- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Ooo sizde bayagı yan etki yapmış ya bende allaha şükür hiç böyle olmadı en fazla yaptığı uykudur evet sizin kullandığınız ilaçların adı neBu arada ben hap kullanamıyorum. Ciddi yan etkileri oldu. Hapın biri tansiyon düşürdü, biri halisulasyon yaptı, biri kalp çarpıntı ve düzensiz attı. Tam olarak kesemedik alerjimi.
AY NE GÜZEL SİZ BU DENLİ ZOR BİR DURUMDA YENEBİLMİŞİNİZ NE MUTLU SİZE...BİRŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM O KOLLARIN ÇİZİLDİĞİ TEST ÇOK PAHALI DENİLDİ BANA DA ACABA GERÇEKTEN ÇYLE Mİ HER İLDE DE BU TEST YAPILMIYORMUŞ SANIRIMBenimkide alerjik astımdı..
Zilyon tane test yapıldı, kolların çizildiği falan..
Ev akarlarına ileri boyutta çıktı.. Polenden şüpheleniyordum, yokmuş.. 2 tane hap, 2 tane sprey verdiler.. 1 tanede rutin astım spreyi verdiler şu mint yeşili renginde olan stabil sprey :) Neyse ilk 2 ay kullandım, iyiyiz hoşuz ama hapların saatini atlatınca ataklarım çok fena derecede arttı.. Bağımlı olduğumu hissettim.. Şak diye kestim bıraktım.. 6 7 ay çok zorladı.. Bilhassa sabahları hapşurarak uyanmak iğrenç bişey.. 7 ayın sonunda ataklarım çokça azaldı.. Şuan 1.5 yıl falan oldu ilaçları bırakalı, sanırım yendim karabiberle uğraşmadığım müddetçe hapşurmuyorum. :)
AY NE GÜZEL SİZ BU DENLİ ZOR BİR DURUMDA YENEBİLMİŞİNİZ NE MUTLU SİZE...BİRŞEY DAHA SORMAK İSTİYORUM O KOLLARIN ÇİZİLDİĞİ TEST ÇOK PAHALI DENİLDİ BANA DA ACABA GERÇEKTEN ÇYLE Mİ HER İLDE DE BU TEST YAPILMIYORMUŞ SANIRIM
Ooo sizde bayagı yan etki yapmış ya bende allaha şükür hiç böyle olmadı en fazla yaptığı uykudur evet sizin kullandığınız ilaçların adı ne
Ayy cok iyi ya bana burdaki doktor 4 5 bin demisti her ilde de yok kesim çözümde bulamiyorlar demisti...yok hic rutubet yok evde sehir olarak sicak bir ilde yasiyorum zaten
Neye ne zaman hapşırıyorum hiç belli olmuyor ki durduk yere gün içinde nerde olursam olayım hiç bir farkı yok yaBen kaç kere test yaptırdım çıkmadı. Bazı alerjiler o testlerde de çıkmıyormuş doktorun dediğine göre. Fakülte hastanesinde yaptırmıştım. zyrtec şurup kullanıyorum yıllardır. Bir ara bıraktım sonra tekrar alerjim azınca yine başladım. Dediğiniz gibi kızlar insanın hayat kalitesini çok etkiliyor sürekli grip gibi dolaşmak. Kendini sürekli takip et demişti doktor. ne Zaman neye en çok hapşırıyorsan ondan uzak dur demişti ama zor tabi.
Neye ne zaman hapşırıyorum hiç belli olmuyor ki durduk yere gün içinde nerde olursam olayım hiç bir farkı yok ya
Aynen parfümde bende de oluyor ilk evden dışarı çıktığımda falan oluyorMesela ben parfüm sıktığımda daha çok hapşırdığımı farkettim. Makyaj malzemeleri de öyle. Kolonya da. Ayakkabı kokusu da öyle. Biraz kendimi sakınıyorum ama nereye kadar tabi. belki senin de vardır dikkat edersen anlarsın.
Aynen parfümde bende de oluyor ilk evden dışarı çıktığımda falan oluyor
Aa gerçekten mi bunu ilk defa duyuyorum hep gidiyorum kbb doktoruna hiç öyle birşey diyen olmadı bu zamana kadarCanım kbb'a gidersen 6 ay etki eden bi iğne yapıyorlar alerjik hapşırma vs için. Bi sor bakalım belki iyi gelir sanada hiç yoksa senede iki kez iğne vurularak kurtulursun :)
:) bi sor bakalım benim kardeşim yaptırıyorAa gerçekten mi bunu ilk defa duyuyorum hep gidiyorum kbb doktoruna hiç öyle birşey diyen olmadı bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?