aldigim zeytinler dert oldu..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Evet hanimlar hepimizin bildigi bir marketten tavsiye uzerine 2kg paketli zeytin aldim..

Zeytini tavsiye eden kisi pekbi metetmisti fakat husrana ugradim

Az buz olsa neyse yenir bosver diycemde yenmiycek suruncek zavalli onca zeytin

Esimede dalga konusu olmak ise cabasi

Kendi yemedigimi baskasinada veremem
Ne yapmaliki

Çok tuzluysa, bol suda bekletin bir gece. Tuzu gittikten sonra, çekirdeklerini çıkarın ve poğaça içine harç yapın. Poğaça hamurunun tuzunu da az koyarsınız olur biter.

Ya da salataya ilave edin. Bol mısırlı bir salataya çok yakışıyor.

Yada evde pizza yapın. :)

Tuzlu ise normal suyun içinde bekletin yiyeceğiniz kadarını tuzu gider sonra afiyetle yersin.

Niye canim.
Sana metheden insana verebilirsin.
Sen cok sevdigini soylemistim, ben sevemedim, sana vermek isterim kabul edersen de, git ver.

Çokmu kötü yenmicek kadar bu gün banada markette tavsiye ettiler indirinde dedi kasiyer kız ama. Almadım. Aynı marketmi acaba

eğer seviyorsan zeytin ezmesi yapabilirsin
poğaça ama için çok iyi oluyor

bence suda beklet kimseye vermeyeceksen yazık günah..

son mecnun .!.:
Iadesi mumkunmudur sonucta paketli idi
İade olmasi gerekiyor..oyle biliyorum..
Tabi aldiginiz yerede bagli bir durum olabilir..fisini kaybetmedi iseniz bir deneyin derim

İlk etapta bu kadar fazla almasaydin keske sonucta herkesin damak tadi farkli

tadı kötü değilse tipi çok mühim değil bence ama zevkler renkler tartışılmaz. ben mesela siyah zeytine mutlaka zeytinyağı döker, kekik ve pul biber eklerim.normalde çok yiyemediğim zeytini bu şekilde seviyor ve yiyorum. ama yiyemiycem ziyan olacak dersen de o öneren arkadaşına ver

Cekirdeklerini cikarin buzluga atin pogaca ya da pizzada kullanin. Tadi o kadar fark edilmez. Ya da ezme yapin baharatlarla kekik falan atn icine o da olabilir

Hamarat hatunlar kendini belli ediyor masallah

Tuzlu degil ama bikere cok kucukler tirismis burusmuslar ezme yapabilmek icin cekirdekten cikarmak imkansiz gibi gorunuyor
Acaba sıcak suda bekletseniz azıcık şişmezer mi sonra çekirdeğini cikarsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…