• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama alerji testi ..

angel-24

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
1.107
69
643
41
İstanbul
kızlar koleston perfect ile saçlarımı evde boyaycm . alerji testi için dirseğimin iç kısmına sürdüm bir kac saat gecti . bölgede hafif kızarma var onun dısında kasıntı yada ciddi bir yanma yok , kızarmış olması cildin verdği normal bir tepki mi ? yani boyaya karsı alerji olup olmadıgı tam olarak nasıl anlaşılır o bölgenin kabarıp şişmesi mi gerekir .. hassas bir cildim yoktur ama emin olmak istiyorum . yardımcı olursanız sevinirm

merhaba ,kusura bakmayın geç cevap verebiliyorum.mesaj kutunuz doluymuş buradan yanıt veriyorum.malesef ben alerjim olduğunu kötü bir şekilde öğrendim.inanın bana aslında kurtulduğum içn şanslıyım çünkü bu alerjinin eşik derecesi çok farklı.benimki en üst seviyede.çoğu insanın alerjisi vardır fakat benim kadar değil.kaşınma yanma normal.siz boyayı tam kulağınızın arkasına sürün hatta saçınıza da biraz deysin.yarım saat veya kırk dakika sonra boyayı silin iyice orayı yıkayın.ondan sonra 48 saat bekleyin.48 saat içinde veya sonra şişme,kızarıklık,kaşınma olursa bilinki alerjiniz var.ama ben bu testi tek başınıza yapmamanızı , bizzat bi kuaföre yaptırmanızı tavsiye ediyorum.ama lütfen boyayı sürdükten sonra 2 gün bekleyin çnkü her alerji tipinde olduğu gibi tepkimeler 48 saat sonra ortaya çıkar.iyi akşamlar diliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir.
not:loreal boyaların kutusu içinde alerji testinin nasıl yapılacağı ayrıntılı şekilde yazıyor

Back