- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
-
Senelerdir uğraşıyorum bende serum fizyolojik al onu sık geçiriyorBu sene insanlar corona virüsü ile ugrasırken ben baska saçma sapan hastalıklarla uğrasıp duruyorum ve artık yoruldum. Alerjik rinitim var bu sene acayip tetikledi bu nedenle sürekli hastayım. Her neyse son aylarda alerjiye bağlı geniz akıntım var ilarçları kullanmama rağmen geçmiyor bir türlü boğazımda bişey var gibi hissediyorum konusurken bile rahatsız oluyorum ve öksürük yapıyor. Aranızda bana tavsiye verecek olan var mı?
Çok twşekkür ederim cevabınız için sinus rinse kitler gibi mi? Geniz akıntısını nasıl ve ne kadar sürede durduruyor acabaSenelerdir uğraşıyorum bende serum fizyolojik al onu sık geçiriyor
Ay ne yapcaz biz böyle yaşanmazzzBen de 24 yaşındayım yıllardır bununla uğraşıyorum üstelik astımım da var . Günlerin çoğunu grip benzeri belirtilerle geçiriyorum hiç koku alamıyorum kaç doktora gittiysem boşşşş bıktım
Evet benim de hayat kalitemi çok azaltıyorAy ne yapcaz biz böyle yaşanmazzz
Bi kaç yerde okudum düzenli spor ve yazın denize dalmak çok iyi geliyormuşEvet benim de hayat kalitemi çok azaltıyorbazen burnum tıkandığı için kimsenin yanında yemek yiyemiyorum çünkü burnumdan nefes alamadığım için ağzımdan alıyorum bu yüzden ağzımı şapırdatmak zorunda kalıyorum üstelik koku alamadığım için yediğim yemekten de hiçbir tat alamıyorum saman yiyorum sanki . Erkek arkadaşımla konuşmak bile istemiyorum artık çünkü burnum tıkanıyor sesim bi tuhaf çıkıyor
Bende 10 dk da etkili oluyor sürekli Boğaz’ınız da ifrazat var hissi oluyor dimiÇok twşekkür ederim cevabınız için sinus rinse kitler gibi mi? Geniz akıntısını nasıl ve ne kadar sürede durduruyor acaba
Evet evet oluyorBende 10 dk da etkili oluyor sürekli Boğaz’ınız da ifrazat var hissi oluyor dimi
Ben fizyoterapistim yapabileceğim en düzenli şekilde egzersiz yapıyorum zaten .. ama yüzme bilmediğim için denize giremiyorumBi kaç yerde okudum düzenli spor ve yazın denize dalmak çok iyi geliyormuş
Bende olmadı hiç şimdiye kadar ama bazılarında oluyorAlerjik rinitte koku kaybi oluyormu
Geçmiş olsun ikimizede o zaman. Umarım buluruz yolunuBen fizyoterapistim yapabileceğim en düzenli şekilde egzersiz yapıyorum zaten .. ama yüzme bilmediğim için denize giremiyorum
Bende var . Bazı doktorlar kalıcı olmadığını söylüyor. Ama bazıları da kullandığımız spreylerin kalıcı koku kaybına neden olduğunu söylüyorlar kime güveneceğimi şaşırdım ilaç kullansam bi dert kullanmasam bi dertAlerjik rinitte koku kaybi oluyormu
Ben temizlik yaptim domestosla cif soludum sonra oksuruk basladi geniz akintisiyla simdi koku kaybi var ben koromadan suphelendim kendimde simdi bu alerjiyle ilgili olabilir diye okuyuncaBende var . Bazı doktorlar kalıcı olmadığını söylüyor. Ama bazıları da kullandığımız spreylerin kalıcı koku kaybına neden olduğunu söylüyorlar kime güveneceğimi şaşırdım ilaç kullansam bi dert kullanmasam bi dert
Evet belirtiler çok benzer zaten. Ben korona olsam bile anlayamayabilirimBen temizlik yaptim domestosla cif soludum sonra oksuruk basladi geniz akintisiyla simdi koku kaybi var ben koromadan suphelendim kendimde simdi bu alerjiyle ilgili olabilir diye okuyunca
o zaman alerjik rinit mi oldum acaba o domestosla ciften Koku almaya basladim bugun.Evet belirtiler çok benzer zaten. Ben korona olsam bile anlayamayabilirimçünkü belirtilerin hepsini yıllardır yaşıyorum zaten
Alerjik rinit CIF gibi şeylerle ortaya çıkmaz. Otoümmin yetersizlikten kaynaklanıyor. Genetik yatkınlığın olması lazım. Benimki üniversitedeyken başladı 4 yıldır sayısız doktora gittm ilaçlara bir sürü para verdim boşş.o zaman alerjik rinit mi oldum acaba o domestosla ciften Koku almaya basladim bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?