- 21 Temmuz 2016
- 166
- 131
-
- Konu Sahibi mutlulukrecetesi
Bende öyle düşündüm çıkmış sorularla ilgili kaynak alacağım çıkmış sorularla ilgili sözel mantıga nasıl çalışabilirim peki ?Çıkmış soruları çöz ilk önce ve sözel mantığa ağırlık ver.
O ALES kitabının ismini özelden mesaj atabilir misin o kaynak kitabı en iyisi alayımBende bi ales kitabı var oradaki henüz çözmediğim mantık ve sözel sorularının fotoğrafını atabilirim sana istersen.. 7 mayısta sınava gireceğim ben de, istersen özelden telefon numaranı atabilirsin gönderirim
Matematikten ne kadar yapmak gerekir peki? Teşekkür ederim finallerden sonra hemen başlamalıyımÇıkmış dgs mantık sorularını da öneririm ben Ales'e öyle çalıştım herhangi bir yayının kaynağından ziyade. Son Alesten de 84 aldım. Sözel o kadar zor değil, sayısalda fena tokatlıyorlar.
mantık kitaplarını bul netten, murat yayınları tasarı yayınları gibi.merhaba arkadaşlar;
ben 2017 yılında ales sınavına girecegim .
ben sözelden girecegim alese hangi kaynakları tavsiye edersiniz? ve alese daha önceden girmiş olanlar nasıl çalıştınız?
Çok teşekkür ederim :)
Matematiğe nasıl çalışabilirim sizce ?mantık kitaplarını bul netten, murat yayınları tasarı yayınları gibi.
ben girdim, sözelden ustelik. Turkce paragraf calis surekli ve Matematik mantık ve matematigin ilk soruları rasyonel sayılar denklemler gibi...sözelde Türkce önemli matematikte de ilk 20 soru full dogru olsa yeterli sayılıyor
ALES matematigi DGS matematigi ile aynı sayılır. ALES ağır gelebilir en başta, DGS matematik kitaplarını alıp başlayabilirsinMatematiğe nasıl çalışabilirim sizce ?
Teşekkür ederimALES matematigi DGS matematigi ile aynı sayılır. ALES ağır gelebilir en başta, DGS matematik kitaplarını alıp başlayabilirsin
Teşekkür ederim :)657 nin kitabı güzel mantık soruları için de youtube 657 yayınları videolarını izle bence ben de yapamıyordum oradaki sorularla kendimi geliştirdim geçen sınavda 80 aldım 90 ı zorlayacağım sonbaharda inşallah