- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
-
- Konu Sahibi likethemovies
Of çok geçmiş olsun. Benim ağır değil ama nefes alamıyorum uyurken falan çok zorlanıyorum. Spreyi 1 ay kullan dedi ama burnumu aşırı rahatsız ediyor kullanamam 1 ay sanırım. Karbonatlı tuzlu suyu deneyeyim ben de. Çörek otu yağında çok kararsızım siz hiç kullanmadınız mı? Ağızdan mı alıcam burundan mı acabaKadrolu alerjik tlrinit hastasiiyim.alerji her bunyede farkli tepki gosterir. Ayni seyleri söylemek mümkün defil. Ilaclarin yan etkisi uyku yorgunlul ancak uyumayinca da alerjinin etkisi gecmiyor.hurun spreyi zaten 3-5 gunden fazla kullanilmaz cesidine gore..doktorm bana kabonatli tuzlu suyu burnuma cekmemi gunde bir kez, sonra da burnumun icini zeytin yagi yada vazelinle hafifce nemlendirmemi söyledi. Ise yariyor bu yontem.
eger agir hastalik donemi geciriyorsaniz.. hastaneye acile basvurmanizi oneririm. Durumunuza göre igne yada serum ile daha hafif atlatabiliyorsunuz. Benimki ciddi agir gecer o yüzden kortizonlar nefes aldirir bana ancak..
Kullanmadim. Farkli yaglar kullandim rahat hissetmedim. Alacak olursaniz aktar bilgi verir muhtemelen..Of çok geçmiş olsun. Benim ağır değil ama nefes alamıyorum uyurken falan çok zorlanıyorum. Spreyi 1 ay kullan dedi ama burnumu aşırı rahatsız ediyor kullanamam 1 ay sanırım. Karbonatlı tuzlu suyu deneyeyim ben de. Çörek otu yağında çok kararsızım siz hiç kullanmadınız mı? Ağızdan mı alıcam burundan mı acaba
Çok geçmiş olsun. Sprey işe yaramadı mı? Bende şu an bi değişim yok 1 ay düzenli kullanıp sonuca bakıcam. Çörek otu yağına başladım, yarın da üzerlik tohumunu deneyeceğim.Bende aşırı derece alerjik hastasıyım. .
Aynı ilacı verdi doktor awams ve desmont. .
4aydır kullanıyorum. .
Nefes alamıyorum. .
Çözüm bulursan yazar mısın tatlım. .
Çok geçmiş olsun. Sprey işe yaramadı mı? Bende şu an bi değişim yok 1 ay düzenli kullanıp sonuca bakıcam. Çörek otu yağına başladım, yarın da üzerlik tohumunu deneyeceğim.
Tabi ki işe yararsa buraya yazarım
Ben de ondan korkuyorum işteSprey ve ilaç işe yarıyor. .
Bağımlısı oldum galiba. .
Ben de ondan korkuyorum işte
İlaç çok fazla uyku hali yapıyor mu?
İlacı bıraktıracak kadar etkili doğal bi yöntem bulursam ilk işim size söylemek olacak.Anemi ve troid hastasıyım. .
Bunu da içiyorum. .
Sürekli uykum var. .
Teşekkür ederim canım. .İlacı bıraktıracak kadar etkili doğal bi yöntem bulursam ilk işim size söylemek olacak.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun
Doktor burun kanaması yapabilir demişti. Çok kurutuyo burnun içini ondan olmuştur. Ilık su, karbonat, tuz karışımı da iyi geliyo. Baya rahatlatıyoTeşekkür ederim canım. .
Şimdi burnum kanıyor. .
Kullandığım awams yapar mı ?
Doktor burun kanaması yapabilir demişti. Çok kurutuyo burnun içini ondan olmuştur. Ilık su, karbonat, tuz karışımı da iyi geliyo. Baya rahatlatıyo