- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Herkesle değilBilmem sorunlu mu desek herkesle didişiyor hemen mi desek bilemiyorum ama genelde konuları kapanır![]()
Kendi kıymetini bilmeyen ama kıymetini bilen kadın görünce kıskanmadan edemeyenlerle diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesle değilBilmem sorunlu mu desek herkesle didişiyor hemen mi desek bilemiyorum ama genelde konuları kapanır![]()
is
isimiz devlete kaldıysa ooo 1 ay sonra randevu verirler bide devlette ki doktora gidiyosa ameliyat haric pek ilgilenmiyolar özel varsa bildiginiz isim alabilirmiyim
Benlede didişmişliği çoktur bilemedin üzgünümHerkesle değil
Kendi kıymetini bilmeyen ama kıymetini bilen kadın görünce kıskanmadan edemeyenlerle diyelim
Meşhur birisi yaniBilmem sorunlu mu desek herkesle didişiyor hemen mi desek bilemiyorum ama genelde konuları kapanır![]()
Tabiki meşhur enler yarışmasında birinciliği bile var :)Meşhur birisi yanine güzel
herkes tarafından tanınıyormuş ben ilk kez karşılaştım
![]()
Sarraf gibi diyorsunuzİşin devlete kaldıysa derken??
Pardon limoncu, o kadar altının var, devlet hastanesi kesmez seni dimi
Ben çok şey kaçırmışım üsteki bir arkadaşda altınlarından bahsetmiş demekkiTabiki meşhur enler yarışmasında birinciliği bile var :)
Evet canım York testiYoksa benim dediğim york testimi kızlar![]()
Beni Dr yönlendirdi alerji testine yani 182 ye not düşüyor takipte hasta diye.. aradım randevu için devlette martta kadar yer yok dendi kaldım öyle ..total ıge 417 küsür çıktı. .baya fazla..is
isimiz devlete kaldıysa ooo 1 ay sonra randevu verirler bide devlette ki doktora gidiyosa ameliyat haric pek ilgilenmiyolar özel varsa bildiginiz isim alabilirmiyim
Neye karşı var alerjiniz?
Takipteyimözelde fiyat bildiren olursa diyeBeni Dr yönlendirdi alerji testine yani 182 ye not düşüyor takipte hasta diye.. aradım randevu için devlette martta kadar yer yok dendi kaldım öyle ..total ıge 417 küsür çıktı. .baya fazla..
Kız sende altın alerjisi çıkmasın şimdi
Ayy düşünemiyorum bile![]()
Yok gelir birazdan tarzı o konu açar bi kaç gün sonra gelir cevap vermeyeKonu sahibi firar etti kızlar![]()
sanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var
netten simdi baktm ajerli testi nasıl yapılır diye
türkiyede anca cok özel yani pahalı kliniklerde iyisi yapılır ve anlasılırmıs
digerleri once damla kol icine sonrada biseyle cok bastırıyolarmıs videosunuda izledim
acıkcası korktum ya iz kalırsa kol iclerimde cünkü baya jilet cekmis gibi oluyo
daha once alerji testi yaptıran varsa nasıl yapıldıgını yazarmı bide ücretleri nedir....
aslında süt ajerlim varmı acaba bunu düsündüm gerci cocukken olmayan eriskinlikte olurmu onuda bilmem ama
Yok gelir birazdan tarzı o konu açar bi kaç gün sonra gelir cevap vermeye![]()
Ay evet konu sahibi öyle jilet bilmem ne yazınca şok oldum sonradan ögrendim ki zaten burada meşhur biriymişabartmissiniz jiletler falan, ben alerji testi bir kez yaptirmistim minicik igneli uclu seylerle kolun ic kismina yapiyorlar hafif batiyor sonrada alerjiniz varsa kasiniyor kizariyor falan. Abartmayin, hem alerjiyi bilemen yasamak bir testten daha mi kolay sanki. Dua edinde bilinen birseye karsi alerjiniz olsun. Bulunamazsa yada psikolojikse isiniz zor.