Aldigim yemek takimi prouna fine bone

baska fotograf yukleyemedim facede var prouna turkiye veya prouna fine bone olarak aratirsaniz orda harika modelleri var internet siteleride yeni bir model gelmis gione diye icinde supla da var harika birsey ama benimkinden de pahali ama tam bir klasik

Eklentiler

• $DSC_8067.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 729

baska fotograf yukleyemedim facede var prouna turkiye veya prouna fine bone olarak aratirsaniz orda harika modelleri var internet siteleride yeni bir model gelmis gione diye icinde supla da var harika birsey ama benimkinden de pahali ama tam bir klasik

gerçekten çok güzel
tam saray usulü
hiç duymamıştım bu markayı...

güle güle kullan cnm.
bi komşu teyzede de aynısı var çok şık duruyor.zaten o teyzede benim çeyizimde ne varsa var :76: bi tek tabak takımımız farklı olacak galiba.bende bugün baktım yemek takımı hala karar veremedim.royal baktığım yerde prouna vardı.model beğenemiyorum ben

Prouna kullanıyorum kalite olarak gercekten çok iyi.netten biraz araştırdım orkuna dünyada bir marka harrods da bile mağazaları var,royal sadece Türkiye'de marka,tuzlugunu kırdım aldığım yeri aradım iki gün sonra evimdeydi,çok mutlu oldum,tavsiye ederim modellerini inceleyin isterseniz.O çiçekli modelin adı gioneymis ve 10 gün olmuş sizin komşu teyzede o model yoktur,birde yeni gelen takımın icinde 12 Supla varmış,suplalar harika.

güle güle iyi günlerde kullanın.
fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz peki?

güle güle iyi günlerde kullanın.
fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz peki?

Gercek kemik tozunda fiyat olarak en uygun marka 2500-3500 arası,bu markayı krc schafer demonji gibilerle kıyaslamak yanlış olur.royal ,Narumi ,noritake ve royal albert le kıyaslandığında bunların arasında en ucuzu

Gercek kemik tozunda fiyat olarak en uygun marka 2500-3500 arası,bu markayı krc schafer demonji gibilerle kıyaslamak yanlış olur.royal ,Narumi ,noritake ve royal albert le kıyaslandığında bunların arasında en ucuzu

Prouna altın yemek takımı olmasına rağmen bulaşık makinasında yıkıyorum ve hiçbir bozulma olmadı arkadaslar alacaklara tavsiye ederim çok araştırdım zamanında altın yemek takımına garanti veren olmadı ama prouna veriyor süper herkese tavsiye ederim geçenlerde çorba tenceresinin kapağı kırıldı 3 günde elime ulaştı harika teşekkür ediyorum prounaya herkese de tavsiye ederim

Sanırım sizinle tarzlarımız aynı, kaliteli, sağlıklı ve estetik şeylere özellikle önem veriyoruz ikimizde.. Acaba çatal bıçak takımlarında ve misafirlik bardak ve kadeh takımı olarak hangi markayı önerirsiniz acaba? Sanırım siz çeyiz namına her şeyinizi aldınız Sizin tercihini neydi ? Benim yemek takımımda Prouna - Bridal modeli :)

Ben çatal bıçak takımı olarak hisar ya da jumbo düşünüyorum.. Hisarında taşlı serisi hoşuma gidiyor. Kadeh olarak da araştırıyorum ama mümkünse makineye girebilenler tercihim aslında.

çok güzel bunlar ve ben ilk defa duydum
istanbulda satışı nerelerde oluyor acaba merak ettim :26::26::26::26:

çok güzel bunlar ve ben ilk defa duydum
istanbulda satışı nerelerde oluyor acaba merak ettim :26::26::26::26:

Valla canım, sirkecideki Hisar mağazasında, bakırköyde PTT'nin yan sokağındaki Begart mağasında, Florya Flyinn alışveriş merkezinin karşı mağazasında, ve bazı modelleri de Cevahir Linens'de var.. Daha pek çok yerde vardır ama benim gördüğüm ve bildiğim bunlar :) Ama tüm modellerine facebooktaki sayfasından bakabilirsin .. 3000 TL ile 20.000 TL arasında modelleri var.. yüksek fiyatlılarda zaten özel sipariş ile geliyormuş, sirkecideki mağaza sahibi bana öyle demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…