Aldatma teşebbüsü mü???

Merak eden arkadaşlar için; durumumuzda herhangi bir gelişme yok. Bu süreçte birkaç kez şehirdışı seyahati oldu ama ne zaman arasam ulaştım. Geceleri de konuştuk. Evde de durum aynı. Hem şahsi hem iş telefonu ortada. Eve geliş saatleri aynı. Hala izlemedeyim. Şu ana kadar bir açık vermedi. Ama yediği bir nane varsa elbette bir yerden açık verecektir.

Kadın ayarlamanin geyiği mi olurmuş !
Normal değil. Farkindasin. B ç planlarını güçlendir.Seni beğendim.

Bana geyik gibi gelmedi oraya gidince mi ayarlarız demesi bile yeter benim için demekki daha önce bu şekilde defalarca zaman geçirmişler ki şimdi de aynı muhabbeti yapıyorlar !!

sananeğğ ne be, önce yazmayı öğren.
asıl sananeeğğğ?? benim yorumumdan.
canı sıkılan birisi oturup nafaka düşünmez. kadın çok net para tırtıklama peşinde işte.
daha ortada fol yok yumurta yok nafaka hesaplayan kadını burda bana savunma neden zoruna gitti mesajım sen de mi nafaka hesaplıyorsun kavga edince yoksa?

Bu mesajı psikopat kocası olan bi kadın yazsa şu an mezardaydı. Adam yazınca erkek muhabbeti diyip sıyrılıyor. Artık tüm yazışmalar yok edilir. Ben olsam bunun üzerine ya evden gitmiş ya da onu kovmuştum. Ama sizde çocuklar var fevri kararlar vermemek daha akıllıca. O iş seyehatlerine gitmemeli bi daha. Nasıl ayarlarsa ayarlasın umrumda olmazdı. O haltı yemeden düşüncekti. Her gittiğinde diken üstünde olup psikolojimi bozamazdım. Bosanmıyosam bunu yapardım en azından.

Ustandan aldıgını ustana satma benım sana kullandıgım kelımelerı bana yazma bıraz orjınal ol :) heeee bende nafaka hesplıyom bısuru bos zamanım var yarısında sana laf yetıstırıyom yarısında nafaka hesplıyom noldu ? Itırazın mı var neyse zaten knu sahıbı cevabını vermıs susturmus senı sen once onları hazmet. tabı anlayabılırsen

git kocanla ilgilen belli ki sıkıntıdan elaleme sarıp kendine pay çıkarma derdindesin benim çok şükür böyle ezikliklerle uğraşacak halim yok ama senin belli ki hayatta yerini bulamama sorunun var ki buralarda hayattan aldığın yaraları sarma peşindesin. git çalış da kendine yer bul hayatta buralarda geçmez eziklenmenin acısı haberin olsun

Kımın ezık oldugu gayet bellı durmadan ego tatmın etmeye calısıyrsun, kımın yaralarını sarma derdınde oldugu da bellı zaten uzgun olan ınsanın ustune ustune gıtmıssın ettıgı lafları bıyerlerınden yorumlayıp olmadık taraflarlara cekmıssın, kendını komık duruma dusuruyorsun, kımse benı ezıklemedı sımdıye kadar ama bellı sen pestıle donmussun acısının da buralarda gecmeyecegını ogrenmıssın.

çok çirkin bir mesaj, bu erkeklerin erkekliklerini gösterme şekline hiç kızmıyorum, çünkü göster oğlum amcana pipini mantığı ile büyütüyorlar ve bunu yapan yine bizim hem cinslerimiz maalesef. çok iğrenç hatta bu muhabbet, empati yapınca çıldıracak gibi oldum. biraz zaman verin, bakalım neler olacak.

çok çirkin bir mesaj, bu erkeklerin erkekliklerini gösterme şekline hiç kızmıyorum, çünkü göster oğlum amcana pipini mantığı ile büyütüyorlar ve bunu yapan yine bizim hem cinslerimiz maalesef. çok iğrenç hatta bu muhabbet, empati yapınca çıldıracak gibi oldum. biraz zaman verin, bakalım neler olacak.

Eşinizin bu konuda espri yapması bile şık değil.. Ne bileyim abartmayın.. Ama tabikii takibe alın.. O yılışık herifle de irtibatını minimum a indirmesini sağlayın

tabii belli nafaka deyince kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyorsun artık parayla ilgili ne sıkıntın, ne ezilmişliğin varsa ortamlarda ben ezilmedim dersin kim bilecek değil mi

Bence tepkiniz normal hatta az bile..Güveninizi sarsmis bi kere geyik falan yapmis olsa bile.

Yatağı hoplatma, gıcırdatma lafları geyik olabilir (igrenc, orasi ayri) ama "ordan mi ayarlariz, burdan mi" kısmı cok şüpheli.. Bilemedim, esini tanıyan sensin..

bence uzunca bir süre açık vermez zaten bir şey varsa bile. geçmiş telefon kayıtlarını inceleme şansınız var mı. şehirdışı tarihlerde aradığı numaraları kontrol etseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…