Alerjim var ve iğne tedavisi görüyorum, yardım edin arkadaşlar

fancynancy

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
7.706
22.773
548
Tanıdığınız, bildiğiniz veya gidip de memnun kaldığınız İstanbul içi bir alerji uzmanı var mı:(
Daha öncede 6,5 yıl kadar iğne olarak alerji tedavisi görmüştüm ve gerçekten işe yaramıştı... Şu anda da her hafta iğne oluyorum ve çalışma saatlerim ile hastanenin uzaklığı nedeniyle (iğneyi öyle her önüne çıkan eczanede falan yaptıramıyorsunuz, dozajların ve diğer şeylerin kaydının tutulduğu bi karnem var... Ancak dr.lar yapıyor iğneyi) devam dozlarında dilatına geçmeye karar vermiştik doktorum ile ancak ilaç distrbütörü bu tarz bir geçişin uygun olmayacağını, sorumluluğun bana ve doktoruma ait olduğunu belirten bir yazı vermemi istedi, buda beni epey rahatsız etti:(((
Özel bir Alman firmasına bağlı olan bu aracı fimadan Almanya'daki yetkili kişi veya kişilerin isimlerini ve irtibat nolarını istediğimde kendilerinde olmadığını söylediler!!! İnternetten bulabileceğimi söylediğimde ise benimle ilgilenmeyeceklerini ve dağıtıcı firma kendileri olduğu için sadece onlarla muhattap olacaklarını da söylediler. Şaşkınlık ve hayret içindeyim.
Şimdi doktorum mu yoksa ilaç fiması mı haklı bilemiyorum. Ama her ikisinden de tatmin olacağım herhangi bir cevap alamadım. Kimse benim gibi direk ilaç firması ile görüşmek istememiş bugüne kadar...
İşte bu yüzden yeni bir görüş almayı düşünüyorum. Arkadaşlar lütfen bi yardım:((((( Bu işi iyi bilen birine gitmek istiyorum....:enbuyukkk:

Çok geçmiş olsun. Öğrendiğim kadarıyla alerjik hastalıklardan kurtulmak için imünoterapi, yani aşı tedavisi olmak gerekiyor, ya da neye alerjin varsa ondan uzak durman gerekiyor. Sen bu tedaviyi görmeye başlamışsın. Benim kızımda 3,5 yaşında başladı toz alerjisi ve biz bunu hep grip zannediyorduk. Test yapıldıkltan sonra öğrendik alerjisi olduğunu, çok kötü bir dönemdi bizim için, çünkü kızım gece boyunca öksürürdü ve biz hiçbişey yapamazdık, Astım olacak diye çok korktuk. Bir süre şu meşhur ağız spreylerinden kullandık, biraz yardımcı oldu, ama tam değil çünkü zaman zaman tekrar başlıyordu reaksiyonlar. Derken tesadüfle toz akarlarını ortamdan kaldıran bitkisel bir sprey bulduk. Almanya'dan geliyor ve kullananlar çok memnunmuş, kızımın yatağına uyguladık ve ağız spreyini artık daha az kullanıyoruz, çünkü anti akar spreyi toz akarlarını yok ediyor, böylece alerjik şikayetler oluşmuyor. Çok rahat ettik, şiddetle tavsiye ediyorum, eczanelerde var, bioneem anti mite spray adında bir ürün !

canım bende bu alerji illetinden çocukluğumdan beri çok çektim hala da çekiyorum bende 3 sene aşı tedavisi gördüm surp pırgiç ermeni hastanesinde etkisi oldu tabi ama tam olarak iyileşme olmuyor malesef bu hastalıkta.bizim de oturduğumuz yer hastaneye uzak olduğu için doktor her aşıda gelmenize gerek yok başka yerde yaptırabilirsiniz demişti her hafta yapılması gereken dozajları da karneme önceden yazmıştı bende evin ordaki kızılaya gidip yaptırıyordum aşılarımı hatta son sene kendim yapıyordum artık.sen de doktorunla konuşup böyle bir şey yapabilirsin belki

Benim de çok fazla Allerjim oldu icin bu Iğne Tedavisini yapmamişti Almnyadaki Doktor Vucudun kaldırmaz demişti. Hala Çekiyorum Astimdan yaa..

