slm tuzluçerez,öncelikle bana bilgi verdiğin için teşekkürederim.öncelikle diode lazerin sarı tüğleri gördüğü söyleniyor ama ne kadar gerçek bilemiyorum.geminiyi yeni duydum yeni bir makina galiba her yerde bulunabilir bir makinamı acaba ve sarı tüğlere etkisi gerçekten varmı?
slm.yarın tam bir ay olacak, ama kökleri yanmamış çok incelmiş birkaç tüğ dışında birşey kalmadı.şimdi tedirgin oldum 1 ay geçti daha çıkarmı.sen de lazer yaptırdın heralde sonucu ne oldu çok merak ettim beni aydınlatırsansevinirim.teşekkürederim
slm tuzluçerez,öncelikle bana bilgi verdiğin için teşekkürederim.öncelikle diode lazerin sarı tüğleri gördüğü söyleniyor ama ne kadar gerçek bilemiyorum.geminiyi yeni duydum yeni bir makina galiba her yerde bulunabilir bir makinamı acaba ve sarı tüğlere etkisi gerçekten varmı?
tek seansta mumkunu olmaz ki siz yapan kişiye sormdınız mı ...döküldükten sonra uzunca bi sre sonra elbette kıllarınz cıkacak ama daha ince azalma belirtisi 3ten sonra belli oluyor sadece ihmal etme yeter ben ocaktan beri düzenli gittim kıl fln kalmadı bende tek tük tuy dışında sabır gerekiyor azcık ama ztn başladıktan sonra kıl sorunu yaşamıyosun uzamadn yapılıyo ve döküldügü için ..
Canım özel mesaj alanın kapalı. Mümkünse açabilir misin? süprizzzzz
canım ben açıktı ama tekrar bakayım
long-pulse 755 nm dalga boyunda Alexandrite yanlış yazmışım kullandıkları alet bu fikri olan warsa sevinirim
ipekli isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. diye yazıyor gönderemiyorum hala:) kaydirigubbakcemile2
sinir oldum yahallettimmi bilmiyorum tekrar denersen çok sevinirim
en sonunda kararımı verdim arkadaşlar ıpl jel sistemi bana göre değil alexandrite lazere devam ediyorum bugün üç ay ara verdikten sonra 5.seansıma gittim üstelik indirimde yapıldı gittiğim merkez hem en üstün teknolojik cihazı kullanıyor hem de şeker gibi insanlar ilgililer sonuna kadar devam etmekte kararlıyım inşallah sonuca ulaşırım a.s
Canım ya dalga boyunu lazeri yapan ayarlamıyor mu??
Kızlar merhaba. Ben de 1,5 ay önce kollarıma lazer yaptırdım alex ile. Ve çok memnun kaldım. Daha doğru dürüst tüy çıkmadı bende. Her seans arası 2 ay:) Valla çok memnun kaldım:) Gelişmeleri tüm çevrem benimle beraber takip ediyor. Benden aldıkları sonuçlara göre de herkes başlayacak lazere:) Gerçekten tavsiye ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?