Aldatmanın bahanesi olurmu

Yok yok sen kk daki kadınları sınamaya gelmişsin hiç inanasım gelmedi

Aferim hala yalvarıyorum diyorsunuz yani. Allah ıslah etsin ne diyim. Umarım çocuklarınızın rol model alacağı bir anane ve dedeleri vardır, çünkü anne-babada iş yok.

Tekrar geri döndü diyelim, bundan sonra ne olacağını düşünüyorsunuz?
4.kez gitmeyecek mi? Ne kadar daha devam edeceksiniz buna?

Dominantsın diye aldatıyorsa ben ölmüşüm ağlayanım yok
Terbiyesiz adam .
Aldatmanın hakkı mı olur,
Neyin kafasını yaşıyorsun lafından nefret etsem de sana söylemek istedim şu an.
Sal adamı çayıra,

Ben seni de haksız gördüm maalesef.. o her seferinde aldatıyor, pişman değil. Sen inatla tutup kolundan getiriyorsun. Adam da bakıyor her yaptığuna susan biri var. Ee aldatır tabi..

Siz kendinize bu kötülüğü yapmayın. Bırakın gitsin, sizde evlatlarınızla mutlu olun.

Zaten gitti
Yine bulmustur birini baska bişey bilmez zira ama sorduğumda bu kez kimse yok kadın falan yok hayatımda dedi

Ille kadini ezince soz hakki tanimayinca mi erkek oluyormus. Sen erkekligi yanlis anlamissin de

sana ne yapsalar mustehak arabaların onune yazarlar ya yıka benı dıye sende aldat benı yazmıssın sankı ....pişmanlık belırtısı yok sen ustelıyosun barısalım dıye pes... kaprislerinden sıkıldıysa ayrılabılır aldatmaya ne luzum var senın de bir gururun var ıkı medenı ınsan gibi ayrılın..

aldatmanın mazereti olmaz hanımefendi...!
sizi sevmiyorsa, bir şekilde onda tatminsizlik yaratıyorsanız öncelikle konuşup sorunu çözmeye çalışmalı baktı ki kendince birşeyler aşılmıyor sizden ayrılıp ne yapıyorsa yapmalıydı...
sanırım hala evlisiniz, bence nafakanızı tazminatınızı vs alın ve ayrılın bir an önce..

Sen adami affetmissin adamda tekrar aldatmis. Tabiki sucu sende bulcak ben serefsizlik yaptim dicek hali yok ya. Ama suc sende affetmicektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…