Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar aleo vera jelinin midedeki mantarlara iyi geldiğini duydum. İçinizde deneyip sonuç alan var mı?
Bir tane site var satan. Güvenemiyorum ama başka çarem yok gibi. Yoksa öleceğim artık, dayanamıyorum
Bende duydum bu jeli mideyi bilmiyorum ama birçik şeye iyi geldiğini duydum mucize bir bitki diyolar.Nerden bulabilirsin bilemiyorum internette bunun satışını yapan siteler var ne kadar güvenilir tartışılır tabi.:44:
cilde iyi geldiğini duymuştum...yanıklara, yaralara vs cildi iyileştirici bir etkisi varmış fakat denemedim...
mide için hiç duymadım...bide mide de genelde zararlı bakteriler oluyormuş..mantar olduğunu bilmiyordum
canım geçmiş olsun..acaba doktor mu söyledi sana midende mantar olduğunu??
Birde mide için endoskopi yapıyorlar..bu işlem sırasında hem midede ki sorunlar görülüyor..
hemde oradan alınan sıvıyı özel bir camda bekletiyorlar eğer mor bir renk olursa..midede mikrop var anlamına geliyor..
helicobacter....gibi bişey bunun için antibiyotik tedavisi yapıyorlar...tabi bitkisel çözümlerde vardır belki..
yinede sorunun ne olduğundan emin olmak için bir doktora görünmek lazım...