Alerji

minik bebegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
27
3
1
28
Merhaba hanimlar. Oglum et ve süt alerjisi olan bir cocuk yedirmedigim halde vucudunda kabarciklar var alerji surubu veriyorum suan fakat sol kolunda üst tarafta cok degisik bir kabarcik farkettim beyaz bi tarafin içi sizce nedir bu.
Yasadigim sehirde ozel alerji bolumu yok normal tarafa goturdugumde ise sadece alerji surubu kan vs aliniyor kanlar hep temiz cikiyor. Korkmali miyim sizce. Resim paylastim suanki kolu bu sekilde sadece bir kısimda

Eklentiler

• 20221218_212304.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 306
Online destek alın. Ankara’da Ferhat Çatal var belki uzaktan tetkik isteyerek teşhis koyabilir. Alerji, alerjik şurup içerek geçmez. Besin diyeti yapması gerekir.
Cilt pirik testi yapıldı mı ?

Online destek alın. Ankara’da Ferhat Çatal var belki uzaktan tetkik isteyerek teşhis koyabilir. Alerji, alerjik şurup içerek geçmez. Besin diyeti yapması gerekir.
Cilt pirik testi yapıldı

Online destek alın. Ankara’da Ferhat Çatalcı var belki uzaktan tetkik isteyerek teşhis koyabilir. Alerji, alerjik şurup içerek geçmez. Besin diyeti yapması gerekir.
Cilt pirik testi yapıldı mı ?
Umarim yardimci olunur uzaktan. hemen bulacagim doktoru olmadi götürürmde cok yorucu bi surec gercetn. Daha once cok goturdum hep kan aliyorlar kabarikken, degilken vs hep kan sonucu idrar vs temiz cikiyordu dediginiz test vs yapilmadi birsey malesef

Cilt alerjisi olabilir,besin alerjisine ek olarak. Cilt alerjileri için cilt kurumasın diye kremler veriliyor. Excipial lipo gibi.
Alerji şurubunu hangi doktor yazdı kulak burun boğaz doktoru mu çocuk mu?

Canım iz var böcek ısırığı bu alerji yapmış böcek ısırığı muhtemelen. Ateş böceği varmı evinizde bahçede filan

Sen bence hacamat taraması yaptır allahın izniyle şifa bulur alerjiye çok faydası var

Oyapıyor canım tam onun ısırığına benziyor gece oksijen içinmi ne insanları ıssrırmış ben en sonunda yöneticiye şikayet ettm belediyeden geldiler şükür bu sene olmadı sen sürekli hacamat yaptır bide ısırtmamaya çalış vücut böcek kovucu lardan sık
Balkonum ates bocegi kayniyor yuksekte olmama ragmen azaldi suan fakat balkonu acmiyorum korkudan hâlâ. Eger o ise ne yapmam gerekiyor

Bizde apartman olarak sikayet ettik gelmediler sadece syledikleri ilaclama yapildi oldu. Onun ısırdığını suan ogrendim diyebilirim. Bi doktora goturmeli miyim zarari olur mu beyaz ksmı ozellikle iltihap gbi geldi bana

Benim kızımda 3 buçuk yaşında hala süt alerjisi devam ediyor süt yoğurt peynir türevi tğketince kızarıklıklar oluşuyor poposu pişiyor o yüzden vermiyorum. Sadece kolunda mı var döküntü bütün vücudunda mı

Paketli ürünlerde eser miktarı bulunanlar bile etki etmiş olabilir.
Bir tanıdığımin çocuğu süt ürün tuketmeden önce hap alıyordu.
Çok geçmiş olsun

Aynısı 2 yaşındaki oğlumun bel bölgesinde çıkmıştı. Doktorlar bir çözüm bulamadı. Rastgele girdiğim bir eczanedeki eczacı bayana resmini gösterdim. Zona olmuş dedi ve ZOVİRAX adlı kremi verdi. Kremi günde 3-4kez uyguladım üzerine. 3 gün içinde kabul bağladı ve geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…