Günes ve ev tozu alerjim var, aynen böyle oluyor vücutum canim.
Cok zor, 50 faktör kullaniyorum günese hemen hemen hic cikmiyorum
muhtmelen güneştendir.
malesef birkaç yıldır bende bu sorunu yaşıyorum.güneşe karşı alerjim var ve bu yüzden hep kollu elbiseler,gömlekler giymek zorundayım.aksi halde tüm günüm mahvoluyor.
belirtileri nasıl canım.ancak kolunda mı? ve aşırı kaşınıyor mu?
bende genellikle belirli yerlerde kızarma,aşırı kaşıntı ve şışkınlik oluyor.
özellikle kollar,kulaklar,boynum ve alnım.aynı sorun kuzenimde de var ve onda da aynı bu yerlerde oluyor biraz önce saydıklarım.
eğer bu belirtiler varsa o zaman sende de güneşe karşı alerjidir ve malesef tedavisi yoktur.önlem almak için dışarı çıktığında güneş kremi sürebilirsin ama ben onunda faydasını göremedim.
Benim mayis geldimi kollarim kabarir kasinmaya baslar eylule kadar surer.gunesten ve agaclik yerlerde bulunmamdan oturu kasiniyorum.bir cozum bulamadi doktorlar cok uzun yillardir boyleyim.
Arkadaşlar 2-3 yıldır ara sıra oluian bu alerjiyle başım dertte alerji testi yapıldı bir şey çıkmadı :/ uzun bir süre ortadan kayboluyor 5-6 ay sonra yine hortluyor ve çok rahatsız edici bileklerim şişiyor resmen. Bundan başına gelen var mı ya da bilgisi olanKışın hiçbir şey yok bahar yaz geldi mi özellikle kollarım kabarıyor polen alerjisinden de olur dediler ama bilemedim
Eki Görüntüle 1171466
Arkadaşlar 2-3 yıldır ara sıra oluian bu alerjiyle başım dertte alerji testi yapıldı bir şey çıkmadı :/ uzun bir süre ortadan kayboluyor 5-6 ay sonra yine hortluyor ve çok rahatsız edici bileklerim şişiyor resmen. Bundan başına gelen var mı ya da bilgisi olanKışın hiçbir şey yok bahar yaz geldi mi özellikle kollarım kabarıyor polen alerjisinden de olur dediler ama bilemedim
Eki Görüntüle 1171466
Eki Görüntüle 1171466
Benim yaz başlarında güneş alerjim oluyor.
Bir süre güneşe çıktıkça kızarıyorum, kabarıorum ve kaşınıorum 50 faktör güneş kremine rağmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?