• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak

ezgigizem_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
191
-4
1
21
Bir erkek her şey güzel giderken konuşup anlaştıktan sonra sorunları çözdükten sonra neden aldatır? Ve aldattıktan sonra özür diler ve her şeyin düzelebileceğine inanır? Normalde kendisine aynı şey yapılsa direkt hayattan silecek kadar kinlenir ama onları affetmemizi beklerler?

Aldatma huydur karşı tarafla alakası yoktur.

Affetme tekrar aldatacak. Elinin altında biri olsun ben diğerlerine de bakayım kabul ederlerse onlarla da olayım kabul etmezlerse nasılsa sen varsın diye af diliyor.

Reva görmüştür.
Ben bu kıza asla bunu yapamam, yoksa anında onu kaybederim, enerjisi almamıştır o ilişkiden.
Onlar öyle, ama ısrarla öylesini seçmek sizin sorununuz.
Kendinizi neden bu kadar edilgen tanımlıyorsunuz?
Tanıyın kendinizi, kör noktalarınızı fark edin, neyin uğruna kimlere tav oluyorsunuz mesela, bunu gözlemleyin.
Evet aldatılmak karşı tarafla ilgili ama seçimlerimiz bizimle ilgili.

Bir erkek her şey güzel giderken konuşup anlaştıktan sonra sorunları çözdükten sonra neden aldatır? Ve aldattıktan sonra özür diler ve her şeyin düzelebileceğine inanır? Normalde kendisine aynı şey yapılsa direkt hayattan silecek kadar kinlenir ama onları affetmemizi beklerler?
Çünkü cepte tutmak ister manipülasyon yapar. Aldatan yine aldatır. Affedilmemeli.

Bu video işinize yarayabilir
Eş ve evlilik kısmına takılmayın, bu faktörler sevgili seçimi için de önemli

Şerefsiz oldukları için? 🙄

Abi karşıma gelen herkeste mi huy ya

neden bu lavukları sevgili seçtiğini farketmek zorundasın, neden sana bu tekinsiz kişiler çekici geliyor? Kendinle yüzleşmek için terapi şart.

kendi reklamınızı filan mı yapıyorsunuz? her konuya bu kadının videolarını atıyorsunuz?

Ah keşke kendim olaydım, Tülay hocam olmayı çok isterdim🌸
Videoları atma nedenim, konulara uygun uzman içeriğinin işe yarayacağını düşünmem.
Faydalandığım şeyleri faydalı olacağı yerlerde paylaşıyorum.
Bu şekilde art niyetli düşünüleceğini öngöremedim.

Bu arada tebrik ederim, zxshermine’nin beğeneceği bir yoruma imza atmışsınız, öyle kolay değil çünkü ona beğendirmek😂

Son düzenleme:
Sizi aldatan adamı dert edip konu açmaya değmez.Kadin yaparsa or...... Kendi yaparsa düzeltilir affedilir çünkü erkekler kutsal varlıklardır ,kadınlar onları idare etmek zorundadır......

Back