slm ben de Alexandrite cihazıyla yaptırıyorum 4 seans gittim alt bacak ve koltuk altı için gidiyorum. benim asıl gitme sebebim bacaklarımda çok fazla batık olmasıydı. şu an gayet iyi durumda bacaklarım batıklar geçti fakat kıllar kaç seansta biter bilemiyorum kesin bişe de diyemeyiz diyip duruyorlar ama ben 5 ten sonra gidemicem sanırım
Burası herkesin fikirlerini paylaştığı bir site.Yani tabi ki teşekkür ederiz bilgilendirmeleriniz için ancak medikal yardım alma sitesi değil burası...Deneyimler de bazen en az kitaplarda yazan bilgiler kadar önemli ve gerçekçi olabiliyor.Daha önceki bir yazınızda da üyelerin paylaştıkları deneyimleri "sığ sular" olarak adlandırmanız ve bu tarz sözleriniz pek hoş değil.Yine de yardımlarınız için teşekkürler ancak size sorusu olanlar sizin açtığınız bölüme gelip sorularını zaten soruyorlar.İyi günler.
arkadaslar koltuk altımı lazer epılasyonla aldırmak ıstıyorum diode tavsıye edermısınız yoksa alexandrite mi
ben aralarındaki farkı bilmiyorum ama alexandrite lazerdi bbenim gittiğim yerin kullandığı tür onu biliyorum. an tüm yüz koltuk altı ve kasık yaptırdım. koltuk altım 6 seansta bitti ve bu 24 yaşıma kadar jilet kullandım ama zaten bildiğim kadarıyla zaten bu cihazlar sertkılda daha etkili. örneğin yüzüm 20 seansta falan bitti çünkü maalesef bu cihaz yumuşak ve sarı olmayan amarengi ispeten açık olan kılı önce karartıyor sonra bitiriyor ve ben bunu bilmeden işe kalkıştım ve ço zor günler geçirdim. ama koltuk altı rahat oldu, artık öyle bi derdimyok ve istediğimi düşünmeden giyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?