Selam ben bundan 3 ay once yazmıstım belkı hatırlarsınız esımle tartısıyoruz yenı dogum yaptım fıtness gıdıyor neyım demıstım herkez haklıymıs esım aldatıyormus benı cınsel anlamda daha ılerlememısler ama her neyse ben 2 kere o kızla gorustunu konustugunu yakaladım ve afetım ılkınde kız evlı oldugunu bılmıyorsum o konusmayı kesmıs ama sonra ben yakaladıktan 1 ay sonra gerı konustular bunda kızda evlı oldugunu cocuklu oldugunu bılıyordu ve 1 hafta konustuktan sonra ben yakalyınca aıleden bırırlerıne dedım gerı kopardılar baglarını sozler verırldı aıleden bırılerı gırdı araya ve afetım ve bugun tekrar yakladım yalan soyleyıp gıttıgını onla bulustugunu neyım hep yakaladım haberı yok yaklandıfgından suan sesımı cıkarmadan delıl topluycam selfılerı mesajlar ses kayıtları elımde var bunda daha acele davranmadım ve sustum suanlık ne yapmalıyım suan kızım 7 aylık bosnamak ıstıyorum cunku ben dısarı ızın vermeyınce agzıma edıyor hakaretlerı bıtmıyor nıye cekeyım boyle bırını 2 kez sans vermısım daha ne yapayım yoruldum kendı pıskolojım bozulcak boylece artık nasıl bı yol ızleyım yardımcı olun bana
Yok o yonde degıl mahkme neyım yonunden sordumNe demek nasıl yol izlicem? Adam arsızca durmadan sizi aldatıyor farkında mısınız?
Hepsi ekran gotunsu ve vıedo sahıtlerımde var onu onla gorenKendi telefonunuzdan videoyu açın,sonra eşinizin telefonunun ayarlar bölmesini açın video çekerken,numarasının olduğu kısmı gösterin, kızın numarasının da kayıtlı olduğu yeri açıp gösterin,sonra mesajları açıp videoya çekin,fotoları da çekin aynı şekilde. O videoyu da kaydedin. Bu şekilde yapmazsanız adam hepsi kurgu der. Tek başına ekran görüntüsü delil sayılmaz. Ona göre iyice kanıtlı şekilde videoda göstermelisiniz.
Elindeki delillerle bir avukata gideceksin. Çekişmeli dava talebinde bulunacaksın, anlaşmalıya razı olmasını sağlayıp alabileceğin maksimum hakkı alarak boşanacaksın. Anlaşmalı bile yapacak olsan çekişmeli başlat ki uzamasın diye şartlarını kabul etsin. Eviniz varsa mutlaka aile konutu şerhi koydur satamasın, altınlarını verdiysen verdiğini ve miktarını ispatlayacak deliller oluşturmaya bak.Selam ben bundan 3 ay once yazmıstım belkı hatırlarsınız esımle tartısıyoruz yenı dogum yaptım fıtness gıdıyor neyım demıstım herkez haklıymıs esım aldatıyormus benı cınsel anlamda daha ılerlememısler ama her neyse ben 2 kere o kızla gorustunu konustugunu yakaladım ve afetım ılkınde kız evlı oldugunu bılmıyorsum o konusmayı kesmıs ama sonra ben yakaladıktan 1 ay sonra gerı konustular bunda kızda evlı oldugunu cocuklu oldugunu bılıyordu ve 1 hafta konustuktan sonra ben yakalyınca aıleden bırırlerıne dedım gerı kopardılar baglarını sozler verırldı aıleden bırılerı gırdı araya ve afetım ve bugun tekrar yakladım yalan soyleyıp gıttıgını onla bulustugunu neyım hep yakaladım haberı yok yaklandıfgından suan sesımı cıkarmadan delıl topluycam selfılerı mesajlar ses kayıtları elımde var bunda daha acele davranmadım ve sustum suanlık ne yapmalıyım suan kızım 7 aylık bosnamak ıstıyorum cunku ben dısarı ızın vermeyınce agzıma edıyor hakaretlerı bıtmıyor nıye cekeyım boyle bırını 2 kez sans vermısım daha ne yapayım yoruldum kendı pıskolojım bozulcak boylece artık nasıl bı yol ızleyım yardımcı olun bana
