- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
çocuklarını bırakıp da Türkiye ye dönecekti . evet o .@haticeakan mı yoksa?
hatice kim yav?Hatice sen misin? valla aynı yazım tarzı ayni kafa
bazıları eski kafa işte.çocuklarını bırakıp da Türkiye ye dönecekti . evet o .
aynı ağız yazıyor resmen.
+10000 konuya cukk oturan bir yorum olduben bi sorun göremedim siz aldatılmaya adamda aldatmaya alışmış yuvarlanıp gidiyorsunuz işte dert nerde?
aynı senin gibi bi tanıdığım vardıArtık ben yokum 3. Kez kavgadan sonra o terketti anasının eve gitti bende evi terkedip anamın evine gittim o gidince önceden hep oturup beklersim dönsün diye bu kez yapamadım
Şimdi ailemin yanındayım ve yine ben yalvaran o hayır artık olmaz diyen konumunda
sadece cocuklara cok uzuldum.+10000 konuya cukk oturan bir yorum oldu
Bende ama 10 çocuk olsa dahi böyle bir pişkinliği kimse kaldiramaz konu sahibine hayret ettim.buraya konu açıp derdini anlatabiliyorsa,pekala boşanıp kendi ayakları üstünde durmasinida bilirsadece cocuklara cok uzuldum.
bahanesi var çocukları çok küçük . çalışamaz.Bende ama 10 çocuk olsa dahi böyle bir pişkinliği kimse kaldiramaz konu sahibine hayret ettim.buraya konu açıp derdini anlatabiliyorsa,pekala boşanıp kendi ayakları üstünde durmasinida bilir
konunun sahte olmasini umdum ama gercek galiba.konu sahibinde oyle bir gayret goremedim sayet oyle kaniksamis ki adam 3. sefer aldatiyor yine birlesmek icin yalvariyorBende ama 10 çocuk olsa dahi böyle bir pişkinliği kimse kaldiramaz konu sahibine hayret ettim.buraya konu açıp derdini anlatabiliyorsa,pekala boşanıp kendi ayakları üstünde durmasinida bilir
Bosansin hakim bütün cocuklara yetecek kadar nafaka bağlar zaten.babası yanında olunca cocuklar daha mi cabuk daha mi iyi büyüyor. Yapmayın nolurbahanesi var çocukları çok küçük . çalışamaz.
sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş
ama ben orada kinaye yaptımBosansin hakim bütün cocuklara yetecek kadar nafaka bağlar zaten.babası yanında olunca cocuklar daha mi cabuk daha mi iyi büyüyor. Yapmayın nolur
Konu sahibi aşağıdan görüyorum okuyorsun neden sorulara cevap vermiyorsun?
eşin yurtdışında sen Türkiyedesin halen değil mi?Bu kez aldatma yoktu yani 3. Bi aldatma olmadı ben buyuku bir kavga çıkardım kavga sonunda suratına tükürdüm o da ertesi gün evden gitti durum bu
Bak sen cidden dominant bir kadın olsam eşin senden korkar, bırak aldatmayı el pençe divan durur karşında. Sen dominant bir kadın olsan böyle saçmalıkları yemezsin, sen klasik sinmiş bir Türk kadınısın.Bu kez aldatma yoktu yani 3. Bi aldatma olmadı ben buyuku bir kavga çıkardım kavga sonunda suratına tükürdüm o da ertesi gün evden gitti durum bu
Borderline hastası sanırım o yüzden bırakamıyor eşini.ama ben orada kinaye yaptım
şimdi şöyle düşündüm.
bu kadıncağız böyle bi sürü konu açtı.
yazdı yazdı yazdı
hep aynı şeyler
seviyorum. aldattı geldi. beni istemiyor . çocuklar var vs vs vs
yok Türkiye ye döncem vs
ve ikinci bi üyelik alarak farklı bi yorum mu arıyor onu düşünüyorum .
aradığı yorum ne
sen sabırla bekle . kocan aldatsın gelsin. çocukların için katlan. çocukların küçük hem. okula gidiyorlar . sen boşver . evinde dur.
artık evden de ayrılmış ve adam geri istemiyor da. kadın neredeyse yine beni al diye yalvarmak durumuna gelmiş
ama ama ,her cümlesinin ardında, ama seviyor olamaz mıyım.
peki çocuklar ne olacak.
milyon kez cevap verildi ama hala aynı soruları soruyor .
bu da aslında saplantılı olduğunu ve doktora gitmek durumunda olduğunun açık belirtisi.
evet zor durumda .bunları artık aşmalıydı. çok kez yaşadı. çoktan adamdan ayrılmalıydı.
yapamıyorsa böyle kısacık ömrünü bunlarla çürütecek. yarın gözlerini kapasa dönüp bakacak ki hiç yaşamamış.
o nedenle yaşamaya bakmalı. çocuklarıyla . çalışarak. nafaka alarak vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?