- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Alabalik32
Selam arkadaslar.. alexandrite epicare lazer yaptiranlar uygulama dozu hakkinda paylasimlarinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simon slm alexi kim yapiyordu sana kisa boylu renkli gozlumu ismi cansuSelam arkadaslar.. alexandrite epicare lazer yaptiranlar uygulama dozu hakkinda paylasimlarinizi bekliyorum
Cumartesi oglumu goturdum cansu yapti bayagida ozendi dikkatimi cekti. Denemek istiyorum cansuyu. Digerine ayip olacak ama 1 kerede olsa deniycemSlm
Yok ugur hanim yapiyo bana
Dozu 14 gibi birseydi
14 ile yapti oglusada. Bi dahaki gelisinde yukselticem dedi. Bu ilk oldugu icin boyle oldu dediSlm
Yok ugur hanim yapiyo bana
Dozu 14 gibi birseydi
Cumartesi oglumu goturdum cansu yapti bayagida ozendi dikkatimi cekti. Denemek istiyorum cansuyu. Digerine ayip olacak ama 1 kerede olsa deniycem
Ogluma yapilirken sohbet ettim. Kil dusmaniyim diyor. 5 yildir calisiyormus orada 10 yillik gecmisim var dedi. Valla bunun ayibi yok. Genitalin alt kisminda kalanlar olmus benim. Bi dunya para veriyoruz bosa gitmesin yani. Cumartesi gunude 4100 tl oglum verdi. Tum bacak gogus yarim kol ve koltuk alti 8 seans.Hadi ya
Olmadi ben de denerim
Gerci ayip olur ama napiyim kim ozenliyse ona giderim
Bidaki seansa bakicam kacla yapicak
Ogluma yapilirken sohbet ettim. Kil dusmaniyim diyor. 5 yildir calisiyormus orada 10 yillik gecmisim var dedi. Valla bunun ayibi yok. Genitalin alt kisminda kalanlar olmus benim. Bi dunya para veriyoruz bosa gitmesin yani. Cumartesi gunude 4100 tl oglum verdi. Tum bacak gogus yarim kol ve koltuk alti 8 seans.
Sen bir iki kere daha dene. Baktin memnun degilsin degistir. Benim uyuz oldugum konu ilkinde laptop ekrani acikti. Son ikisinde kapaliydi. Oglumdada acikti. Inatlasiyormu napiyor bilemedim. Bisi hissetmiyorum dedikce. Sordum ama cansuya size belli bir dozmu soyleniyor dedim hayir dedı.Bana yapan kisi iyi mi kotu anlamadim daha
Dokulmeler var tabi ama onemli olan sonucu
Hep ayni dozda yaparsa ilerki seanslar verimli olmaz gibime geliyo
Gerci yanik olmasini da istemiyorum o yuzden cok baski yapmak istemiyorum
Sonucta yansa bi de onunka ugrasmak zorunda kalirim
Bende istedim onu banada aynisi dendi. Bende kabul etmedim kendim epilatorle aliyorim artik. Popo arasi ve gobek cizgisini dahil etmistim. Gobegimde cikmiyor artik ilk seansta etkisini gosterdi bileBi de bana ayak basparmagina yapmadi kadin
Ora icin de ayri para odemem gerekiyor
Bende istedim onu banada aynisi dendi. Bende kabul etmedim kendim epilatorle aliyorim artik. Popo arasi ve gobek cizgisini dahil etmistim. Gobegimde cikmiyor artik ilk seansta etkisini gosterdi bile
Dogru diyorsun hic ödün vermiyorlar. Tuy olan yerine sakin yaptirma. Benim normal fiyat 1600 idi. Popo arasi gobek cizgisini dahil edince 2100 tl oldu. Al iste gobek cizgisinde cikmiyor bile artik bosa para odedim orasi icinBana poponun ustunu onerdiler ama kabul etmedim
800kusur para istiyo onun icin
Ve artirir diye de korktum hepsi tuy sonucta kil bile degil
Bence bu odakli halleri hic iyi degil
Alt tarafi bi basparmak onu da hediye etseler nolur
Dogru diyorsun hic ödün vermiyorlar. Tuy olan yerine sakin yaptirma. Benim normal fiyat 1600 idi. Popo arasi gobek cizgisini dahil edince 2100 tl oldu. Al iste gobek cizgisinde cikmiyor bile artik bosa para odedim orasi icin
Ona kalirsa benim yuzede alex dediler ya . Oglumun kolunada sarilar var arada gormez dediler ama basladilar kalinlar siyahlar gitsin derken kolu orman gibi olmasinda insTuhaf olan ilk gorusmede orayi burayi gormez diyip sonra tuy olan yere bile yapalim orda pek artma olmuyo demeleri
Boyle olunca bi guven kaybi oluyo
Artik yaptirsam bile elpidaya filan giderim buz lazer icin ki orasi bile gebegime olmaz demisti
Bunlar yapalim dedi
Garip geldi bana
Ins genel bolgelerden sonuc alirim
Zaten igneli de dusunuyorum olmadi igneli yaptiririm
Ona kalirsa benim yuzede alex dediler ya . Oglumun kolunada sarilar var arada gormez dediler ama basladilar kalinlar siyahlar gitsin derken kolu orman gibi olmasinda ins
Ignelide zor kolay kolay bitmiyor hemde aci. Valla benimde var kenarlarda ayva tuyleri kalinlar gitsinde ayva tuyune raziyim. Erkek olacakmisim yanlis dogmusumIns
Artik basladik ins genel bolgelerden sonuc aliriz
Diger yerler icin de ya buz lazer ya igneli denicem mecbur
Gobek cizgisine lazer yaptirsam da kenardaki ayva tuyleri gozeme batar
O yuzden igneli daha mantikli gibi sanki
Ignelide zor kolay kolay bitmiyor hemde aci. Valla benimde var kenarlarda ayva tuyleri kalinlar gitsinde ayva tuyune raziyim. Erkek olacakmisim yanlis dogmusum
Benim bir yegenim var ozel hastanede calisiyor. Bi gorsen enseden sirta boynu her yeri popo ustune kadar sapsari yogun ayva tuyu. Lazerde gormuyor mecbur sir agda cildiriyor kiz. Her imkani var calistigi yerde lazerde var ama olmuyor iste. Bosver o ayva tuyleriyle baris bence..Ayva tuyu de cok siritiyo ama
Tabi kalin tuy kadar kotu degil ama
Bi denize vs gidecek olsam heryeri almam gerekiyo sari sari da olsa ayva tuyleri gorunuyo hep güneşte
Benim bir yegenim var ozel hastanede calisiyor. Bi gorsen enseden sirta boynu her yeri popo ustune kadar sapsari yogun ayva tuyu. Lazerde gormuyor mecbur sir agda cildiriyor kiz. Her imkani var calistigi yerde lazerde var ama olmuyor iste. Bosver o ayva tuyleriyle baris bence..