ben lightsheer diod la genital vw koltuk altına yaptırdım. gayet memnunum.özellikle koltukaltında. uzun süredir gitmediğim için özel bölgede ince tüyler cıktı.ama bu benim hatam birazda
şimdi bacaklarım için gitmeyi düşünüyorum.. alex mi diod mu bende kararsızım:26:
kurumsal olmayan yerlerin yapması yasak zaten. Sağlığını tehlikeye atma derim. Arkadaşımı çok kötü yaktılar böyle bi yerde. Sağlığın herşeyden önemli... Bir çok yer taksit yapıyo zaten ısrar edersen indirim de yaparlarİstanbul anadolu yakasındayım bende nereye gideceğimi bilmiyorum güzellik merkezlerinde alex yapan yerler var uygun fiyat veriyolar. Daha kurumsal yerler ise bütçe olarak beni aşıyor napıcam bilmiorum yani yok mu şöyle kaliteli makinayla güzel hizmet vern uygun bi yer yaa arkadaşlarrr
ben ıple gittim 4 seans sonra 2 ay ara verdim sanki hiç gitmemişim gibi daha beter olarak geri geldiler şimdi kararsızım beyaz tenliyim alexe uygun olduğunu söylüyolar ama nereye gideceğii şaşırdım vallahi
Beyaz tenli ve tüyler siyahsa alex öneriyorlar, ama bronzlaşmadan yaptırmalısın. Esmer ve bronz tende yanık riski oluyormuş. Bir de kol ve yüzde diod lazeri öneriyorlar. Alex yüzdeki ayva tüylerini kalınlaştırabiliyormuş. Bu yüzden her iki cihazın da bulunduğu ve doktor kontrolünde olan iyi referanslı bir merkez seçmelisin derim. IPL modern ağda gibi diyorlar, tüyleri yok etmiyormuş, bence IPL ye devam etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?