canım senin tüyler ne zaman dökülmeye başladı?
benim pazar günü iki hafta olacak hala kendiliğinden bir dökülme başlamadı tutup çekince geliyor ama kendisi dökülmüyor sürekli kese yapıyorum ama nafile
mahsezer ankarada nerde yaptıryordun birde fiyatları nasıldı? ben k.altı yaptırıyorum bitmek üzere ama genital için de fiyat araştıryorum,eğer temiz ve güzel hemde daha uygun biryer bulursam kliniği değiştirebilirim yoksa memnunum ama genital için 200 tl diyorlar:uhm:
kızlar bacak kontrole gitmeden önce kese yapın dökülsün dökülenler dökülmeyene tekrar yapsınlar
bide ben 2.seansıma gittim aradan 3 ay geçti we nokta şeklinde çıktı bu çok iyi bayabi azaldı ama bacagımın arka kısımlarında nokta nokta leke oldu sizdede oldumu acaba neden oldu lazerin gücünü arttırdı acaba ondanmı oldu gidice sorucamda sizdede oldumu merak ettim ben çok memnunum önceki halime göre aaa bitince öncesi we sonrası olarak gösteririm kızlar size resimde inş biter hoşkalınnnnna.s.
ya kızlar benim gittiğim merkez kolumun üst kısmını ve göbeğimin bir kısmını yapmıyor tüylerin kalınlaşmasını değilde uzayacağını söylüyorlar..ben her defasında ısrar ediyorum çok kötü duruyor hadi göbek neyse ama kol bölgesi göz önünde ben orayı ısrarla yaptırmak istiyorum..bu konuda deneyimi olan varmı yani merkezin söylediklerine uymalımıyım?
birde dün kontrole gitmiştim regl dönemimdi cilt hassatı ondanmı bilmiyorum ama bacaklarımda çizgi halinde yanıklar var sizce neden olmuştur
kızlar ben dün biyerle görüştüm alexin son çıkanı makine
bitene kadar(bitiş garantili) 450 ytl
arkadaşın kuzeni orda yaptırmış ve tamamen bitmiş genital için
şuan düşünme aşamasındayım :uhm:
benım gıttiğım merkez alexin son modelını kullanıyor 1 senelık bır cıhaz yenı yanı ve tum vucut bıtene kadar sözleşmesı yapıyorsunuz 1300 tl ve de cok guzel kalıtelı bır yer vede cok memnunumbır kere para verdım kontrol seanslarıda var toplam 8 seans gıdıyorsunuz kontroller harıc 1300 tl bence cok uygun
arkadaşlar kesınlıkle bıtene kadar 450 ytl olamaz makıne alexmıymıs bu bır ayrıca tum vucut sean fıyatıdır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?