- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
bilmiyorum ki bu hafta her seyden kasında mesela bugun balık yedik onda bile kasındı acaba dünün etkisimi yoksa balıktan mı anlamadımNeye karşı var alerjiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki bu hafta her seyden kasında mesela bugun balık yedik onda bile kasındı acaba dünün etkisimi yoksa balıktan mı anlamadımNeye karşı var alerjiniz?
sagol cnm benim :))))Tam tersi
Kendi kıymetini bilen bir insan
Benim idolüm
Keşke gençken onun gibi olabilseydim dediğim kadın
Dermatoloji (cildiye)pek, kızlar alerji testinin bölümü hangisidir netten dahiliye diyo kardesime sordum arkadasıyla birlite yaptırmıslar gögüs hastalıkları diyo
senn beni cözmüssün cnm ya aynne kadınlarımız kendini cok ezdiriyo bende bunu istemiyorum kadınlar ezilcene erkekler ezilsin ama ne :))) bunu söyleyincede kabahatlı oluyorumHerkesle değil
Kendi kıymetini bilmeyen ama kıymetini bilen kadın görünce kıskanmadan edemeyenlerle diyelim
Konu sahibi erken geldiEvet bende merak ettim hangi bölümden randevu almak lazım
ben asla gitmme cnm yenisin sanırım bunu bil :))))Konu sahibi firar etti kızlar![]()
o yok cnm be tam tersi sahte takı gümüs alerjisi varKız sende altın alerjisi çıkmasın şimdi
Ayy düşünemiyorum bile![]()
Bende Atatürkçüyümben asla gitmme cnm yenisin sanırım bunu bil :))))
atatürkcüler asla kacmaz ....
total igne ne demek 417 en demek cnm daha once yaptıtmadıgıma bilmiyrum nasıl test yaptılar koku mu sürüyolar serum muBeni Dr yönlendirdi alerji testine yani 182 ye not düşüyor takipte hasta diye.. aradım randevu için devlette martta kadar yer yok dendi kaldım öyle ..total ıge 417 küsür çıktı. .baya fazla..
Dünün etkisi derken ? Balık çiftlik mi yoksa Deniz balığı mı ?bilmiyorum ki bu hafta her seyden kasında mesela bugun balık yedik onda bile kasındı acaba dünün etkisimi yoksa balıktan mı anlamadım
Süper cevaptıo yok cnm be tam tersi sahte takı gümüs alerjisi var
valla bilmiyorum balıkcıda yedik ama tarator sos mu acaba yogurt var ya icinde bide ceviz cevize karsı alerjim var biliyorum ama ufacık sostan bu kadar kasıntı yaparmı anlamadımDünün etkisi derken ? Balık çiftlik mi yoksa Deniz balığı mı ?
Büyük ihtimal ceviz yapmıştırvalla bilmiyorum balıkcıda yedik ama tarator sos mu acaba yogurt var ya icinde bide ceviz cevize karsı alerjim var biliyorum ama ufacık sostan bu kadar kasıntı yaparmı anlamadım
Yapabilir ceviz birde yer fıstığı alerjisi de yaygın eğer için de fıstık varsa oda yapabilir.valla bilmiyorum balıkcıda yedik ama tarator sos mu acaba yogurt var ya icinde bide ceviz cevize karsı alerjim var biliyorum ama ufacık sostan bu kadar kasıntı yaparmı anlamadım
Derince eğitim ve araştırma hastanesi hemen yapıyor. Yada ilaç kullandıysan bir kaç gün bekletiyor. Amaaaa yoo ben para vermediğim işe güvenmem diyorsan çok pahalı yapan yerler var tabi. Acımıyor. Ben yaptırdım. Daha öncede yaptırmıştım. Olan allerjilerim gene çıktı. Güvenilir yani. Rabbim devletime zeval vermesin.is
isimiz devlete kaldıysa ooo 1 ay sonra randevu verirler bide devlette ki doktora gidiyosa ameliyat haric pek ilgilenmiyolar özel varsa bildiginiz isim alabilirmiyim
Yok canım önce cildiye ye gittim o kanda alerji oranına baktı total ıge yüksekse birşeye alerji var demek..ve yönlendirdi immünoloji ve alerji mi ne o bölüme ama Marta kadar randevu yok dendi..beklemedeyimtotal igne ne demek 417 en demek cnm daha once yaptıtmadıgıma bilmiyrum nasıl test yaptılar koku mu sürüyolar serum mu
sanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var
netten simdi baktm ajerli testi nasıl yapılır diye
türkiyede anca cok özel yani pahalı kliniklerde iyisi yapılır ve anlasılırmıs
digerleri once damla kol icine sonrada biseyle cok bastırıyolarmıs videosunuda izledim
acıkcası korktum ya iz kalırsa kol iclerimde cünkü baya jilet cekmis gibi oluyo
daha once alerji testi yaptıran varsa nasıl yapıldıgını yazarmı bide ücretleri nedir....
aslında süt ajerlim varmı acaba bunu düsündüm gerci cocukken olmayan eriskinlikte olurmu onuda bilmem ama