aldığım kıyafetin ustunde unutulan alarm!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar bugun bir markadan elbise aldım. neyse parasını ödedim kapıdan cıktım..ses seda yok historia waikikide bir kazak beğendim . başka şubesine baktırdım büyük bedeni olan mağazanın adresini verdiler oraya gittim değişirim dedim ordan.
neyse öbür waikiye girerken öttü kapıda!
gittim kimse bişi demedi ama ben rahatsız oldum.
dedim ne diye ötüyo ben ödedim dediki başka mağazadan alışveriş yaptıysanız ondan öter dedi.
neyse eve geldim alarm üstünde!
yarın gitsem bunu cıkartın desem çaldınız diyecekler!
fişte vermediler. deliricem ya. seri sonu diye fiş vermediler .
ay hep benimi buluyo bu ara bu salaklar!
ama bu defa paramı gururumu kaptırmayacagım.

Canım de bence orda çalışan kişilerde seni hatırlar diye düşünüyorum hatırlamazlarsa deli deyilsin yaa çaldığın şeyi ben bunu çaldım bide ustunde alarm kalmış çıkarımda giyiyim dicek onlar anlar bir de kamera var heryerde senı boyle bır seyle suclamaya kalksalar ki kalkmazlar kamera kayıtları ıncelemeleri yeterli olur :40::40:

vallahi cok merak ediyorum neden bu markalara taktiniz siz. Her konunuz ama her konunuz,marka elestirisi,ve yahut bu tür konular,,allah askian baska isiniz gucunuzmu yok:32:

canim ayni olay benim de basima gelmisti,ben bir de pazardan almistim :1: alisveris merkezinin guvenlik gorevlisine rica etmistim,cikarmislardi..istersen bir sansini dene derim :49:

Son düzenleme:
tatlım geçen bende eşofman altı aldım parayı ödedim eve geldim baktım alarm üstünde kalmış uzak bir yerdeydi geri götüremeyeceğim için eşim uğraştı çıkarmak için çıktı ama hasar gördü kesinlikle çıkartmaya kalkmayın derim:50: ayrıca geçen yine birşey almıştım indirime girmişti tek kalmıştı aldım alarmı takılı kaldı kasada adam çıkarmaya çalıştı hasar gördü alamadım nasip değilmiş demek ki dedim bu alarmlar başa bela:1:

:1:her şeyde seni buluyor:1:
katılıyorum.canım ne kadar talihsizmişsin sen de ya? ayrıca hiç bir mağaza seri sonu ürünü fişsiz satmaz,hele ki avm den alışveriş yaptıysan öyle bir durum asla söz konusu değil.mahalle arkası bir dükkandan mı aldın ne yaptın,alışveriş yaparken biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü sürekli sorun yaşıyorsun.her alışverişte fiş mutlaka al,ben ürünü kullanıp memnun kalmadan fişini asla atmam.bu her yerde bağıra çağıra söyleniyor.daha önce de bir marka-mağaza ile sorun yaşamıştın buna rağmen nasıl bu kadar dikkatsiz olabildin anlayamadım doğrusu.:20::20:

Önceki konunuzda da marka belirtmiştiniz. Bunda da... Neden ısrarla marka belirttiğinizi merak ediyorum ben açıkçası....
Yanlış hatırlamıyorsam önceki konunuz kasayla alakalı bir problemdi, bunda da kasadan fiş almamışsınız dediğinize göre. Seri sonu bile olsa bakkaldan giyim alışverişi yapmıyorsunuz değil mi, nasıl fiş almıyorsunuz ki?
Hadi mağazada öttü diyelim alarm, güvenlik görevlisi de o kadar nasıl anlayışla karşıladı ki. Kontrol etmesi gerek.

