• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES 2010 İlkbahar dönemi

bende dgs ye giricem ama ales kitaplarından çalışıcam internetten bayağı araştırdım güvenderden herkes çok memnun alese çalışmaya yenimi başladın bişey kalmadı sınava

evet zamanlama asıl önemli olan çünkü sorular uğraşınca yapılabiliyor ama 3 saatte yetişir mi bilmiyorum ben de Pegem'in çıkmış sorular ve çözümlerini aldım bakalım daha başlamadım hedefim 90 üstüü :kedi:

Merhaba;

Daha erken gibi gelebilir belki ama ben Ocak ayında 2010 Ales sınavı hazırlıklarına başlıyorum....Herkese hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum..a.s.

2009 da SAY- 75 gibi bir puan aldım. Fakat hedefim 85 ve üzeri puanlar......
Geçen sene sadece çıkmış soruları çözmüştüm.. Bu yıl başka denemeler çözmeyide planlıyorum...Önerilerinizi bekliyorum...​

az önce sen kitap yayınlarından bahsediyordun ne oldu birdenbire :))

evet zamanlama asıl önemli olan çünkü sorular uğraşınca yapılabiliyor ama 3 saatte yetişir mi bilmiyorum ben de Pegem'in çıkmış sorular ve çözümlerini aldım bakalım daha başlamadım hedefim 90 üstüü :kedi:

aynen bende pegem akademinin çıkmış sorularını aldım. dikkat sadece yer yer basım hatalarndan kaynaklanan yanlışlar var ama pek de önemli değil anlıyorsun zaten sorudan.. benimde hedef 80..bakalım..

arkadaşlar ales sınavı her sene oluyor dimi? geçerliliği 3 sene mi yoksa 2 sene mi?

spor olsun diyegiricem ben alese ama sinav giris yerim belli degil hala. ne kaldi surda 6 gun...
sizlerin sinava gireceginiz yerlerden haberiniz var mi_?

herke siçin hayırlı olsun bakalım bu defa çok güzel çalıştım ve hazırlandım..bakalım sonuç kaç gelecek..delikafadulden

ya ben de güya çalışacaktım ama hala tembellik yapıyorum bilmiyorum ne olacak çalışmak istiyordum ama bu seferr yine bir sürü aksilik çıktıı yine kaldı :a015: hayırlısı Allah'tan ümit kesilmezz a.s hepimiz için iyi olur inşallaahh....

Kızlar nasıl geçti sınavınız ? :bbo:
Ben de girdim, fena değildi sanki...KAsım dakinden daha iyi gibiydi ama bilemiyorum...
şutarafagitti

ben diğer yılların sorularını çözmüştüm sınava girmeden gayet de iyiydi netlerim. ama bu sefer sorular çok oyaladı ve türkçeden çok az yapabildim. benim için rezil bir sınavdı. bence diğer yıllara göre de zordu. sapmalar yüksek gelir.

Merhaba arkadaşlar ben de bugünkü imtihana girdim. Bu benim ilk imtihanım sayısalım hiç yok çünkü konservatuar mezunuyum formasyon için girdim sözelden umutluyum artık hayırlısı bakalım :nazar:

kızlar nasıl geçti sınavınız? ben bu sınava girmedim ama girenlerden geçen yıllara göre çok zor olduğunu duydum. özellikle mat bölümü oldukça oyalayıcıymış. zaman alıcı sorular varmış. saat 9 10 gibi sorular yayınlanır onları bekliyorum ben de..

insaflımı davranmışlarrrr 3 saatte 1 kitap oumuş kadar oldummm paragraflar fenaydı insanın midesi bulanıo ya :))) oku oku bitmedi :)))) 3 saate bukadar soru sığdırmak imkansız ya sözel yapcan sırf ya sayısal bu ne bööle ya .......

sayısalda çok zorlandım ilk sözeli çözdüğümden midir bu sefer sözel çok zevkli geldi

insaflımı davranmışlarrrr 3 saatte 1 kitap oumuş kadar oldummm paragraflar fenaydı insanın midesi bulanıo ya :))) oku oku bitmedi :)))) 3 saate bukadar soru sığdırmak imkansız ya sözel yapcan sırf ya sayısal bu ne bööle ya .......
geçen sınavdaki gibi devasal boyutta değildi ama sözeller mantık kısmı beterdi ama yinede türkçe ii di

Kızlar merhaba
doktora için geçerli olan yabancı dil seviye tespit sınavları hangileridir acaba? üds yi biliyorum başka var mı?

kpds de geçerli canım
toefl da geçerli
ama en kolayı üds

bu arada benim alesim berbat geçti
önceden 2 kere girmiştim sınava
onlar son derece kolay diyebilirim bu son seferkinin yanında
70 zor alırım...
öncekinden 80 almıştım

Back