Aldatma değil ama ne?

Hukuken bu durumun adını soruyorsanız Evlilikte güven birliğini sarsacak davranışta bulunma. Ya siz uyurken yatakta mast yaparken yakalayınca ne dedi? Uyandırmaya kıyamadım falan mı dedi? yani nasıl bir bahane buldu çok merak ettim.

Takip programmida ne lutfen banada dermisin adini

Riskli durumlar bunlar,ben şakasına bile olay yaratırım. Evli barklı adam getir yaparım edeyim saçma sapan şeyler söyleyemez.. iğrenç. Sen yapsan canını okurdu dimi? Öyle düşün..

Burda çogumuz seni dolduracagiz belkide. Yuva kurmak kolay degil senn kendi onune bak o senin yuvan sizin yyvaniz ilk basta karar ver bosanmak mi istiypsun devam etmek mi aldatma yada degil onemli olan senjn ne yapmak istedigin eger bosanicaksan durma orda is rezillesir ama bosanmicaksan kaybetme korkusu yasattir ona ama aileler ise girmesin bilmesinn kimse. Kaybetme korkusu yasat ve dir dir yapma o pisman olsun . Ssnin yapacagin dır dır basa kakma pnu sadecw bwzdirir lanet olsun bitecekse biter der. Erkeklerde her sey geri tepiyo ne yazikki. Konusma dinleme sadece sus o haric herkesle hayatina normal seyrinde devam etmeye calis ama ondan duzak durarak cezalandir sen konussanda anlatsanda derdini o sadece ablamak istedigi kadar anlayacak. Dinledigini anlamaz erkek . Erkek yasatilani yasadigini yani eylemlerden anlar kadinlar kadar sozler onemlo degil onlar icin senin gitmenden korksun egerki bosanmicaksan icinde affetmeye calis ama afgetmeye calisygini dile getirme onun bundan haberi plmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…