ALES 2010 İlkbahar dönemi

KPDS UDS TOEFL IELTS geçerlidir canım.

lirean standart sapma ve ortalama rol oynadığı için score ların hesaplanmasında beklediğinden daha yüksek alırsın muhtemelen.

kesinlikle mantık bölümü felaketti yapıorum yapıorum abuksubuk şeeler hele o özge nesrin falan olan soru felaket ötesydi :umursamaz:

sositososito hele hele o noktalı çubuklu sayısal mantıktaki soru neydi ehu ehu ehuuuuuuuuubilmiyorumkismile:umursamaz:

amaan yaaaaaa.mayısın son haftası eve kağıtlar gelirmiş netten falan daha önce örenebiliomuyuz acaba ?

ben en çooook o futbol sorusuna sinir oldum ya. O ne öyle ztn nefret ederim futboldan bide öyle gıcık bi soruda konusu geçince bende o soruyu geçtimnaniknanik

Off arkadaşlar ben de girdim bakalım 10 gun ıcınde acıklanır dıye umuyorum, daha once gırdım 79 almıstım, bakalım bu sefer nolacak?

evet ya ne zaman açıklanırki bir an önce rezilliğimle yüzleşmek istiyorum. İlk kez girdim zamanı yetiştiremedim. Süresi biraz uzun olsa kolay sınav aslında.

benimde çok kötü geçmişti sınav. herkes aynı şeyi söylüyo çokmu zordu benmi yapamadım bilmiyorumki..

hiç ümidim yok sanırım tekrar deniycez

kızlar siz sözelmi sayısalmı eşit ağırlıkmı hangisinden bunotları aldınız

kızlar eşim hiç kursada gitmedi kpds üds kpss tez derken hepsi karıştı birbirine birde geçim derdi benim dırdırım ya çok üzgünüm bu sene asistan olur diye umutlarım vardı kahretsin sinirden ağlıyorum ya

benim sayısal canım kursa cokta gerek yok aslında bunlar için her işte bir hayır vardır canım kimbilir eşinin önüne nasıl bi kapı acılıcak ki bu olmamıs öyle dusun

kızlar bu konuda bılgı sı olan varmı acaba
bı arkadasım tezsız işletme yuksek lısansı ıstıyodu EA 57 almıs yetermı
uludagda ıstıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…