merhaba Dearss bende yeni martda geirdiğim gripLe aniden astım bronşit oldum nefes darlığı göğüste baskı hırıltı bir türlü çıkmayan balgam nemli havalar kokular kirli hava soğuk beni bitiriyor hiçbir şeyde fayda etmiyor Allah düşmanıma vermesin uykusuz geceler beyne oksijen gitmediğinden şuursuzluk vs. size iyi geldi ise banada tel.nosunu verebilirmisiniz kaç dr a gittim bilmiyorum nefes açıcıların hiç faydası yok sabretmeye çalışıyorum Allah şifamızı versin inşallah
merhaba Dearss bende yeni martda geirdiğim gripLe aniden astım bronşit oldum nefes darlığı göğüste baskı hırıltı bir türlü çıkmayan balgam nemli havalar kokular kirli hava soğuk beni bitiriyor hiçbir şeyde fayda etmiyor Allah düşmanıma vermesin uykusuz geceler beyne oksijen gitmediğinden şuursuzluk vs. size iyi geldi ise banada tel.nosunu verebilirmisiniz kaç dr a gittim bilmiyorum nefes açıcıların hiç faydası yok sabretmeye çalışıyorum Allah şifamızı versin inşallah
Merhaba dearss sendeki sıkıntılarin aynısını ben de yasiyorum su an üstelik sinava hazırlaniyorum iki gündür ayrı bir perişan oldum internetten arastirirken senin yazina denk geldim ben de derman ali babadan o karışımı almayı dusununuyorum ama sana sormak istedigim bir sey var o karisimi kullanirken ciğerlerindeki o bronsiti söktün mu oksuruk falan yaptı mi benim icin bu ayrinti önemli oksurmeden balgam atmadan gecirmek istiyorum bu dönemi
Cevap verirsen çok sevinicem
İncirnar kusura bakma bir süredir girmiyordum o nedenle geç cevap verebiliyorum bende öyle bi sorun olmadı öksürük balgam gibi fakat sende olur mu onu bilemem sonuçta kişiden kişiye değişebilir. Denemeni tavsiye ederim bir zararı olacağını düşünmüyorum
meraba arkadaslar bendede iki yıldan beri alerjık astım var nefes darlıgı hırıltı goguste baskı varmıs gibi hissediyorum derman ali babanın urununu kullanan arkadaslar faydasını gordumu gercekten yardımcı olurmusunz
Merhaba Kızlar,
Küçüklüğümden beri hep alerjilerim vardı çeşitli şeylere fakat 18yaşımda bu alerjik astıma dönüştü. Hiçbir sebep yokken içimde ciğerlerimde bir daralma ve ağrı oluyordu ardından öksürük ve hapşurma ile gelen nefes darlığı. İlerledikçe yüzümde vücudumda kızarıklık kaşıntı ateş basması oluyordu. Doktorlara gittim alerjik astım dediler ama nedenini bulamadılar astım ilaçları verdiler haplar fısfıslar hiçbir işe yaramadı. Hastalığımın gelip geçmesini bekliyordum. Yapabilcek birşeyim yoktu. Genelde dışarı çıktığımda yürüdüğümde biraz yorulduğumda oluyordu. Daha sonra bunun egzoz dumanından olabilceğini düşündük ama soğuk ve sıcak havalarda da oluyordu. Soğuk alerjim var mı diye buz testi bile yapıldı ama alerjim çıkmadı. Sonuç olarak ben nedenini bilmeden alerjik astım krizi geçiriyordum ve çözümü olmadan geçmesini bekliyordum. 2 sene evvel safranboluya gezmeye gitmiştim orda tesadüfen bir aktara girdim. Safrandan çaylar karışımlar yapıyordu. Yazıları okudum astımada iyi geliyormuş bi deniyim dedim. Derman Ali Baba 1şişeyle iyileşeceğimi söyledi ve gerçektende öyle oldu. Artık astım krizi geçirmiyorum çok şükür. Çok hareket edip yorulduğumda sanki kriz başlayacakmış gibi oluyor ama başlamıyor. Eskiden bukadar hareket etsem sanırım nefes darlığından giderdim. Tekrar gidip almayı düşünüyorum. Kullanmaya başlamadan internette araştırma yaptım ünlüler devlet adamları falanda gitmiş Derman Ali Baba ya. Şimdi paketlemeye geçmişler tvde karşılaşmıştım Derman Ali Baba ürünleri diye ama onlar ne için bilmiyorum. Ben kendi küçük dükkanından almıştım. Çok zorlanıyordum bu astım yüzünden arkadaşlarımla ailemle eğlenirken birden bu kriz çıkıyordu ve bütün neşemiz kaçıyordu. Kendim iyileştiğim için sizlerlede paylaşmak istedim. İnşallah faydam olur ve iyileşen olur...
Merhaba ben derman Ali babaya dün ulaştım pet şişede çay ve başka sirke gibi bir şey var dedi 700 tl gibi bir fiyat istedi gerçekten işe yarıyor mu almamı tavsiye eder misiniz
Kaç sene oldu kullanalı astım geçti mi lütfen cevap verir misiniz
Merhaba ben derman Ali babaya dün ulaştım pet şişede çay ve başka sirke gibi bir şey var dedi 700 tl gibi bir fiyat istedi gerçekten işe yarıyor mu almamı tavsiye eder misiniz
Kaç sene oldu kullanalı astım geçti mi lütfen cevap verir misiniz