Lazer Epilasyon Alex mi ? Diode mu? Değerli tecrübelerinize ihtiyacım var

LoliLola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
4
1
86
İstanbul
IPL den hiç memnun kalmayan ve hiç sonuç alamayan biri olarak (üstelik jilet yapmaktan üst bacaklarımda ki ince tüyler bile sakal gibi oldu Yeni bir epilasyon serüvenine atılmak istiyorum.Mayıs ta dügünüm var ve çok rahatsızım beyaz tenliyim tüylerim çok koyu kahverengi ve çok sertler. Bikini bölgem dekiler tüy kadar inceldi ama diğer hiç bi yerden memnun değilim %10 dökülme oldu toplam 4 seans girdimn ama bana daha kesin bir çözüm lazım vaktim azalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

ben lightsheer diod la genital vw koltuk altına yaptırdım. gayet memnunum.özellikle koltukaltında. uzun süredir gitmediğim için özel bölgede ince tüyler cıktı.ama bu benim hatam birazda
şimdi bacaklarım için gitmeyi düşünüyorum.. alex mi diod mu bende kararsızım:26:

Jacoste, lightsheer diod derken soprano xl yani ütüleme epilasyonu mu kastediyorsun acaba yoksa normal diod mu?
Bir de kaç seansta sonucu gördün, özellikle de genital için, çok merak ediyorum... :)

Teşekkürler..

soprano xl deil sanırım. makinenin üzerinde light sheer yazıyodu sadece
etkisini çok çabuk gösterdi bende. ilk seansta %60-70 döküldü. geri kalnlar cok ince cıktı. onlarda baya azlmıştı ama ben ceşitli sebeplerden dolayı ara verdim. yaklasık bir senedir gitmiyorum. ayda bir fln jiletliyorum ama öyle eskisi gibi kalınlasmadı hiç

vücut için alex iyi diyorlar hem de kalın kıllar için öneriyorlar.
ben yüzüme nd yag yaptırıyorum. alex için bildiklerim şunlar mesela alex yüze yapılmıyor ayva tüyleri uyarma etkisi var. ama kalın kıllar için çok iyi(miş). sizde tüylerinizin kalın olduğunu söylüyorsunuz.
tabi IPL den sonra inceldi mi bilmiyorum. IPL ye ağda görevi görüyor diyorlar yani en sonuç vermeyeni. onu kesinlikle bırakın. yüz için diode kullanan duydum. ama alex tamamen vücuda uygun diye biliyorum.

Son düzenleme:
Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. IPL de incelen yerler ve dökülen yerler toplamı %20 dir. Yani hiç memnun değilim bacaklarım özellikle jiletle almaktan dolayı çok sert ve kalın çıkıyor verdiğim para onlara haram olsun bi de o kadar emin konustular parayı alırken siz siz olun IPL e gitmeyin.

bir de ben birşeyi merak ediyorum diyelim seanslarımız bitti tamamen bitmeyen yerler oluyomus onları da illa jiletle mi alıcaz hayatımız boyunca ? yoksa ağdaya devam edebilirmiyiz jilet benim cildimi olumsuz etkiliyor mesela

yaklaşık 10 seans oldu benim
ilk 2 seans IPL girdim memnun kalmadım fark ödedim ALEX e başladım ciddi fark oluştu ,resmen deri üzerinde minik yanıklar oluşturuyor ,sonra kayboluyor tabi bir kaç güne banyo ve kese ile ,ciddi ciddi % 80 azaldı 6 seans oldu ,arada makine arızalıymış DİODE a girdim ,komple jel sürüp ultrason cihazı gibi vucütta gezdiriliyor bu alette ,yarım saat sürüyor ,ama alexle ince detaylara kadar tek tek kıl köklerine işleniyor ve yaklaşık 2 saat sürüyor .ben en çok alex den memnun kaldım ,en son dün gittim ,hafif tüylü gitmek gerekiyor alex için ,zaten azalan tüylerimi hiç almadan gittim ,en son uzman doktora sordum tamamen bitiyormu gerçekten yoksa küçük sarı tüyler kalıyormu dedim
1-2 sene sonra yine tek tük çıkıyor onlarda ,revizyon için 1 seans daha alırsın onlarda biter dedi ,ama bu arada sakın jilet yapma artık bitmiş olacak çünkü ,çıkan küçüklere ağda yap dedi ..yada makine ile kökten al dedi ..

ben ıple gittim 4 seans sonra 2 ay ara verdim sanki hiç gitmemişim gibi daha beter olarak geri geldiler şimdi kararsızım beyaz tenliyim alexe uygun olduğunu söylüyolar ama nereye gideceğii şaşırdım vallahi

İstanbul anadolu yakasındayım bende nereye gideceğimi bilmiyorum güzellik merkezlerinde alex yapan yerler var uygun fiyat veriyolar. Daha kurumsal yerler ise bütçe olarak beni aşıyor napıcam bilmiorum yani yok mu şöyle kaliteli makinayla güzel hizmet vern uygun bi yer yaa arkadaşlarrr

arkadaşım ben bugün 2 doktorla görüştüm bana ikiside diotu önerdiler daha az zararlıymış

kurumsal olmayan yerlerin yapması yasak zaten. Sağlığını tehlikeye atma derim. Arkadaşımı çok kötü yaktılar böyle bi yerde. Sağlığın herşeyden önemli... Bir çok yer taksit yapıyo zaten ısrar edersen indirim de yaparlar

ben ıple gittim 4 seans sonra 2 ay ara verdim sanki hiç gitmemişim gibi daha beter olarak geri geldiler şimdi kararsızım beyaz tenliyim alexe uygun olduğunu söylüyolar ama nereye gideceğii şaşırdım vallahi

Beyaz tenli ve tüyler siyahsa alex öneriyorlar, ama bronzlaşmadan yaptırmalısın. Esmer ve bronz tende yanık riski oluyormuş. Bir de kol ve yüzde diod lazeri öneriyorlar. Alex yüzdeki ayva tüylerini kalınlaştırabiliyormuş. Bu yüzden her iki cihazın da bulunduğu ve doktor kontrolünde olan iyi referanslı bir merkez seçmelisin derim. IPL modern ağda gibi diyorlar, tüyleri yok etmiyormuş, bence IPL ye devam etme.

onu bıraktım zaten ama ankarada iyi bir yer arıyorum yapan

kesinlikle alexx diyorum ben alpiel resmen modern ağda azaltma yapmıyor sadece geç çıkarıyor okadar diod iyi ama uzun bi tedavi şeklii ve cok can yıkayor alexe giden arkadaşlarım çok memnunlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…