Alerjik geniz akıntısından bıktım!

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Bu sene insanlar corona virüsü ile ugrasırken ben baska saçma sapan hastalıklarla uğrasıp duruyorum ve artık yoruldum. Alerjik rinitim var bu sene acayip tetikledi bu nedenle sürekli hastayım. Her neyse son aylarda alerjiye bağlı geniz akıntım var ilarçları kullanmama rağmen geçmiyor bir türlü boğazımda bişey var gibi hissediyorum konusurken bile rahatsız oluyorum ve öksürük yapıyor. Aranızda bana tavsiye verecek olan var mı?

Senelerdir uğraşıyorum bende serum fizyolojik al onu sık geçiriyor

Ben de 24 yaşındayım yıllardır bununla uğraşıyorum üstelik astımım da var . Günlerin çoğunu grip benzeri belirtilerle geçiriyorum hiç koku alamıyorum kaç doktora gittiysem boşşşş bıktım

Ay ne yapcaz biz böyle yaşanmazzz

Ay ne yapcaz biz böyle yaşanmazzz
Evet benim de hayat kalitemi çok azaltıyor bazen burnum tıkandığı için kimsenin yanında yemek yiyemiyorum çünkü burnumdan nefes alamadığım için ağzımdan alıyorum bu yüzden ağzımı şapırdatmak zorunda kalıyorum üstelik koku alamadığım için yediğim yemekten de hiçbir tat alamıyorum saman yiyorum sanki . Erkek arkadaşımla konuşmak bile istemiyorum artık çünkü burnum tıkanıyor sesim bi tuhaf çıkıyor

Bi kaç yerde okudum düzenli spor ve yazın denize dalmak çok iyi geliyormuş

Alerjik rinitte koku kaybi oluyormu
Bende var . Bazı doktorlar kalıcı olmadığını söylüyor. Ama bazıları da kullandığımız spreylerin kalıcı koku kaybına neden olduğunu söylüyorlar kime güveneceğimi şaşırdım ilaç kullansam bi dert kullanmasam bi dert

Ben temizlik yaptim domestosla cif soludum sonra oksuruk basladi geniz akintisiyla simdi koku kaybi var ben koromadan suphelendim kendimde simdi bu alerjiyle ilgili olabilir diye okuyunca

Moral bozmak gibi olmasın am yıllardır mücadele ediyorum. Kafa naklini düşündüm en son. Geçmiyor, geçmeyecek.... Koyun kopyalayan tıp alerjiye çare olamıyor. Tükendim artık Bende 30 yaşından sonra başladı. 8 yıldır çekiyorum.

Ben temizlik yaptim domestosla cif soludum sonra oksuruk basladi geniz akintisiyla simdi koku kaybi var ben koromadan suphelendim kendimde simdi bu alerjiyle ilgili olabilir diye okuyunca
Evet belirtiler çok benzer zaten. Ben korona olsam bile anlayamayabilirim çünkü belirtilerin hepsini yıllardır yaşıyorum zaten

o zaman alerjik rinit mi oldum acaba o domestosla ciften Koku almaya basladim bugun.
Alerjik rinit CIF gibi şeylerle ortaya çıkmaz. Otoümmin yetersizlikten kaynaklanıyor. Genetik yatkınlığın olması lazım. Benimki üniversitedeyken başladı 4 yıldır sayısız doktora gittm ilaçlara bir sürü para verdim boşş.

Maalesef benimde alerjim var ve keskin kokulu birşey denediğimde çamaşır suyu yumuşatıcı vb hemen burnum tıkanır ,geniz akıntım başlar ve boğazımın yolları genellikle hep kırmızıdır üstüne birde boğaz reflüm var 2si bir araya geliyor sinir oluyorum. Mümkün olduğunca su içiyorum ve bana dokunan kokulardan uzak duruyorum ve cok tıkandığımda burun spreyimi kullanıyorum
Bende de alerji 25 yasından sonra çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…