katılıyorum.canım ne kadar talihsizmişsin sen de ya? ayrıca hiç bir mağaza seri sonu ürünü fişsiz satmaz,hele ki avm den alışveriş yaptıysan öyle bir durum asla söz konusu değil.mahalle arkası bir dükkandan mı aldın ne yaptın,alışveriş yaparken biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü sürekli sorun yaşıyorsun.her alışverişte fiş mutlaka al,ben ürünü kullanıp memnun kalmadan fişini asla atmam.bu her yerde bağıra çağıra söyleniyor.daha önce de bir marka-mağaza ile sorun yaşamıştın buna rağmen nasıl bu kadar dikkatsiz olabildin anlayamadım doğrusu.:20::20:

sahi orayı atlamışım.geçen lcw den seri sonu ürün aldım ama fiş verdiler:34:

sahi orayı atlamışım.geçen lcw den seri sonu ürün aldım ama fiş verdiler:34:
ya vermez olurlar mı elbette veriyorlar,bir defa sistemden çıkışını yaptığı bir ürüne fiş kesmezse o çalışanı perişan ederler,hırsızlıkla suçlarlar bir personel de bunu göze alamaz yani,şaşırdım açıkcası alla alla:53::26::20:

Marka sorunum olmadığı ıcın marka adı yazmadım bu tepkilerinizi bildiğim için ne yazıkki
bu hafta ıcınde bin liraya yakın alışveriş yaptım. başıma birkaç hafta once sadece twigy olayı gelmişti şimdide bu geldi. iki olay yazdım diye hemen markacı oldum!
Lütfen uslubunuza dikkat etin.
ülkemiz empati açısından cok fakir.
bir başkasının yerine kendimizi koymak yerine suçlamayı seçmiş insanlarsınız.

aldığım yer BİR AVM DEĞİL.
ANA CADDE ÜZERİNDE BİR MAĞAZA MARKAFONİ TRENDYOLDA SATIŞI OLMUŞ BİR MARKA.

Ya bak aklıma geldi... E ilk aldığın mağazadan çıkarken nasıl ötmedi o alarm? :ssz:

vallahi cok merak ediyorum neden bu markalara taktiniz siz. Her konunuz ama her konunuz,marka elestirisi,ve yahut bu tür konular,,allah askian baska isiniz gucunuzmu yok:32:

Markadan değil sorundan bahsediyoruz sizin özel eğitim dereceniz kaç? bu profil resminden bu yorumlarınızdan merakla soruyorum?yazıları yazılış amacına göre okuyunuz lutfen.
Önceki konunuzda da marka belirtmiştiniz. Bunda da... Neden ısrarla marka belirttiğinizi merak ediyorum ben açıkçası....
Yanlış hatırlamıyorsam önceki konunuz kasayla alakalı bir problemdi, bunda da kasadan fiş almamışsınız dediğinize göre. Seri sonu bile olsa bakkaldan giyim alışverişi yapmıyorsunuz değil mi, nasıl fiş almıyorsunuz ki?
Hadi mağazada öttü diyelim alarm, güvenlik görevlisi de o kadar nasıl anlayışla karşıladı ki. Kontrol etmesi gerek.
önceki konumda 100 liram twigy tarafından çalındı.!!kameraları izletmediler gittik göstermediler .. oyaladılar. şikayetvar.comdada bu şikayetim var.

ya vermez olurlar mı elbette veriyorlar,bir defa sistemden çıkışını yaptığı bir ürüne fiş kesmezse o çalışanı perişan ederler,hırsızlıkla suçlarlar bir personel de bunu göze alamaz yani,şaşırdım açıkcası alla alla:53::26::20:

sizler sanki hiç fiş vermeyen yerlerden alışveriş yapmıyorsunuz.
güldürmeyin beni hadi.
bu marka adını açıklayayımda hepiniz in bildiği bir marka üstelik. ozaman anlarsınız belki.

canım git mağazaya çıkartsınlar. derlerseki çalmışsınız falan diye ellerinde eminimki kapı gibi güvenlik kayıtları vardır. kayıtlarda senin parayı ödediğin ortaya çıkar

Back
X