Tamam. Telefon numaralarını da gösteren şekilde video çekin mutlaka. Şahitlerle de kanıtlayacaksanız sorun kalmazHepsi ekran gotunsu ve vıedo sahıtlerımde var onu onla goren
OLdu neyim yapti neyim sonra geri affedersin sen ihanetin affi olur mu yaSelam ben bundan 3 ay once yazmıstım belkı hatırlarsınız esımle tartısıyoruz yenı dogum yaptım fıtness gıdıyor neyım demıstım herkez haklıymıs esım aldatıyormus benı cınsel anlamda daha ılerlememısler ama her neyse ben 2 kere o kızla gorustunu konustugunu yakaladım ve afetım ılkınde kız evlı oldugunu bılmıyorsum o konusmayı kesmıs ama sonra ben yakaladıktan 1 ay sonra gerı konustular bunda kızda evlı oldugunu cocuklu oldugunu bılıyordu ve 1 hafta konustuktan sonra ben yakalyınca aıleden bırırlerıne dedım gerı kopardılar baglarını sozler verırldı aıleden bırılerı gırdı araya ve afetım ve bugun tekrar yakladım yalan soyleyıp gıttıgını onla bulustugunu neyım hep yakaladım haberı yok yaklandıfgından suan sesımı cıkarmadan delıl topluycam selfılerı mesajlar ses kayıtları elımde var bunda daha acele davranmadım ve sustum suanlık ne yapmalıyım suan kızım 7 aylık bosnamak ıstıyorum cunku ben dısarı ızın vermeyınce agzıma edıyor hakaretlerı bıtmıyor nıye cekeyım boyle bırını 2 kez sans vermısım daha ne yapayım yoruldum kendı pıskolojım bozulcak boylece artık nasıl bı yol ızleyım yardımcı olun bana
Kesinlikle boşan. Bu şekilde tam 6 yıl sabrettim ama o bağ bir türlü kopmadı. Canım benim asla mutlu olamazsın. Aslada bu huyundan vazgeçmeyecek. Bak sana bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. Boşanmak en güzel kurtuluş.Selam ben bundan 3 ay once yazmıstım belkı hatırlarsınız esımle tartısıyoruz yenı dogum yaptım fıtness gıdıyor neyım demıstım herkez haklıymıs esım aldatıyormus benı cınsel anlamda daha ılerlememısler ama her neyse ben 2 kere o kızla gorustunu konustugunu yakaladım ve afetım ılkınde kız evlı oldugunu bılmıyorsum o konusmayı kesmıs ama sonra ben yakaladıktan 1 ay sonra gerı konustular bunda kızda evlı oldugunu cocuklu oldugunu bılıyordu ve 1 hafta konustuktan sonra ben yakalyınca aıleden bırırlerıne dedım gerı kopardılar baglarını sozler verırldı aıleden bırılerı gırdı araya ve afetım ve bugun tekrar yakladım yalan soyleyıp gıttıgını onla bulustugunu neyım hep yakaladım haberı yok yaklandıfgından suan sesımı cıkarmadan delıl topluycam selfılerı mesajlar ses kayıtları elımde var bunda daha acele davranmadım ve sustum suanlık ne yapmalıyım suan kızım 7 aylık bosnamak ıstıyorum cunku ben dısarı ızın vermeyınce agzıma edıyor hakaretlerı bıtmıyor nıye cekeyım boyle bırını 2 kez sans vermısım daha ne yapayım yoruldum kendı pıskolojım bozulcak boylece artık nasıl bı yol ızleyım yardımcı olun bana
