Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sut ve süt ürünlerini tuketmiyorum. Ambalajlı hiç bir gıdayı tuketmiyorum. Ama sonuçlar niye böyle çıktı ya da ne anlama geliyor anlamadım . Sadece kaka da kan var onun dışında bir belirtisi yok
Sut ve süt ürünlerini tuketmiyorum. Ambalajlı hiç bir gıdayı tuketmiyorum. Ama sonuçlar niye böyle çıktı ya da ne anlama geliyor anlamadım . Sadece kaka da kan var onun dışında bir belirtisi yok
Birsey çıkmamış muhtemelen kanda ama diyete birşeyler ekleyeblr belki doktorumuz bulana kdr.bana da 2 hafta et sut urunu yumurta kuruyemiş tahin susam yeme dedi biz de kaka da kan yok ama huzursuzluk ve biraz mukus oluyor
Birsey çıkmamış muhtemelen kanda ama diyete birşeyler ekleyeblr belki doktorumuz bulana kdr.bana da 2 hafta et sut urunu yumurta kuruyemiş tahin susam yeme dedi biz de kaka da kan yok ama huzursuzluk ve biraz mukus oluyor
Peki kaç aylık... Çünkü eğer diş çıkarma döneminde olan bir bebeğe kan yoksa deride döküntü yoksa sadece mukus ve hzuurluk belirlisi için diyet verilmez . Diş çıkarma döneminde kaka zaten mukusludur
Peki kaç aylık... Çünkü eğer diş çıkarma döneminde olan bir bebeğe kan yoksa deride döküntü yoksa sadece mukus ve hzuurluk belirlisi için diyet verilmez . Diş çıkarma döneminde kaka zaten mukusludur
Yok bizim 2.ayda başladı yoğun mukus huzursuzluk vs. Suan 5 aylik ben çok si ki diyet yapmiyordum sadece sut ürünün e yaptım ama bence baska şeylere de var:s kuruyemiş vs yeni başladım sayılır suan yoğun mukus yok arada cok sulu ishal gibi yapıyor duzelir ins diyetle:s kilo alımında da çok azalma olmuştu yoğun mukus iki ay sürdü sizin nasil gelişim vs iyimi