Alerjim için yardım lütfen

fatma034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
275
2
Benim ev tozu akarlarına bazı polenlere küfe hayvan tüylerine alerjim var bir hafta önce evde tadilat oldu kırılan beton tozları beni mahvetti şu an çok kötü durumdayım bu hastalıkla baş edebilen arkadaşlardan tavsiye istiyorum lütfen yardım edin

çok geç yazıyorum ama belki faydası olur.ameliyat maskesi kullanmaktan başka çaremiz yok.fakat ağzını önce ıslak gazlı bezle sonra maskeyle kapatmalısın.evde mümkün olduğu kadar böyle dolaş.biraz gıcık bi durum ama napalım.bende böleyim azda olsa işe yarıyor.doktorum tavsiye etti.

selam
bugünümü tüm toz alerjisi ve küf alerjisi olanlara adadım başka başlıklarda da yazdım potema yatak spreyi alın müthiş etkili biz Esra Erolun programında gördük aldık fiyatıda fazla degil birde eve gelip yatakların içini temizlediler kızımın burun spreylerini resmen kullanmıyoruz geçmiş olsun...

çok geç yazıyorum ama belki faydası olur.ameliyat maskesi kullanmaktan başka çaremiz yok.fakat ağzını önce ıslak gazlı bezle sonra maskeyle kapatmalısın.evde mümkün olduğu kadar böyle dolaş.biraz gıcık bi durum ama napalım.bende böleyim azda olsa işe yarıyor.doktorum tavsiye etti.

Güzel bir Tavsiye faydasi olacağindan eminim, aslında Temizlik yaparkende öyle yapmak iyi olur Tozlar ucuştuğunda.

X