icin kurcalariz ya onun izleri batik gibi kotu goruntu veriyor.Aynen bikini bolgesi cok fena batik bende
Tum goruntuyu bozuyo
Bacaklarda o kadar rahatsiz degilim ama bikini hic duzelmedi suana kadar
Dedigim gibi 3.ncu seanstan sonra anlayacaksin farki. Hani o batiklari cikarmak icin kurcalariz ya onun izleri batik gibi kotu goruntu veriyor.