çok üzgünüm. Allah yardımcın olsun. Hiç düşünme direk boşan, ailen arkanda mı peki?Selam ben bundan 3 ay once yazmıstım belkı hatırlarsınız esımle tartısıyoruz yenı dogum yaptım fıtness gıdıyor neyım demıstım herkez haklıymıs esım aldatıyormus benı cınsel anlamda daha ılerlememısler ama her neyse ben 2 kere o kızla gorustunu konustugunu yakaladım ve afetım ılkınde kız evlı oldugunu bılmıyorsum o konusmayı kesmıs ama sonra ben yakaladıktan 1 ay sonra gerı konustular bunda kızda evlı oldugunu cocuklu oldugunu bılıyordu ve 1 hafta konustuktan sonra ben yakalyınca aıleden bırırlerıne dedım gerı kopardılar baglarını sozler verırldı aıleden bırılerı gırdı araya ve afetım ve bugun tekrar yakladım yalan soyleyıp gıttıgını onla bulustugunu neyım hep yakaladım haberı yok yaklandıfgından suan sesımı cıkarmadan delıl topluycam selfılerı mesajlar ses kayıtları elımde var bunda daha acele davranmadım ve sustum suanlık ne yapmalıyım suan kızım 7 aylık bosnamak ıstıyorum cunku ben dısarı ızın vermeyınce agzıma edıyor hakaretlerı bıtmıyor nıye cekeyım boyle bırını 2 kez sans vermısım daha ne yapayım yoruldum kendı pıskolojım bozulcak boylece artık nasıl bı yol ızleyım yardımcı olun bana
Evet yurt dısında kalıyoruz zaten aılemde yanımda cok sukurçok üzgünüm. Allah yardımcın olsun. Hiç düşünme direk boşan, ailen arkanda mı peki?
konudan bağımsız bu yöntem ilgimi çekti bu nasıl oluyor? herhangi bir video veya foto hangi numara tarafından çekildi görünüyor mu? nasıl yapılır ayarlardan(apple)Kendi telefonunuzdan videoyu açın,sonra eşinizin telefonunun ayarlar bölmesini açın video çekerken,numarasının olduğu kısmı gösterin,
Yok hangi numara tarafından çekildi değilde, adamın kendi telinin olduğunu (yani mahkemede o telefon bana ait değil demesin diye) ispat etmek için adamın numarası çıkıyor heralde ayarlara girince. Ona ait tel ona ait numara olduğuna dair video hazırlayacak. Ben böyle anladım yani.konudan bağımsız bu yöntem ilgimi çekti bu nasıl oluyor? herhangi bir video veya foto hangi numara tarafından çekildi görünüyor mu? nasıl yapılır ayarlardan(apple)
Ay bem düzgün anlatamamışım sanırım. Ayarlar bölümünde sizin telefon numaranız görünüyor ya,o kısmı da videoda göstermeniz lazım. Bir de kayıtlı rehberinde mesajlaştığı numarayı ne şekilde kaydettiğini göstermeniz lazım.konudan bağımsız bu yöntem ilgimi çekti bu nasıl oluyor? herhangi bir video veya foto hangi numara tarafından çekildi görünüyor mu? nasıl yapılır ayarlardan(apple)
Konudan bagimsiz olarak "neyim" ne demek surekli cumle icinde kullaniyorsunuz? Konuya gelirsek bir sans daha vermeyin sakin.
Sherlok halt etmiş…getir götürünü yapamaz yeminle o kadar diyorum…Kendi telefonunuzdan videoyu açın,sonra eşinizin telefonunun ayarlar bölmesini açın video çekerken,numarasının olduğu kısmı gösterin, kızın numarasının da kayıtlı olduğu yeri açıp gösterin,sonra mesajları açıp videoya çekin,fotoları da çekin aynı şekilde. O videoyu da kaydedin. Bu şekilde yapmazsanız adam hepsi kurgu der. Tek başına ekran görüntüsü delil sayılmaz. Ona göre iyice kanıtlı şekilde videoda göstermelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?