Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, daha önce sınava gırmış arkadaşlar acaba anahtar bıle sokamıyor muyuz ıcerı? tlfn saat cüzdan çanta hersey yasakmış tek başına gelen napacakkk?
inşallah birileri okur msjımı
sınava gireceklere başarılar...
kızlar nasıl geçti sınavınız???
ben sayısal mantık sorularında zorlandım
say1 den 43 say2den 35 sözelden 25 yaptım tek istediğim 70 almak ama olur mu bilmiyorum((((
tek kelimeyle berbat geçti benimki.. lakin sizinki benden daha iyi geçmiş neyse ki.. geçen sınavda say2 de biraz daha fazla vardı benim 82 geldi.. bu sınavdan bu netlerle 80 den aşağı almayacağınızı müjdelerim:)kızlar nasıl geçti sınavınız???
ben sayısal mantık sorularında zorlandım
say1 den 43 say2den 35 sözelden 25 yaptım tek istediğim 70 almak ama olur mu bilmiyorum((((
benim de süre yetmedi ilkbahardan sonra 2. oluyo.. sözel sayısal ayrı yerleri vardı sınavda karıtırıp yanlış yere işaretledim bi de düzeltmeye uğraştım. oradan biliyorum yanio mantık sorular neydi öyle nasıl zorlandım ve ilk defa bi sınavda süre yetmedi
hele sözelde bi soru vardı şuan hatırlayamıyorum ama çok zorladı
ya bi de sözel sayısal diye işaretliyomuyduk
tam bir fiyaskoydu mat 1 den 3 yada 4 boş olabilir 15 mat2 ,10 sözel soru okuyamadım bile. bakamadım .emekler boşa gitti![]()
tam bir fiyaskoydu mat 1 den 3 yada 4 boş olabilir 15 mat2 ,10 sözel soru okuyamadım bile. bakamadım .emekler boşa gitti![]()
yanlısın yoksa alabılırsn bence... benım berbat gecti baya sorum boş((( mat 2 cok zorladı
(
tek kelimeyle berbat geçti benimki.. lakin sizinki benden daha iyi geçmiş neyse ki.. geçen sınavda say2 de biraz daha fazla vardı benim 82 geldi.. bu sınavdan bu netlerle 80 den aşağı almayacağınızı müjdelerim:)
benim de süre yetmedi ilkbahardan sonra 2. oluyo.. sözel sayısal ayrı yerleri vardı sınavda karıtırıp yanlış yere işaretledim bi de düzeltmeye uğraştım. oradan biliyorum yani(
Ben 91 almıştım en son ama yapmak istediklerim için çok düşük
97 almam lazım en düşük ama mümkün değil
3te1i boş desem yalan olmaz
3 saatte yapılacak sınav değil ama yapan yapıyor arkadaşlar...
Bense ne yaparsam yapayım asla yetiştiremeyecegim...
ay inşş inşş ama yanlışım illa ki vardır özellikle mat2 de
yok seksen mümkün değil alamam çünkü eminim ki yanlışlarım çıkıcak onlarda doğruları götürcek inş yetmiş alırım alamazsam çok kötü günler beni bekliyo
çok kötü olmuş karıştırman
evt emekler boşa gitti bende çok emek verdim ama sayısalın mantık soruları mahvetti beni,problem olsa çok iyi cözerdim ama mantık ağırlıklıydı
Cumaya yani yarına açıklanır diyorlar![]()
bu kadar çabuk muu kalpten gidicem valla
artık soruları da vermicekmiş ösym