• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES 2010 İlkbahar dönemi

buzdevri

Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.629
19
158
Diğer
Merhaba;

Daha erken gibi gelebilir belki ama ben Ocak ayında 2010 Ales sınavı hazırlıklarına başlıyorum....Herkese hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum..a.s.

2009 da SAY- 75 gibi bir puan aldım. Fakat hedefim 85 ve üzeri puanlar......
Geçen sene sadece çıkmış soruları çözmüştüm.. Bu yıl başka denemeler çözmeyide planlıyorum...Önerilerinizi bekliyorum...​

Son düzenleme:
ben ilk defa gireceğim.. umarım son olur:)) çünkü bir an evvel yüksek lisansa başlamak istiyorum. lisans son sınıftayım. benim de hedefim 85..
sözelci olduğum için biraz matematik desteğine ihtiyacım vardı. onu da kursla hallediyorum..
umarım herkes hedefledigi puanı alır..

ben ilk defa gireceğim.. umarım son olur:)) çünkü bir an evvel yüksek lisansa başlamak istiyorum. lisans son sınıftayım. benim de hedefim 85..
sözelci olduğum için biraz matematik desteğine ihtiyacım vardı. onu da kursla hallediyorum..
umarım herkes hedefledigi puanı alır.

İnşallahh dediğiniz gibi herkes hedeflediği puana ulaşır...

ben de gireceğim inşallah
matematik hiç yok
daha önce de hiç girmedim
bakalım nasıl yapıcaz

bende girmeyi düşünüyorum ama sadece kendimi denemek için kaybedecek bişeyim yok onun rahatlığı içindeyim herkes için hayırlısı olsun

Hızlı bir sayısal konu tekrarı ve soru çözümü yapıyorum 2 hafta sonra denemelere başlayacağım inşallah...
Bir yandan da kpss için iyi oluyor konu tekrarı...ona da hazırlsnıyorum....inşallah başarılı oluruz...

yediiklim ve yargı güzel kaynaklar. tavsiye ederim arkadaşlar. ben de gireceğim tekrar yükseltmem lazım
herkese başarılaropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkadaşlar benimle birlikte düzenli bir şekilde alese çalışmak isteyen varsa buradan kendimizi motive edip birbirimize en azından motive konusunda yardımcı olabiliriz. benim türkçeden sıkıntım var. bide zaman problemim var. zamanı yetiştiremiyorum. burada her gün yada her hafta çözdüğümüz soru sayılarını birbirimize söyleyip alesi başarabiliriz. alkisalkisalkis
yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...

merhaba kızlar bende gireceğim sınava kayıtlar bu ayın 15.de başlıyor yani pazartesi
ama benim 2. girişim olucak yani kayıt yenilemem gerekio sanırım benim netten falan yapılıo die duymuştum kayıt yenilemeler. bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim
herkese kolay gelsin.

canım bende internetten basvuru yapıyorum hemkpss hemde ales için. bunun için tc no ve şifre istiyor. ösym nin sitesinden Aday İşlemleri Sistemi ne giriyorsun.işlemleri ordan yapıyorsun.

ancak baktımki şifresi olmayan adaylar için sunu yazmış:
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine şahsen giderek yeni geçici şifrenizi talep edebilirsiniz.Bu işlemden sonra internet üzerinden geçici şifrenizi kalıcı hale getirip , Aday İşlemleri Sistemini kullanabilirsiniz.

alese girerken ilk basvurumda kadın bi kagıt vermişti şifren yokjsa bunu kullan demişti istersen o ksagıda bi bak :ecrin_bebek:

Off.
ıkinciye gireceğim Mayısta...ıyi puan almak istiyorum...
Kasımda, hiç çalışmadan kaç alacağım diye girdim, 79 aldım...
85 almam lazım..Ve tabii ki çalışmam lazım...

maşallah ama full yapman lazım o kadar iyi misin demeyeceğim o kadar hızlı mısın diyeceğim çünkü zaman yetişmiyor ?

ben de ilk defa giriyorum bu sene. lisans sondayım bende mühendislik. ben sadece çıkmış soruları çözüyorum. ekstra birşey yapmayı düşünmüyorum sayısalcılarda gerek yok sanırım. ama sözelcilerin matematik alıştırması yapmaları lazım. son bir ay hadi bakalım kızlar. sınav sonrası buralardayız :)

merhaba kızlar.. bnde lisans son sınıfım mühendislik okuorum..buhafta cıkmıs soruların oldgu bi kitap alcam onu çözcem.. genelde türkçe sorularının uzun zamanalıcı oldgnu mat sorularının öss tarzı kolay sorular oldunu söledler görcez bakalım herkese kolay gelsin şimdiden.. (:

sınavda zamanlama çok önemli deniyor
ben yargının kitabını aldım ama sanki yanlış sorular var gibi yer yer

Back