• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerjik geniz akıntısından bıktım!

Ben türlü ilacı denedım,1 yıldır gıtmıyor,zaten agzımı acınca afedersınız bogazıma yapışan balgam gibi seyı hep goruyorum.sureklı yutkunuyorum yapış yapış gıtmıyor,sımdıde akıntı yuzunden bademcık taşı olusmaya başladı,her yolu denedim,bıtkısrl kimyasal..sanırım hiç gecmicek😏😕

Benim de alerjik rinitim var, r...bek diye bir sprey verdi doktor, çok rahatladım. Ancak sprey bittikten 4, 5 gün sonra yine olmaya başladı. O yüzden bende tekrar başladım spreye ama normalde sabah akşam kullanırken şuan sadece akşamları kullanmaya başladım, yatmadan evvel. Genel olarak iyiyim. İsterseniz doktorlarınıza bu spreyi sorun. Kortizon içerdiği için muhakkak doktora danışın.

Bu sene insanlar corona virüsü ile ugrasırken ben baska saçma sapan hastalıklarla uğrasıp duruyorum ve artık yoruldum. Alerjik rinitim var bu sene acayip tetikledi bu nedenle sürekli hastayım. Her neyse son aylarda alerjiye bağlı geniz akıntım var ilarçları kullanmama rağmen geçmiyor bir türlü boğazımda bişey var gibi hissediyorum konusurken bile rahatsız oluyorum ve öksürük yapıyor. Aranızda bana tavsiye verecek olan var mı?
ben çocukluğumdan beri çekiyorum çözüm bulamadım

Ben türlü ilacı denedım,1 yıldır gıtmıyor,zaten agzımı acınca afedersınız bogazıma yapışan balgam gibi seyı hep goruyorum.sureklı yutkunuyorum yapış yapış gıtmıyor,sımdıde akıntı yuzunden bademcık taşı olusmaya başladı,her yolu denedim,bıtkısrl kimyasal..sanırım hiç gecmicek😏😕
Merhaba,bende yıllardır bademcik taşından muzdariptim.Acayip pis kokuyorlar.Ve boğazim artık tahriş olmuştu o taşları çıkaracağım diye..En sonunda doktora gittim ameliyat dedi bende hemen tamam dedim.Ameliyat oldum İki gece hastanede yattım ve çıktım çok şükür atlattım o günleri.Artik o pis kokulu taşlardan eser yok. Bundan şikayetçi olan varsa kesin ve tek çözümü malesef bademcikleri aldırmak...

Back