- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
İşte bende gerçekten bildiğimi okudum hep ustune aldatılınca hemde 2 kez daha da ofkelendim ona asabileştim gurursuz nasıl oturuyolar deniyoda işte oyle olmadı bende geri aldım ama içimde affedemedim kabullenemedim yaptıklarını yıkıldım am onuda bırakamadım tamamen boyle karısık bir hissiyat işteSen neyi sorguladığının farkında mısın??? sen hala bu karaktersiz adamın yanında kaldığın için kendine hafifletici sebep arıyosun.. Adamın kumaşı belli. Bütün şartları oluştursan da bu adam yarın bi gün havayı bile bahane edip aldatacak. Sen neden onunlasın.. Oturup bi bunu tartışalım.. Sakın çocuk deme lütfen, çocuklarına böyle bi babayı layık gördüğün için yine oklarımı sana çeviririm.
Canım seni kırmak değil niyetim ama, aldatmanın bahanesi olabilir mi, olmayacağını sen de biliyorsun. ama hala neden orda olduğuna kılıf hazırlamaya çalışıyosun gibime geldi
İşte bende gerçekten bildiğimi okudum hep ustune aldatılınca hemde 2 kez daha da ofkelendim ona asabileştim gurursuz nasıl oturuyolar deniyoda işte oyle olmadı bende geri aldım ama içimde affedemedim kabullenemedim yaptıklarını yıkıldım am onuda bırakamadım tamamen boyle karısık bir hissiyat işte
Sevdim ilk ve tek erkeğim o oldu
Çocuklarımın babası
Oyuzden yol veremedim
Yapar tabi yapmaz mi ya? Yerden goge kadar hatalisin. Adamcagiz aldatmak zorunda kalmis.Kadının eşini pek dinlememesi kendi bildigini okuması evde herseyi yonetmesi esinin ailesiyle arası bozuk olması yani kısacası kontrolun kadında olması
eşinin kadını 2 kez aldatmasında eşini haklı yaparmı yoksa bu adamın kendini aklamak için uydurduğu bir bahanemi
Peki ya çocuklarım onlara nolcak boşanıncaAyyy allah aşkına "ilk" ve tek olunca ne oluyor ya. Kurtulum şu saçma sapan zihniyetten. İlkse ilk ne olmuş yani? Belliki siz onun ilk ya da en azından "teki" değilsiniz!! O benim ilkim gibi gereksiz,küçük düşürücü bir bahane kullanmayın sizde boşanmamak için.
Peki ya çocuklarım onlara nolcak boşanınca
Zaten artık ayrıyızEşinizin açıklamaları hakkında ne dusunuyorsunuz ben bunu merak ettim.
Nasılsınız ev içerisin de ?Dominantlık derken?Eşinizin isteyip beklediği ama sizin veremediğiniz ne?
Yani bunları sadece merak ettiğim için soruyorum bilmelisiniz ki hiç birşey eskisi gibi olmayacak hayatınız da.
Sebeplerimi saydım onceki msglarda bide emeklerime acıyorum kac yılım geçti 20 li tum yaslarımı bu adama harcadımBu adam bal gibi kandırıyo seni madem senin yüzünden aldatıyomuş boşansın o zaman özgür bir sekilde istedigi haltı yesin.
Sen neden boşamıyosun peki böyle bi adamdan neden vazgeçmiyosun
Gercekten seni anlamak için soruyorum
şu an nerede kalıyorsun ayrıyız demişssin de?Sebeplerimi saydım onceki msglarda bide emeklerime acıyorum kac yılım geçti 20 li tum yaslarımı bu adama harcadım
Ben senin konunu takip ediyordum sen bosandınmı hayatın nasıl şimdiEşinizin açıklamaları hakkında ne dusunuyorsunuz ben bunu merak ettim.
Nasılsınız ev içerisin de ?Dominantlık derken?Eşinizin isteyip beklediği ama sizin veremediğiniz ne?
Yani bunları sadece merak ettiğim için soruyorum bilmelisiniz ki hiç birşey eskisi gibi olmayacak hayatınız da.
Kadının eşini pek dinlememesi kendi bildigini okuması evde herseyi yonetmesi esinin ailesiyle arası bozuk olması yani kısacası kontrolun kadında olması
Ailemle çocuklar ufak onlara bakıyorumşu an nerede kalıyorsun ayrıyız demişssin de?
çalışıyormusun peki?
sen kendini suçlu görünce eşini affetmen daha kolay olacak değil mi?
Yani itici oldu bu ona o da sogudu benden oylemi peki bu 2 kez aldatmasını haklı kılarmı adam beni degil boyle oldugun icin kendini sucla diyo resmen aldatma ve terketmeleri hakkındaSadece yazdığınız kısmı cevaplamak istiyorum .
Soğuma sebebi. Çok itici bi kadın figürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?