Çocuk Hastalıkları Alerji doktoru tavsiyesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

iclal01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
4
0
16
42
Merhaba arkadaşlar;

8 yaşında bir kızım var, çocukluğundan bu yana hep boğaz enfesiyonu şikayeti oldu, geçtiğimiz nisan ayında geniz eti ameliyatı da olduk ama şikayetlerimiz çok azalmadı.

Daha önceleri bir devlet hastanesinde alerji dokoru görmüştü ama bir teşhis koyamamıştı.

Bana şöyle işinde uzman bir alerji doktoru lazım, mümkünse istanbul avrupa yakası...

Önerebileceğiniz biri var mı acaba?

Çok süt ürünü, özellikle süt tüketiyorsa kesmeyi, hiç değilse azaltmayı deneyin. Bir çok doktor süte karşı uyarıyor ebeveynleri.

çok teşekkür ederim, süt içiyoruz evet her gün iki bardak kadar...

Geçmiş olsun canım. İstanbul'da Prof. Ender Pehlivanoğlu diye bir adam var. Gıda alerjileri ile alakalı bir mütehassıs. Eğer alerjik durum besinle alakalı ise iyi bir uzman. Ama ona götürmeden besinle alakalı olup olmadığını bilemezsin.

arkadaşlar önerebileceğiniz hiç doktor yok mu acaba?
Merhabalar konunuzu yeni gördüm,. Gidebildiniz mi doktora,. Ben bir çok doktor baktım,. Figen Çullu isminde bir doktor cok iyi ama sanırım özel,. Sosyal medya hesabını takip ediyorum şu sıralar...Devlet hastanesinde bulmaya çalışıyorum, çok zor tüm randevular dolu. Maddi açıdan zorlayacak olduğu için ilk etapta devlet hastanesini araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…