Alerjik astımda hamilelik

Deryasahin11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
6
1
36
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim öğrendikten sonra göğüs hastalıkları doktorum oneceır gece kullandığım asıl ilacımı kullanmamı yasakladı sadece foster ve ventolin fısfıslarını kullanabileceğimi söyledi bu ay tam bir polen ayı geceleri çok fazla tıkanıyorum sonunda bir sabah kalktım sağ kulağım duymuyor öğleden sonra sol kulağımda yankılı duymaya başladı özele gittim öyle sadece baktılar devlet hastanesine gittim ilaçlarımı kullanamadığım için ve fazla tıkandığım için orta kulakta ödem oluşmuş damla verdi açtı evet ama sürekli kullanamayacağımı söyledi ve çok zor geçicek senin için dedi ben napıcam şimdi

Bende hamileyim ve bendede allerjik astım var oranın kaç

Benimde alerjik astımın var. Ben hiç bir ilacımı alamiyprum . Fısfıs açıyordu tıkanınca oda yasak. Öksürükten perişanım .

Benim öksürük Yok burnum sürekli grip gibi akıyor silmekten acımaya başladı ve nefes alamamıyorum ağzımdan alıp veriyorum geceleri çok fazla uykusuz işe gidiyorum

Benim alerjik astımın var sonra adet tarihim 28 Haziran 3 ay sonra atak yaptı nefes alamadım burnum tıkandı gözümde balgam vardı ama hiçbir İlaç vermediler sadece 3 gün kullanabileceğim kulak burun doktoru fısfıs verdi bir ay öyle geçti sonra doğuma 1 ay kala yine nüksetti bu sefer öksürük ve geçmedi doğumda da geçmedi sezeryan oldum Öksürükten artık ağrıyordu hastaneden çıkmadan film çekildim ilaç yazıldı ama hala tam iyileşemedim göğüs doktoruna gittim şimdi emzirdiğim için fıstık verdi Bir ay sonra tekrar kontrole çağırdı Allah kolaylık versin Gerçekten çok zorlandım

Bana doktorum alerset verdi onu iciyprom ama ilk 8 hafta cok önemli mecbur kalmadıkça içme dedi ne yapıcam bende bilmiyorum

Bende de Alerjik astım var ve normal halimde hergün sabah akşam symbicort turbuhaller alıyorum. Almazsam nefesim kötü olunca ventolin inhaler almam gerekiyor. Astımlı olup normal doğum yapabilen var mı en çok bunu merak ediyorum. Şu ilaçlar olmasa benim nefes almam zorlanıyor ve nasıl normal doğum yaparım hiç bilmiyorum.

Selam kızlar 24+5 günlük hamileyim bende de alerjik astım var ve ilk haftalardan beri kullanıyorum sıkıştığımda İlacımda Ventolin. Doktorum hiç bir sakıncası olmadığını sıkıştığımda havamı sıkabileceğimi söyledi çok şükürde bir problemle karşılaşmadık. Çok sıkışan ve öksüren arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum çok kötğ bir şey bence başka doktorada danışmalısınız nefessizlik çok kötü Allah kimsenşn başına vermesin.

Ben bugün doktoruma gittim testte 39 çıktı inanılmaz düşük ventolin foster oneceır kullanıyordum hepsini değiştirdi çünkü oneceır kullanmam sakıncalı olduğu için fısfısları güçlerndirip dozunu arttırdı burun spreyide kullanamıyorum ona da izin vermedi her ay geleceksin testlerine bakıcaz kontrollü gidicez zor geçicek ama İnan elimden gelen bu yoksa bebeğe zarar veririz dedi allah korusun sabredeceksin dedi araştırma hastanesine git istersen dedi birde durum böyle

BENim de ilacımı kesti ilk sekiz hafta cok önemli dedi sadece burnum tıkandığın da okyanus suyu kullanabileceğimi söyledi havalarımı da mecbur kalırsam kullanmam gerektiğini söyledi bakalım nasıl olacak sağlıklı sıhhatli doğsunlar da biz bu kadarcık cefa cekelim

Birde okyanus suyu var evet onu da rahatlıkla kullanıyorum.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah nefesimiz bizi zorlamadan

Aynen o sağlıklı olsunda katlanıcaz artık rabbim sabır vericek inşallah bizlere okyanusu da tavsiye etmedim ben sordum hayır dedi rabbim herkese sağlık sıhhat versin sağ sağlim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…