Alexander Skarsgård

Alexander-Skarsgard-Spirit-Awards-2012-Red-Carpet-alexander-skarsgard-29349284-998-1222.jpg

Dizinin de Eric'in de hastasıyım ya hele şükür başladı artık.Ama 12 bölüm çok çabuk biticek yine:5:

ay evet ya kılım o kıza:19: o kadarda beynini patlattılar :52::52:

Yeni fragmanı da izledim Tarayı yine baya görcez sinirlendim:27: Kitaplarını da okumuştum Tara pek geçmiyor kitapda bu yönetmen ne buluyor da sürekli oynatıp duruyorsa bu kızı.Hayır gizli hayranları mı var ben kimi görsem sevmiyor Tarayı sevenleri var demekki:27:
Sookie'yi çok seviyorum ama ya dişlerini de çoğu kişi beğenmese de ben çok beğeniyorum:16:

Yeni fragmanı da izledim Tarayı yine baya görcez sinirlendim:27: Kitaplarını da okumuştum Tara pek geçmiyor kitapda bu yönetmen ne buluyor da sürekli oynatıp duruyorsa bu kızı.Hayır gizli hayranları mı var ben kimi görsem sevmiyor Tarayı sevenleri var demekki:27:
Sookie'yi çok seviyorum ama ya dişlerini de çoğu kişi beğenmese de ben çok beğeniyorum:16:

ben onu da hiç sevmiyorum :50: kurabiye kız:1: jessica hastasıyım ben =)

ben onu da hiç sevmiyorum :50: kurabiye kız:1: jessica hastasıyım ben =)

Aynen Jess çok güzel ya:nazar: Ama Sookie'yi çok sempatik buluyorum ben belki kitaplarını da okuduğumdan.Çok benimsedim komşu kızı gibi birşey benim için o:9:
Yeni gelen Nora da çok taş Eric'in kardeşi olan:9:
Bi de son bölüm de Jess Jason'a neden öyle davrandı ayrıldı mı onlar ben mi kaçırdım başka erkeklerle takılıyordu:27:

Aynen Jess çok güzel ya:nazar: Ama Sookie'yi çok sempatik buluyorum ben belki kitaplarını da okuduğumdan.Çok benimsedim komşu kızı gibi birşey benim için o:9:
Yeni gelen Nora da çok taş Eric'in kardeşi olan:9:
Bi de son bölüm de Jess Jason'a neden öyle davrandı ayrıldı mı onlar ben mi kaçırdım başka erkeklerle takılıyordu:27:

tarayı ne diye vampir yaptılarki bence o pekde iyi olmıycak gibi:32:

yeni bölümü izlemedim biraz biriksin öyle izlemeyi planlıyorum =) tara vampir mi olmuş:1::53: sookie şanslı ya hem kurt hem vampirler oh hayat ona güzel:1:

Back