ALES 2010 İlkbahar dönemi

sayısalı ile sözeli eşit gelen tek kişiyimdir heralde :) Ama yinede bir işe yaramadı oda ayrı :)

yükseklisans 55 doktora 70 diye biliyorum ben

ben de sayısal 85 almışım idare eder heralde

Her üniversite farklı puan isteyebiliyor farklı bölümler için...:1ninca:

Ben de EA 81 almışım :lepi:
güz dönemine göre 2 puan yükselttim

Sayısal 48.175 Sözel 55.658 Eşit Ağırlıklı 52.874 yine olmadı ben mi aptalım yoksa gerçekten zormu bana göre bilmiyorum
ama eksiğim matematik hem de türkçe napayım daha şaşırdım

eşimde girmişti..o kadar çalış dedim bir kere bile çalışmadı ya offf..inşallah kabul edilir yükseklisansa...
71 mi ne almış..

Benim eşim de girdi sınava. 65 almış. Ama hayret ediyor çok az geldi diyor. Daha yüksek olmalıydı diyor. Aranızda yüksek bekleyip de puanı az gelen var mı arkadaşlar?

yaa kıslar aranızda yüksek puan alan arkadaşlara soruyorum..
bunu püf noktası nedir? bi arkadaşım deli gibi sayısal yapmış sözelden az
ama diğer bi tanıdığım sözel yapmış sayısal az
sözel yapan arkadaşımın EA puanı daha fazla..
bende girmeyi düşünüyorum..
sanırım süre yetmiyormuş
nasıl başardınız bu kadar yüksek puanlar almayı?
tebrikler hepinize walla

Canım benimkini diyorsan, yüksek puan değil...90a ulaşmam lazım benim aslında...neyse.

Canım evet ALES in en büyük sorunu sürenin yetmemesi. Bir kaç sefer sınava girince, daha hızlı yapıyor insan.
Bu sefer Türkçe paragrafları çok uzundu mesela, çok süre kaybettirdi...

Ben önce Türkçe'yi yapıyorum sonra Sayısal 1, en iyi bildiğim soruları atlaya atlaya. yani zaman kaybetmeden kolaylarını önce yapıyorum.
Sayısal 2 yi de aynı şekilde.
Sonra zaman kalırsa, daha zor olanlara kafa yoruyorum.

eşimde akademisyenlik için uğraşıyor doktora öğrencisi zaten of ya
bu senedemi beklicez ya sinir oldum habire başına kakıyorum millet süper almış diye
bide eşim sözelci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…