- 13 Mayıs 2017
- 6
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi Deryasahin11
Bende hamileyim ve bendede allerjik astım var oranın kaçMerhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim öğrendikten sonra göğüs hastalıkları doktorum oneceır gece kullandığım asıl ilacımı kullanmamı yasakladı sadece foster ve ventolin fısfıslarını kullanabileceğimi söyledi bu ay tam bir polen ayı geceleri çok fazla tıkanıyorum sonunda bir sabah kalktım sağ kulağım duymuyor öğleden sonra sol kulağımda yankılı duymaya başladı özele gittim öyle sadece baktılar devlet hastanesine gittim ilaçlarımı kullanamadığım için ve fazla tıkandığım için orta kulakta ödem oluşmuş damla verdi açtı evet ama sürekli kullanamayacağımı söyledi ve çok zor geçicek senin için dedi ben napıcam şimdi
Ölçüm yapmışlardı en son 6 ay önce yine yapacaklar Çarşamba günü doktor değerlendirmeye alıcak takviye ilaç vericek mi bilmiyorumBende hamileyim ve bendede allerjik astım var oranın kaç
Ben daha dr gitmedim şikayetimizde söyleyemedim.Ne olcak bakalımÖlçüm yapmışlardı en son 6 ay önce yine yapacaklar Çarşamba günü doktor değerlendirmeye alıcak takviye ilaç vericek mi bilmiyorum
Bence git benim kadın doğum doktorum bebeğe zarar verir ilaç kullanman gerekir oksijen için önemli dedi hem senin için hem bebek için gitmemiz gerekir Çarşamba günü ne olucak bakalımBen daha dr gitmedim şikayetimizde söyleyemedim.Ne olcak bakalım
cok mu kotu oluyorsunBana doktorum alerset verdi onu iciyprom ama ilk 8 hafta cok önemli mecbur kalmadıkça içme dedi ne yapıcam bende bilmiyorum