Tanıdığınız, bildiğiniz veya gidip de memnun kaldığınız İstanbul içi bir alerji uzmanı var mı:(
Daha öncede 6,5 yıl kadar iğne olarak alerji tedavisi görmüştüm ve gerçekten işe yaramıştı... Şu anda da her hafta iğne oluyorum ve çalışma saatlerim ile hastanenin uzaklığı nedeniyle (iğneyi öyle her önüne çıkan eczanede falan yaptıramıyorsunuz, dozajların ve diğer şeylerin kaydının tutulduğu bi karnem var... Ancak dr.lar yapıyor iğneyi) devam dozlarında dilatına geçmeye karar vermiştik doktorum ile ancak ilaç distrbütörü bu tarz bir geçişin uygun olmayacağını, sorumluluğun bana ve doktoruma ait olduğunu belirten bir yazı vermemi istedi, buda beni epey rahatsız etti:(((
Özel bir Alman firmasına bağlı olan bu aracı fimadan Almanya'daki yetkili kişi veya kişilerin isimlerini ve irtibat nolarını istediğimde kendilerinde olmadığını söylediler!!! İnternetten bulabileceğimi söylediğimde ise benimle ilgilenmeyeceklerini ve dağıtıcı firma kendileri olduğu için sadece onlarla muhattap olacaklarını da söylediler. Şaşkınlık ve hayret içindeyim.
Şimdi doktorum mu yoksa ilaç fiması mı haklı bilemiyorum. Ama her ikisinden de tatmin olacağım herhangi bir cevap alamadım. Kimse benim gibi direk ilaç firması ile görüşmek istememiş bugüne kadar...
İşte bu yüzden yeni bir görüş almayı düşünüyorum. Arkadaşlar lütfen bi yardım:((((( Bu işi iyi bilen birine gitmek istiyorum....:enbuyukkk:

okmmmmmkkkllmmmmmmmlllkmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmjjjjjjmmöllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllmjmjjkkklşlmjkklijköömmkkkkkjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbbbc:51::51::35::35::35:

Şimdi doktorum mu yoksa ilaç fiması mı haklı bilemiyorum. Ama her ikisinden de tatmin olacağım herhangi bir cevap alamadım. Kimse b

ıgne tedavısı alerjı tedavısınde kesın cozummudur???
Ne kadar ıgne tedavısı ne kadar surmelıdır??*

benimde çevremdeki herşeye alerjim var. ağaçlara, yabani otlara, çimen karışımı, ev tozu, inek sütü, pamuk, arpa, karaböcek vs vs. sayısını ben bile bilmiyorum. ama doktorum bana iğne tedavisini vermedi. hap alıyorum. mayıs haziran aylarında haplarında etkisi olmuyor ozamanda astım hastalarının kullandığı ağızla çekilen ilaçlar varya sanırım ondan kullanmam gerekecekmiş. yaz ayları burnumdan geliyo dışarı çıkmaya korkuyorum. alerjinin ne yazıkki hiçbir tedavisi yok ilaç haricinde Allah yardımcısı olsun herkesin

benimde çevremdeki herşeye alerjim var. ağaçlara, yabani otlara, çimen karışımı, ev tozu, inek sütü, pamuk, arpa, karaböcek vs vs. sayısını ben bile bilmiyorum. ama doktorum bana iğne tedavisini vermedi. hap alıyorum. mayıs haziran aylarında haplarında etkisi olmuyor ozamanda astım hastalarının kullandığı ağızla çekilen ilaçlar varya sanırım ondan kullanmam gerekecekmiş. yaz ayları burnumdan geliyo dışarı çıkmaya korkuyorum. alerjinin ne yazıkki hiçbir tedavisi yok ilaç haricinde Allah yardımcısı olsun herkesin
benimde aynı şekilde hemen hemen herşeye allerjim var.allerjim olan şeylere uzak durmak mümkün değil.hem astım için hemde allerji için günde bir ilacım var.365 gün kullanmak zorundayım.bir gün dahi ihmal etmemem gerekiyor.iyi ki var.o olmasaydı kaşınmaktan napardım acaba?23 senedir bu şekilde.çok gittim doktora ama doktor tamamen iyileşme olamayacağını söyledi.

