ALERJİ İLACINI KESİNCE BAŞLAYAN HAPŞURUK VE GRİP BENİM GİBİ OLAN VAR MI?

İlacı bıraktığında alerji durumu ortaya çıkıyorsa düzenli olarak kullanmak zorundasın. Alerji ilaçlarının getirisi, götürüsünden fazla bu yüzden devam etmeni tavsiye ederim.

Bu arada ben hap kullanamıyorum. Ciddi yan etkileri oldu. Hapın biri tansiyon düşürdü, biri halisulasyon yaptı, biri kalp çarpıntı ve düzensiz attı. Tam olarak kesemedik alerjimi.

Bu arada ben hap kullanamıyorum. Ciddi yan etkileri oldu. Hapın biri tansiyon düşürdü, biri halisulasyon yaptı, biri kalp çarpıntı ve düzensiz attı. Tam olarak kesemedik alerjimi.
Ooo sizde bayagı yan etki yapmış ya bende allaha şükür hiç böyle olmadı en fazla yaptığı uykudur evet sizin kullandığınız ilaçların adı ne

Benimkide alerjik astımdı..
Zilyon tane test yapıldı, kolların çizildiği falan..
Ev akarlarına ileri boyutta çıktı.. Polenden şüpheleniyordum, yokmuş.. 2 tane hap, 2 tane sprey verdiler.. 1 tanede rutin astım spreyi verdiler şu mint yeşili renginde olan stabil sprey :) Neyse ilk 2 ay kullandım, iyiyiz hoşuz ama hapların saatini atlatınca ataklarım çok fena derecede arttı.. Bağımlı olduğumu hissettim.. Şak diye kestim bıraktım.. 6 7 ay çok zorladı.. Bilhassa sabahları hapşurarak uyanmak iğrenç bişey.. 7 ayın sonunda ataklarım çokça azaldı.. Şuan 1.5 yıl falan oldu ilaçları bırakalı, sanırım yendim karabiberle uğraşmadığım müddetçe hapşurmuyorum. :)

AY NE GÜZEL SİZ BU DENLİ ZOR BİR DURUMDA YENEBİLMİŞİNİZ NE MUTLU SİZE...BİRŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM O KOLLARIN ÇİZİLDİĞİ TEST ÇOK PAHALI DENİLDİ BANA DA ACABA GERÇEKTEN ÇYLE Mİ HER İLDE DE BU TEST YAPILMIYORMUŞ SANIRIM

Özelde pahalı diye biliyorum..
İstanbulda yaşıyorum, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi var, benim bildiğim en köklü hastane orası.. Başka bir doktor yönlendirdi beni oraya.. Sanırım para vermedik.. Verdiysek bile cüzzi bişey vermişiz ki hatırlamıyorum..

Ayy cok iyi ya bana burdaki doktor 4 5 bin demisti her ilde de yok kesim çözümde bulamiyorlar demisti...yok hic rutubet yok evde sehir olarak sicak bir ilde yasiyorum zaten

Oncelikle alerji testi yaptirin. Ben kucukken capa tip fakultesinde yapilmisti. Neye alerjiniz oldugunu bilirseniz daha rahat edersiniz.

Ooo sizde bayagı yan etki yapmış ya bende allaha şükür hiç böyle olmadı en fazla yaptığı uykudur evet sizin kullandığınız ilaçların adı ne

Herkes de olmayabilir. Kullanan korkar belki yazmayayım. Herkeze açık ya olmadık biri okur, ilacı kullanmaz sorumlu olmayayım. Benim ilaç alerjilerim de var. Penisilin ve aspirin gibi...

Ayy cok iyi ya bana burdaki doktor 4 5 bin demisti her ilde de yok kesim çözümde bulamiyorlar demisti...yok hic rutubet yok evde sehir olarak sicak bir ilde yasiyorum zaten

Bir iki yıl önce her seti 100 tl vermiştim. Set derken fındık fıstık gurubu, biri gıda grubu gibi... 300 tl verdik sanırım. Bende çocukluktan beri var. Bi ara iyiydi. Aşı olmuştum 8 yada 10 yıl gibi olmadi. Ne rinit ne astım. Sonra geri geldi işte. Rinit sorun değil de astım sorun.

Ben kaç kere test yaptırdım çıkmadı. Bazı alerjiler o testlerde de çıkmıyormuş doktorun dediğine göre. Fakülte hastanesinde yaptırmıştım. zyrtec şurup kullanıyorum yıllardır. Bir ara bıraktım sonra tekrar alerjim azınca yine başladım. Dediğiniz gibi kızlar insanın hayat kalitesini çok etkiliyor sürekli grip gibi dolaşmak. Kendini sürekli takip et demişti doktor. ne Zaman neye en çok hapşırıyorsan ondan uzak dur demişti ama zor tabi.

Neye ne zaman hapşırıyorum hiç belli olmuyor ki durduk yere gün içinde nerde olursam olayım hiç bir farkı yok ya

Neye ne zaman hapşırıyorum hiç belli olmuyor ki durduk yere gün içinde nerde olursam olayım hiç bir farkı yok ya

Mesela ben parfüm sıktığımda daha çok hapşırdığımı farkettim. Makyaj malzemeleri de öyle. Kolonya da. Ayakkabı kokusu da öyle. Biraz kendimi sakınıyorum ama nereye kadar tabi. belki senin de vardır dikkat edersen anlarsın.

Aynen parfümde bende de oluyor ilk evden dışarı çıktığımda falan oluyor

Aynen parfümde bende de oluyor ilk evden dışarı çıktığımda falan oluyor

Ben o yüzden hergün kullanmıyorum. Roll on kullanıyorum özel bir durum varsa parfüm sıkıyorum. Onların da hafif olanları. Napalım geçmiyor da meret onunla yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Doktor stresli dönemlerde de atağa geçebiliyor demişti.

32 yasindayim kendimi bildim bileli var
İlaci birakirsam daha kotu oluyorum. Hamileyken de zararsizini yazdi doktorum onu kullandim

Aynen oyle bu şekilde de insani cok etkiliyor ilaci falan birakinca yapacak birşey yok napalım mecburuz

Canım kbb'a gidersen 6 ay etki eden bi iğne yapıyorlar alerjik hapşırma vs için. Bi sor bakalım belki iyi gelir sanada hiç yoksa senede iki kez iğne vurularak kurtulursun :)

Canım kbb'a gidersen 6 ay etki eden bi iğne yapıyorlar alerjik hapşırma vs için. Bi sor bakalım belki iyi gelir sanada hiç yoksa senede iki kez iğne vurularak kurtulursun :)
Aa gerçekten mi bunu ilk defa duyuyorum hep gidiyorum kbb doktoruna hiç öyle birşey diyen olmadı bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…