Alerjik Astıma Safranla Çözüm

merhaba Dearss bende yeni martda geirdiğim gripLe aniden astım bronşit oldum nefes darlığı göğüste baskı hırıltı bir türlü çıkmayan balgam nemli havalar kokular kirli hava soğuk beni bitiriyor hiçbir şeyde fayda etmiyor Allah düşmanıma vermesin uykusuz geceler beyne oksijen gitmediğinden şuursuzluk vs. size iyi geldi ise banada tel.nosunu verebilirmisiniz kaç dr a gittim bilmiyorum nefes açıcıların hiç faydası yok sabretmeye çalışıyorum Allah şifamızı versin inşallah

merhaba Dearss bende yeni martda geirdiğim gripLe aniden astım bronşit oldum nefes darlığı göğüste baskı hırıltı bir türlü çıkmayan balgam nemli havalar kokular kirli hava soğuk beni bitiriyor hiçbir şeyde fayda etmiyor Allah düşmanıma vermesin uykusuz geceler beyne oksijen gitmediğinden şuursuzluk vs. size iyi geldi ise banada tel.nosunu verebilirmisiniz kaç dr a gittim bilmiyorum nefes açıcıların hiç faydası yok sabretmeye çalışıyorum Allah şifamızı versin inşallah

İncirnar kusura bakma bir süredir girmiyordum o nedenle geç cevap verebiliyorum bende öyle bi sorun olmadı öksürük balgam gibi fakat sende olur mu onu bilemem sonuçta kişiden kişiye değişebilir. Denemeni tavsiye ederim bir zararı olacağını düşünmüyorum

meraba arkadaslar bendede iki yıldan beri alerjık astım var nefes darlıgı hırıltı goguste baskı varmıs gibi hissediyorum derman ali babanın urununu kullanan arkadaslar faydasını gordumu gercekten yardımcı olurmusunz

Merhaba ben derman Ali babaya dün ulaştım pet şişede çay ve başka sirke gibi bir şey var dedi 700 tl gibi bir fiyat istedi gerçekten işe yarıyor mu almamı tavsiye eder misiniz
Kaç sene oldu kullanalı astım geçti mi lütfen cevap verir misiniz

Merhaba kullandınız mı bende almak isityorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…