Alerjimlerim ve kediler...

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.578
Merhaba arkadaşlar hayvanları oğlum ile çok seviyoruz.

Köye bahçeye gittiğimiz de beslediğimiz kedi ve köpekler var. Her hafta sonu olmasa da gitmeye çalışıyoruz.

Ama ne yazık ki kedi ve köpeklere alerjim var. Bir süre temas ettiğimde vücudum diğer tüylü hayvanla da alerji geliştiriyor... Alerjik astım, alerjik rinit ve deri ve bağırsak tepkilerim oluyor...

Alerjik Kedi mamaları var, gerçekten işe yarıyor mu?

1 hafta evde civcivler vardı onların yanında bile astımım tutuyordu... Mama yorumlarına da bakabilirim ama bazı yorumlar satılmış da oluyor.... O nedenle güvenmemiyorum

Eve aldığımız kediyi geri götürmek istemem, hayvana tramva yaşatamam... İyi karar vermem lazım.

Maalesef siz kendiniz de alerji için ilaç kullanmadığınız sürece çözüm bulamazsınız

Benimde kedi alerjim var maalesef,annemlerde iki tane kedi var her gittiğimde hastanelik oluyorum astımdan dolayı. Gittiğimde alerji hapı,inhaler ile baskılamaya çalışıyorum ama bu şekilde sürekli yaşayamam heralde. Kedi köpek delisiyim ayrıca çok severim uzakta kalamıyorum illaki seviyorum kucaklıyorum ama gerçekten alerji çok zorluyor özellikle astım,burun tıkanıklığı.

Alerjik kedi mamaları sizin alerji Sorununuz için değil ama :)

Maalesef alerjinin tek çözümü uzak kalmak, maruz kaldıysanız da durumuna göre antihistaminik, kortizon vs...

Alerjik kedi mamaları sizin alerji Sorununuz için değil ama :)

Maalesef alerjinin tek çözümü uzak kalmak, maruz kaldıysanız da durumuna göre antihistaminik, kortizon vs...
O şekilde de var... Ürün linki koymayayım şimdi. Kedi dilinde bulunan bir maddeyi azakttığını iddia ediyor

O şekilde de var... Ürün linki koymayayım şimdi. Kedi dilinde bulunan bir maddeyi azakttığını iddia ediyor

Pazarlama tekniği diye düşünüyorum.
Evimizdeki kedi dışarıda pahalı bir şekilde satılıyor(biz sokaktan sahiplendik) antialerjik olduğu söyleniyor, tüy dökmediği söyleniyor. Fiyasko. Tüy de döküyor, kedi alerjisi olan arkadaşlarım geldiğinde akşam yoğun ilaç kullanımı gerektiriyor.

Bahçede beslediğimiz pisiciğin yavruları oldu. Emmeyi bırakınca alsak mı diye düşündüm. .. Hiç o işe girmemek gerek...

Pazarlama taktiği olabilir haklısınız, pahallı da ürün, yorum da satıldığı için güvenemedim... O nedenle Konu açtım...

Bende de alerjik rinit var 5 yıldır da kedim var. Sürekli ilaç kullanmak kullanmak zorundayım zaman zaman alerjimin çok arttığı dönemler oluyor iğne de kullanıyorum. Bu seviyede bi alerjiyse pek tavsiye etmiyorum. Ben kedimi çok sevdiğim için asla sahiplendiremem.

Kedileri bahçemizde besleyebilir, güvendiğiniz kişilere sahiplendirebilirsiniz. Ancak evinize almak sizi ciddi anlamda sağlıksal olarak zorlayacaktır. İnsan ilk kendini korumalıdır.

Geçmiş olsun...

Evet o maalesef. Bahsettiğim mamayı denediniz mi.

Geçmiş olsun...

Evet o maalesef. Bahsettiğim mamayı denediniz mi.
Hayır denemedim veterinerimizin önerdiği mamayı kullanıyoruz. Ben faydası olacağını düşünmedim açıkçası o yüzden hiç denemedim. Hem kılı tüyü ağzınıza bile giriyor sizinle beraber uyumak istiyor alerjiniz var ise bunlarda olacak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…