Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

canım onlar 40 gün diyorlar ama sen cıkmadan gitme sakın.o sekilde gidersen cıkmayan yerleri görmez lazer. randevuya kadar cıkan olursa onları jiletle al sertlessin.sert ve kalın tüy daha kolay görülüyor.ama baktın o döneme kadar cıkmadı ileri tarihe at biraz.ben 24 martta gittim.mayıs 12 ye verdiler randevu.50 gün falan.ama cıkmamıs olursa ileri tarihe atcam...

alex benim bildiğim kadarıyla en iyisi lazer cihazlarının. özellikle soğutmalısı daha da iyi.. ben koltukaltıma yaptırdım en son 3 ay önce, 2.seansımdı.. acıdı biraz hatta yanık kokusu bile geldi :) ama sonrasında hiç kızarıp kabarma vs olmadı.. bazı cihazlar haşat ediyo kıpkırmızı :s

genital bölgesini yaptıran arkadaşlaaaaaarrrr : acısı nasıl dayanılır gibi mi?? bana lazer yapan kadın koltuk altı çok acıyanın genital bölgesi acımıyor, kolaltı acımayanın da genital bölgesi daha çok acıyor demişti.. sıktı muhtemelen D

var mı bööle bişiiiii???

ben ilk seansımı 10 gün önce yaptırdım şimdi hepsi döküldü yüz bölgeme ve koltuk altıma ne kadar zaman sonra çıkar bilmiyorum

AMERıKAN SCITON JOULE BBL diye bir makine duyanlar var mı kızlar Bursa da tekmiş başka yerde yokmus ama ben neden Bursa diye düşünmeden edemiyorum yeniymiş çok derin kıl koklarını görüyormuş. duyan veya bilgisi olan var mı?

Çok derin kıl kökü olmazki canım kökler aynıdır derin alt üst olmaz bence kıllar deinin altındadır iyice araştır canım sen ben duymadım bu makineyi

vallaha deee.benmde koltukaltım çok çok acıdı öyle böyle değil ama genital o kadar acımadı.hatta k.altıyla kıyaslanmaz bile.doğrumu acaba kadının dediği CADIARZU

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

bursada nerdeymiş yani güvenilir biryerdemi

sakın alexs yüzün yapma ben 10 seans yaptım eskisinden daha berbat oldu çok güzel bir lazer ama yüz bölgesine değil.diode varsa ona geç

ben tamamen yüz bölgesindeki kıllardan ve koltuk altındaki kıllardan kurtuldum sayılır daha 3 seansım oldu cok cok rahatım hem hiç iz falan yapmadı yaptırdığım yerde çok güvenilir bir yerdi artık yüzümdeki kıllar beni rahatsız etmiyo cok yoğundu elimledokunduğumda sinir olurdum artık böyle bir derdim kalmadı çok şükür

Sizin adınıza sevindim .. Yüzünüz için hangi cihazı kullandılar acaba ?

canım yüzün için hangi lazer cihazını kullanıyosun acaba çok merak ettim genelde yüz sorunlu olduğu için sonuç alan pek nadir maalesef

Kızlar ben tüm bacak ve koltukaltı yaptırıyorum Nisan ortası 7. seansımı yaptırdım şu an alt bacak ve koltukaltı tamamen bitmiş,üst bacak için tekrar gitmek gerekecek.Genelde yaptırdıktan 15 gün sonra kontrollere pek gidemedim çünkü yapılanlar dökülmemiş oluyordu,araya yaz giriyordu bayağı bi salladığım halde çok memnunum sonuçtan... Sırada genital bölge var ama acısından ve tamamen yaptırıp yaptırmamaktan dolayı kararsız kaldım

seanstan 1 saat önce emla sür ve streçle kapat.. acı falan hiçbirşey duymazsın...

alexandrite son çıkan bi modeli olduğunu söyledi. hiç bir şekilde yüzümde leke falan yapmadı lazer olduğum bile belli değil kıl köklerim çok sert ve kalındı şimdi çıksa dahi belli bile olmuyo

sonuç almana sevindim banada ideal cilt ve kıl tipi dediler biliyorum daha seans sayım 3 bitti henüz.alexe bacaklarımda yanıt alamadım ki benm simsiyah ve kapkalın olmasına rağmen.genital bölge acısı bence dayanılmayacak gibi değil tabi herkes farklı hisseder.emla krem alıp başla uyuşturuyor bölgeyi ben ihtiyaç duymadım ama kullananlar var.genital bölgem 3 seansta alexle üst kısımda kalmadı alt kısımlarda kaldı.ablam ve yakın arkadaşımda 3 seasnta benm gibi sonuç aldılar çok büyük rahatlık kesinlikle ama bacağı nd yaga geçtim.bacakta 7 8 seans beni çok korkutuyorkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…