- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 38
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Yok ekran başinda calismiyorum.Uzun sure ekran başında mi calisiyorsunuz? Eger oyleyse ondan oluyor. Mavi ışık filtreli gözlük kullaniminda düzelmisti benim
Evet her ikisindede var ayni sikayetHer iki gözde de aynı şikayet var mı ?
Büyük ihtimal polen alerjisi gibi görünüyor. Doktorunuzun dediği gibi ilaçları deneyin bir süre alerjisiyse az da olsa faydasını göreceksiniz.Evet her ikisindede var ayni sikayet
Alerji belirtilerimi benim saydiklarim? Bana lense karsi alerji olmus dedi ama 2 veya 3 senedir lens kullaniyodum ama 3 4 aydir takmiyorum artik.Büyük ihtimal polen alerjisi gibi görünüyor. Doktorunuzun dediği gibi ilaçları deneyin bir süre alerjisiyse az da olsa faydasını göreceksiniz.
Ofnols kullandim 2 cesidinide fakat cok dusuk sanirim alerjiniz zira kullan kullan kızarıklık ancak geciyor bazen gecmiyor, ben baska bir ilac kullanmistim isterseniz ozelden paylasayim doktorunuza sorun ilaci bazi doktorlar bilmeyebiliyor cok bilnen bir damla degil ama guzeldirMerhaba
Ben bi süredir göz kurulugu yasiyorum iki göz doktoruna gittim hep suni gözyasi verip yolluyolardi hic biri fayda etmedi, dün baska göz doktoruna gittim oda dediki alerji olmuş gözun cok kuruluga benzemiyor iki kutu ilac verdi dolte birde ofnols verdi bir ay kullanicakmisim rahatlatir bunlar dedi birde suni göz yasi verdi. Benim gözumde yanma batma birde kuruluk var. Basina gelen varmi?
Yok cizdirmedim lens kullanmistim ama 4 aydir falan kullanmiyorum. Nasil gecti sixinki acaba?Gözlerinizi cizdirdiniz mi? Ben cizdirdikten sonra aynilarini yasamistim
Gözlerde kuruluk problemi varsa lens kullanmamak gerekiyor. Bende lens kullanamıyorum maalesef.Alerji belirtilerimi benim saydiklarim? Bana lense karsi alerji olmus dedi ama 2 veya 3 senedir lens kullaniyodum ama 3 4 aydir takmiyorum artik.
Evet suan istesemde kullanamiyorum zaten gozlerim kabul etmiyoGözlerde kuruluk problemi varsa lens kullanmamak gerekiyor. Bende lens kullanamıyorum maalesef.
Ben cizdirdigim icin maalesef kalici oldu. Dayanamadigim noktada gozyasi damlasi ile idare ediyorum. Lensler gozunuzun oksijen almasini engelledigi icin kuruluk yapiyor olabilir.Yok cizdirmedim lens kullanmistim ama 4 aydir falan kullanmiyorum. Nasil gecti sixinki acaba?
Aynı durum bende de var.
Doktor yorgunluğa bağladı. İlaç da kullanamıyorum.
Dinlendikçe geçecekmiş inşallah.
Size de bana da tüm hastalara acil şifalar versin inşallah Büyük Allahım.
Ayni belirtilermi kurulukta varmi peki?Aynı durum bende de var.
Doktor yorgunluğa bağladı. İlaç da kullanamıyorum.
Dinlendikçe geçecekmiş inşallah.
Size de bana da tüm hastalara acil şifalar versin inşallah Büyük Allahım.
Yok alerji icin hap v.s kullanmiyorumAğızdan alerji hapı kullanıyor musunuz? Bence alerji için doktora bir görünün malum alerji mevsimindeyizkaşıntı, kzıarma var mı? Onun dışında boğazınızda kuruluk, ağrı, kaşıntı veya burun akıntınız var mı?
Bir gün aşırı kuruluk bir gün aşırı yaş ve çapak oluşumu var.Ayni belirtilermi kurulukta varmi peki?
Peki ne kullaniyosunuz?Bir gün aşırı kuruluk bir gün aşırı yaş ve çapak oluşumu var.
Hiç bir şey.Peki ne kullaniyosunuz?