- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Gurur var da kaybetmemek için gururumu eziyorum hep
Evet de problem şu ki ben bu adamı hala seviyorum
Çocuklar için sevdiğimm için yuvam bozulmasın diye yani neden olcak baska ama yaptıgım yanlıştı değilmi
duruma göre değişiyor ya:))bu arada üçüz çocukların sayısı yeniden 2ye düşmüş
Adam senin kendisine bagımlılıgından ne kadar emin ki,aldatmana ihtimal bile vermiyo,düşün ne kadar vermissin ipleri eline..Hee geçenlerde tlfnda biriyle tanıstım seviyo beni dedim de ona bile inanmadı sen test ediyosun beni dedi ben anlarım dedi inanmadı
Sorma canımUmarım çocukları gerçek değildir bibi
Bu psikopatların elinde oyuncak olmuş yavrucaklar
Eski nickini bulamadım silindi mi o?hazır buraya gelmişken yeni hesap açmış da ben burdayım diyor
#Haticeakan di sanirimSorma canıminş. komple gerçek değildirler
Eski nickini bulamadım silindi mi o?
Sorma canıminş. komple gerçek değildirler
Eski nickini bulamadım silindi mi o?
duruma göre değişiyor ya:))
En bastan barismayacaktin. Adam acik acik seni sevmediğini söylemiş. Evden gitmiş. Hep sen zorlamissin. Bundan sonra da sen boyle adama yapisip kaldikca seni aldatacak.Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Şimdi bu adam aldatmalarında terketmelerinde haklımı siz ne düşünüyosunuz yoksa yalnızca mazeretmi
Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Şimdi bu adam aldatmalarında terketmelerinde haklımı siz ne düşünüyosunuz yoksa yalnızca mazeretmi
öyle deme.memleketimin havasından mıdır suyundan mıdır çocuklar buraya gelince çekmiş
adam yuva olarak görmüyor ki. neyin sevgisini yaşıyorsunuz . yuvam bozulmasın diyorsunuz . hangi yuva. adam dışarda sürekli . gözü de dışarda kendi de.Çocuklar için sevdiğimm için yuvam bozulmasın diye yani neden olcak baska ama yaptıgım yanlıştı değilmi
evet ben de birine benzettim. yurt dışında olup da . 2 mi yoksa 3 çocuğumu olduğunu tam olarak anlayamadığımız . ikiz dediği ya da üçüz dediği olduğu bi konu vardı . onun yazılarına benzettim . o mu ki.öyle deme.
tanınmaması için şarttı:))
ama konuyu değişiremediği için malesef ortaya çıktı.
aynı cümleler benzer konusunda da tıpatıp aynı
100 kere de aldatsa haklı.Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Zaten artık ayrıyız
o 3.kez terkedince ipler koptu
bende evimi terkettim ama acı çekiyorum neden hala acı cekiyorum Sadece acı olsa neyse birde vicdan azabı çekiyorum suçlamaları doğru oldugu için acaba aldatmalarının terketmelerinin sorumlusu cidden benmiyim diye düşünüyorum hep
Bu adamın kumasımı bozuk yoksa dediği gibi iten benmi oldum
@haticeakan mı yoksa?evet ben de birine benzettim. yurt dışında olup da . 2 mi yoksa 3 çocuğumu olduğunu tam olarak anlayamadığımız . ikiz dediği ya da üçüz dediği olduğu bi konu vardı . onun yazılarına benzettim . o mu ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?