- 2 Aralık 2022
- 27
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi minik bebegim
-
Online destek alın. Ankara’da Ferhat Çatal var belki uzaktan tetkik isteyerek teşhis koyabilir. Alerji, alerjik şurup içerek geçmez. Besin diyeti yapması gerekir.Merhaba hanimlar. Oglum et ve süt alerjisi olan bir cocuk yedirmedigim halde vucudunda kabarciklar var alerji surubu veriyorum suan fakat sol kolunda üst tarafta cok degisik bir kabarcik farkettim beyaz bi tarafin içi sizce nedir bu.
Yasadigim sehirde ozel alerji bolumu yok normal tarafa goturdugumde ise sadece alerji surubu kan vs aliniyor kanlar hep temiz cikiyor. Korkmali miyim sizce. Resim paylastim suanki kolu bu sekilde sadece bir kısimda
Online destek alın. Ankara’da Ferhat Çatal var belki uzaktan tetkik isteyerek teşhis koyabilir. Alerji, alerjik şurup içerek geçmez. Besin diyeti yapması gerekir.Merhaba hanimlar. Oglum et ve süt alerjisi olan bir cocuk yedirmedigim halde vucudunda kabarciklar var alerji surubu veriyorum suan fakat sol kolunda üst tarafta cok degisik bir kabarcik farkettim beyaz bi tarafin içi sizce nedir bu.
Yasadigim sehirde ozel alerji bolumu yok normal tarafa goturdugumde ise sadece alerji surubu kan vs aliniyor kanlar hep temiz cikiyor. Korkmali miyim sizce. Resim paylastim suanki kolu bu sekilde sadece bir kısimda
Umarim yardimci olunur uzaktan. hemen bulacagim doktoru olmadi götürürmde cok yorucu bi surec gercetn. Daha once cok goturdum hep kan aliyorlar kabarikken, degilken vs hep kan sonucu idrar vs temiz cikiyordu dediginiz test vs yapilmadi birsey malesefOnline destek alın. Ankara’da Ferhat Çatalcı var belki uzaktan tetkik isteyerek teşhis koyabilir. Alerji, alerjik şurup içerek geçmez. Besin diyeti yapması gerekir.
Cilt pirik testi yapıldı mı ?
Tesekkur edermKonu hakkında bilgi yok, geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Merhaba hanimlar. Oglum et ve süt alerjisi olan bir cocuk yedirmedigim halde vucudunda kabarciklar var alerji surubu veriyorum suan fakat sol kolunda üst tarafta cok degisik bir kabarcik farkettim beyaz bi tarafin içi sizce nedir bu.
Canım iz var böcek ısırığı bu alerji yapmış böcek ısırığı muhtemelen. Ateş böceği varmı evinizde bahçede filanMerhaba hanimlar. Oglum et ve süt alerjisi olan bir cocuk yedirmedigim halde vucudunda kabarciklar var alerji surubu veriyorum suan fakat sol kolunda üst tarafta cok degisik bir kabarcik farkettim beyaz bi tarafin içi sizce nedir bu.
Cocuk doktoru yazmisti ankaradayken ekstra alerji bolumundeki doktor da yaziyorduCilt alerjisi olabilir,besin alerjisine ek olarak. Cilt alerjileri için cilt kurumasın diye kremler veriliyor. Excipial lipo gibi.
Alerji şurubunu hangi doktor yazdı kulak burun boğaz doktoru mu çocuk mu?
Sen bence hacamat taraması yaptır allahın izniyle şifa bulur alerjiye çok faydası varUmarim yardimci olunur uzaktan. hemen bulacagim doktoru olmadi götürürmde cok yorucu bi surec gercetn. Daha once cok goturdum hep kan aliyorlar kabarikken, degilken vs hep kan sonucu idrar vs temiz cikiyordu dediginiz test vs yapilmadi birsey malesef
Balkonum ates bocegi kayniyor yuksekte olmama ragmen azaldi suan fakat balkonu acmiyorum korkudan hâlâ. Eger o ise ne yapmam gerekiyorCanım iz var böcek ısırığı bu alerji yapmış böcek ısırığı muhtemelen. Ateş böceği varmı evinizde bahçede filan
Sen bence hacamat taraması yaptır allahın izniyle şifa bulur alerjiye çok hacamat buyu
Buyuklere yapilan sekilde mi oluyor bu. Ve nerede yapilir cok can acitan birsey miSen bence hacamat taraması yaptır allahın izniyle şifa bulur alerjiye çok faydası var
Balkonum ates bocegi kayniyor yuksekte olmama ragmen azaldi suan fakat balkonu acmiyorum korkudan hâlâ. Eger o ise ne yapmam gerekiyor
Hayır benim kızıma 2 yaşından beri yaptırım kafasından aşağıya kadar hiç ağlamaz işin ehline tabi gidiceksiniz herkez olmaz nerede yaşıyosunuz sizBuyuklere yapilan sekilde mi oluyor bu. Ve nerede yapilir cok can acitan birsey mi
Bizde apartman olarak sikayet ettik gelmediler sadece syledikleri ilaclama yapildi oldu. Onun ısırdığını suan ogrendim diyebilirim. Bi doktora goturmeli miyim zarari olur mu beyaz ksmı ozellikle iltihap gbi geldi banaOyapıyor canım tam onun ısırığına benziyor gece oksijen içinmi ne insanları ıssrırmış ben en sonunda yöneticiye şikayet ettm belediyeden geldiler şükür bu sene olmadı sen sürekli hacamat yaptır bide ısırtmamaya çalış vücut böcek kovucu lardan sık
Kirsehirdeyim. Hic yaptirmadim cevremde yapan da yok aslinda arastirmam gerek tesekkur edermmHayır benim kızıma 2 yaşından beri yaptırım kafasından aşağıya kadar hiç ağlamaz işin ehline tabi gidiceksiniz herkez olmaz nerede yaşıyosunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?