- Konu Sahibi BenimZorHayatim
bence haklı. Ben de karaktersizin teki olsam eşimde hiç ses çıkarmasa ooo az bile yapmış. eve getirmemiş en azından ortanca hanımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heralde çaresizlikten sığındığın bahanen bu.Ama birleşince onlardan hep vazgeçti iki seferindede
Evetadam haklı mı diyemi soruyorsunuz?
Evet de problem şu ki ben bu adamı hala seviyorumMutsuz ve birlikte bir anne babadansa mutlu ve ayrı anne baba çocuklar için her zaman daha sağlıklı bir ortam anlamına gelir. Çocukların arkasına sığınmayın, madem dominant bir karaktersiniz kendi ayaklarınızın üstünde olabilirsiz sanıyorum ki.
Kendine yazık ediyorsunEvet
Çünkü aldattığı için senelerdir beni sucluyo hep aynı laflar yaptım ama niye yaptım hiç düşündünmü diyo
Yani bütün bu anlattıklarım bende mevcut
Ama bunlar onun aldatmasına bi bahane olamaz diyosun?
Çocuklar için sevdiğimm için yuvam bozulmasın diye yani neden olcak baska ama yaptıgım yanlıştı değilmiHakli adam sizi aldatmis pisman olmadigi halde siz ugrasip barismissiniz oda cok guzel yuzsuzluk yapip sizi suclamis cunku bu kozu eline vermissiniz niye kendinize bunu yaptiniz ya
Canım bu saydıkların soğuma sebebi olabilir ancak. Hepimiz insanız, sevgimiz azalabilir. Ama haysiyet sahibi kimseler olup olmadığımızı böyle durumlardaki davranışlarımız belirler.Kadının eşini pek dinlememesi kendi bildigini okuması evde herseyi yonetmesi esinin ailesiyle arası bozuk olması yani kısacası kontrolun kadında olması
eşinin kadını 2 kez aldatmasında eşini haklı yaparmı yoksa bu adamın kendini aklamak için uydurduğu bir bahanemi
Buyuk yanlis hemde adam oyle rahatki pisman bile olmadigi gibi sizi suclayabiliyor..siz bu adama sevgi de duymuyorsunuzdur onun bu umursamaz tavri sebebiyle bagimlilik olmus kacan kovalanir misaliÇocuklar için sevdiğimm için yuvam bozulmasın diye yani neden olcak baska ama yaptıgım yanlıştı değilmi