Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba;
Daha erken gibi gelebilir belki ama ben Ocak ayında 2010 Ales sınavı hazırlıklarına başlıyorum....Herkese hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum..a.s.
2009 da SAY- 75 gibi bir puan aldım. Fakat hedefim 85 ve üzeri puanlar......
Geçen sene sadece çıkmış soruları çözmüştüm.. Bu yıl başka denemeler çözmeyide planlıyorum...Önerilerinizi bekliyorum...
evet zamanlama asıl önemli olan çünkü sorular uğraşınca yapılabiliyor ama 3 saatte yetişir mi bilmiyorum ben de Pegem'in çıkmış sorular ve çözümlerini aldım bakalım daha başlamadım hedefim 90 üstüü :kedi:
arkadaşlar ales sınavı her sene oluyor dimi? geçerliliği 3 sene mi yoksa 2 sene mi?
geçen sınavdaki gibi devasal boyutta değildi ama sözeller mantık kısmı beterdi ama yinede türkçe ii diinsaflımı davranmışlarrrr 3 saatte 1 kitap oumuş kadar oldummm paragraflar fenaydı insanın midesi bulanıo ya :))) oku oku bitmedi :)))) 3 saate bukadar soru sığdırmak imkansız ya sözel yapcan sırf ya sayısal bu ne bööle ya .......