mrb arkadaslar benmde 1998 den buyana sureklı burn akıntım burun tıkanıklıgı vs problemm vardı 4 sene oncesıne kadr sureklı grıp oldugumu soyleyıp sınuzutm oldgunu soyleyıp gonderıyorlrdı doktorlr. yanlıs tedavıler goruyordum anlayacagınız.
en sonnda bır doktor bunu cok dusnmeye gerek yok senn allerjık bır durm testlerını yaptr dedı ve gıttım testlerımı yaptırdm toz evtozu polen allerjım cıktı doktor cok cıddı derecede hafıfe alma dedı.
ılaclr kullanyrm surklı ama artk onlrda fayda etmıyr spreylerde burnmdn gerı akıyr yanı bende cıkmazdatm ası tedavısınıde kımısı onerdı kımısı bır faydası olmadı dedı yanı kısye gore degısyrms bende ne yapacagımı bılmıyorm bazn nefesm daralıyor gıbı oluyor ama cok dııl.. sonucbugn yıne doktora gıdp biten ama işe yaramayn ılaclrımı yazdıracagım:(

İlaç tedavisinin yanında ev veya kapalı ortamlarda kaldığınızda devamlı ortamı havalandırmanızı öneririm, ayrıca evde kumaş halı,kilim gibi toz tutucuları azaltın ve bol güneşli ortam içinde kalmaya özen gösterin ben bunları deniyorum nispeten eskiye göre iyi geliyor farkı görebiliyorum (eşim ve kızımda var bu illet) birde nar yemeyi tavsiye edenler var ben denemedim bizimkilerde ama onuda test edeceğim umarım işe yarar, birde bu konuda dr.cleanette firmasını tavsiye ederim. 4 gün önce hizmeti aldık evde tüm sıkıntılar bıçak gibi kesti daha yeni hizmeti aldığım için bir süre daha bekliyeceğim size sonuçlarını yazarım. Eğer şu anki düzelen hayatımız böyle devam ederse adak adadım hayırlısıyla :nazar:

Herkese çok teşekkür ediyorum ama ben artık tedavi olmaktan vazgeçtim arkadaşlar. İğnelerin faydası olmadı dersem yalan olur tabi. Eğer doktorunuz tavsiye ediyorsa ve ileri derecedeyseniz mutlaka aşılarınızı olmalısınız. Benim tek sorunum güneşle kaldı onunla da inatlaşmayı düşünüyorum. Bakalım neler olacak. Benim cildim güneşe tepki veriyor ve kıpkırmızı oluyorum, kaşıntısından bahsetmeyeceğim bile. Yani çeşit çeşit şeye alerjim varken herhangi bir şey olmaması, güneşe çıkınca tepki vermesi çok garip olsa da yapacak bir şey yok. Bu yaz biraz daha iyi geçti ve azimliyim :)

Merhaba, alerji aşısıyla ilgili yazdıklarınızı okudum. Size bir şey sormak istiyorum. Ben Mayıs ayından beri alerji aşısı oluyorum ve 10 kilo aldım. normalde çok hızlı kilo veren birisi olmama rağmen ne yapsam da kilo veremiyorum. sizde de böyle bir problem olmuş muydu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Merhaba, alerji aşısıyla ilgili yazdıklarınızı okudum. Size bir şey sormak istiyorum. Ben Mayıs ayından beri alerji aşısı oluyorum ve 10 kilo aldım. normalde çok hızlı kilo veren birisi olmama rağmen ne yapsam da kilo veremiyorum. sizde de böyle bir problem olmuş muydu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Sunalan85,

Ben aşı olduğumda kiloya ilgili sorunum olmadı açıkçası. Sanırım doktorunuza danışmanız daha sağlıklı cevap almanıza yardımcı olacaktır.

Çok geçmiş olsun. Öğrendiğim kadarıyla alerjik hastalıklardan kurtulmak için imünoterapi, yani aşı tedavisi olmak gerekiyor, ya da neye alerjin varsa ondan uzak durman gerekiyor. Sen bu tedaviyi görmeye başlamışsın. Benim kızımda 3,5 yaşında başladı toz alerjisi ve biz bunu hep grip zannediyorduk. Test yapıldıkltan sonra öğrendik alerjisi olduğunu, çok kötü bir dönemdi bizim için, çünkü kızım gece boyunca öksürürdü ve biz hiçbişey yapamazdık, Astım olacak diye çok korktuk. Bir süre şu meşhur ağız spreylerinden kullandık, biraz yardımcı oldu, ama tam değil çünkü zaman zaman tekrar başlıyordu reaksiyonlar. Derken tesadüfle toz akarlarını ortamdan kaldıran bitkisel bir sprey bulduk. Almanya'dan geliyor ve kullananlar çok memnunmuş, kızımın yatağına uyguladık ve ağız spreyini artık daha az kullanıyoruz, çünkü anti akar spreyi toz akarlarını yok ediyor, böylece alerjik şikayetler oluşmuyor. Çok rahat ettik, şiddetle tavsiye ediyorum, eczanelerde var, bioneem anti mite spray adında bir ürün !

Allah razı olsun gerçekten bahsettiğiniz kadar etkilisyse harika hemen alacağım:: teşekkürler

Merhaba öncelikle belirmek istiyorum ki bu toz akarları '' Mite, bakteri veya uyuz böcekler vb'' Canlı organizmalar nemli ve kapalı ortamlarda daha çok ürerler. Bu yüzden evin iyi havalanması ve doğru temizliğin yapılması gerek bununla ilgili ben çok araştırma yaptım.

Kendi evimi, yatağımı kendim temizlerim hallederim dedim öncelikle internet yoluyla öğrendiğim örnekleri uyguladım. Bunlardan biri ise süpürge ile yatağı temizlemek sonra fark ettim ki toz akarları tozda yaşayan üreyen canlı organizmalar ve evimizde bulunan süpürgelerimiz içerisi mite kaynıyor. Yani evimizi süpürdükten sonra iyice havalandırmamız gerek hele o süpürgeyi yatağa sürdüğümüzde durumu daha kötüye çekiyoruz.

.. sitesinden birisi ... önerdi fakat .. alacak maddi gelirim olmadığı için ... güvencesi veren ....com ile görüşme sağladım, geldiler yatağımı dezenfeksiyonunu gerçekleştirdiler. 2 ay aralıklar ile yatağımı temizletiyorum ve gerçekten çok memnunum.

Eklentiler

• 4133d827-ee11-4ee3-8d21-1e3ab62f060c.jpg
    4133d827-ee11-4ee3-8d21-1e3ab62f060c.jpg
    222,3 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdığınız, bildiğiniz veya gidip de memnun kaldığınız İstanbul içi bir alerji uzmanı var mı:KK43:
Daha öncede 6,5 yıl kadar iğne olarak alerji tedavisi görmüştüm ve gerçekten işe yaramıştı... Şu anda da her hafta iğne oluyorum ve çalışma saatlerim ile hastanenin uzaklığı nedeniyle (iğneyi öyle her önüne çıkan eczanede falan yaptıramıyorsunuz, dozajların ve diğer şeylerin kaydının tutulduğu bi karnem var... Ancak dr.lar yapıyor iğneyi) devam dozlarında dilatına geçmeye karar vermiştik doktorum ile ancak ilaç distrbütörü bu tarz bir geçişin uygun olmayacağını, sorumluluğun bana ve doktoruma ait olduğunu belirten bir yazı vermemi istedi, buda beni epey rahatsız etti:KK43:((
İşte bu yüzden yeni bir görüş almayı düşünüyorum. Arkadaşlar lütfen bi yardım:KK43:(((( Bu işi iyi bilen birine gitmek istiyorum....:enbuyukkk:
Merhaba yıllarca oğlum aşı tedavisi alerjik atopik dermatit hastasıysdı 11 yıl mücadele ettik geçmeyen sürekli tekrar eden egzama yaşam kalitesini düşürdü ve cikdi aldığı kortizonlu iğneler ce alerji haplarıyla cildi yaşlandı en son yaşlı bir doktora gittik ve bizim kullandığımız ilaçları duyunca Son olarak tıpta bunun bir çaresi olmadığını söyleyerek bizi yeni birbaşlangıca yönlendirdi çok zor günler geçirdik ancak artık kurtulduk .Ersağla tanıştık bağırsak florasını düzenledik çünkü cilt rahatsızlıklarının en başlıca sebebi bu sonra evimizi kimyasaldan arındırıp oğlumun kişisel bakım malzemelerini komple bu marka yaptık yaklaşık 7 aydır hiç ilaç almıyor evde kendimiz akar spreyi yapıyoruz ve kremleriyle cildini güçlendirip eski galine geri döndü çok şükür

Back