- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Tskler canım onerin için yok hakliyken haksiz duruma düşmek istemem hem Rabbim in de huzuruna çıkmak var böyle günaha bulaşmak istemem yaptıysa onunkini ispat edeceğimBenim aklima bir fikir geldi. Eskiden aldatildigini ogrenebilmen icin bir oneride bulunamicam maalesef ama eger fake bir facecook veya whatsapp hesabi acarsan ve onunla bir baskasiymissin ki gibi konusursan seni aldatmis olur ayni zamanda elinde istaptin olur. (Bunu mahkemede kullanabilirmisin ve kanunlara aykiri olup olmadigini bilmiyorum.)
Baktım tlf bugün yine baktım yok supheli hic bisey su şifreyi alıp online işlemlerden doküman almaya ugrasicmEşim telefonunu gizlese bende şüphelenirim ama bu yapmıcağı anlamına gelmez yani aldattığı kadına beni arama ben seni ararım diye tembihlemiş olmadıgını bilemem gerçi erkekler biraz salaklar mutlaka açık verirler ama telefonuna baksan bişey bulamazsan napacaksın için rahat edecekmi başka türlü araştır bence
Eee siz ne yaptınız yakaladiniz mi bosandiniz mi ve çocuk varmı?Teli sakliyorsa birseyler yapıyor benim eşimde sürekli teli ortadayken banyoya gitse kendiyle götürüyor tuvalete gitse yine aynı ve kızı surekli görüştüğü erkek arkadaşının ismiyle kaybetmişti yatağa geç gelmeler falan işte sürekli aramalara bak ve noyu al gizlice ara bakalım ne olacak
Bazen fazla agrasif bazen aşırı ilgili bende anlamadım kiben işkillendim. size davranışı nasıl konu sahibi eskisine göre
şüphelendiğini çaktırma, eskisi gibi ol ama takibinde olsun hepBazen fazla agrasif bazen aşırı ilgili bende anlamadım ki
Peki TSK ederim deniyorum sakin olmayışüphelendiğini çaktırma, eskisi gibi ol ama takibinde olsun hep
çünkü hissettiğini anlarsa dikkat eder daha korunaklı olur. hiçbişeyden şüphelenmiyo herşey mükemmel gibi dur. enselediğin anda da intikamın acı olurPeki TSK ederim deniyorum sakin olmayı
Tek gecelik bişe olsa telefon saklamaz devamlı görüşüyorsa saklar bence şifreyi sordunmu neden şifre koyuyorki benim eşimin telide parmak iziyle açıyor ama yedek şifre var ben onla açıyorum.mutlaka sölesin benceKızlar bugün caliscam diyordu ya arkadaşlarla kahvaltı ayarladım beraber oraya gittik sabah gidemedi ise hatta işyerinden aradılar msjlari falan da okudum gelcem kahvaltıdayim falan yazmış konuşmasına da şahit oldum daha ofiste misiniz geleyim mi bittiyse isiniz gelmeyim dedi yani en azından bugün ki yalan değilmiş acaba tek gecelik bisey miydi tlf hep ortadaydı dun ve bugün baktım kurcaladim ama temiz tabi bisey yok şifreyi hala ogrenemedim tek gecelik biseyse asla ogrenemiycem sanırım devamlı gorusuyorsa ne ala...
Yok canım o şifre değil bu tlf şifresini bende biliyorum arama kaydına bakmak için online islemlere girmek gerekiyor bununla ilgili bireysel hat şifresi bahsettiğimTek gecelik bişe olsa telefon saklamaz devamlı görüşüyorsa saklar bence şifreyi sordunmu neden şifre koyuyorki benim eşimin telide parmak iziyle açıyor ama yedek şifre var ben onla açıyorum.mutlaka sölesin bence
Yeni şifre al benm avea mesela *923#deyince yeni şifre veriyo arama kaydında ki isimlerede bak şüphelendiğin varsa erkekse bile numarasını al ara belki erkek ismiyle kayıtlıdır eğer bişe çıkmıyorsada çok üstüne düşme belki sana öyle gelmiştir günahını almaYok canım o şifre değil bu tlf şifresini bende biliyorum arama kaydına bakmak için online islemlere girmek gerekiyor bununla ilgili bireysel hat şifresi bahsettiğim
Vodafone benim nasil bulcam bilmiyorum bile. Hayirlisi artik tskler yorum için..Yeni şifre al benm avea mesela *923#deyince yeni şifre veriyo arama kaydında ki isimlerede bak şüphelendiğin varsa erkekse bile numarasını al ara belki erkek ismiyle kayıtlıdır eğer bişe çıkmıyorsada çok üstüne düşme belki sana öyle gelmiştir günahını alma
Vodafone online işlem yükle proğramını sonra devamı gelir zaten basit aslında rica ederm allah gönlüne göre versin inşallah bişey yokturVodafone benim nasil bulcam bilmiyorum bile. Hayirlisi artik tskler yorum için..
Online işlem mi self servisten farklı herhalde peki TSK ederim gercekten çok isime yarayacak:)Vodafone online işlem yükle proğramını sonra devamı gelir zaten basit aslında rica ederm allah gönlüne göre versin inşallah bişey yoktur
TrueCell diyede bi program var oda çok işe yarıyor kimin aradığı falan çıkıyor tanımadığınız kişiler kayıtlıysa görünüyorOnline işlem mi self servisten farklı herhalde peki TSK ederim gercekten çok isime yarayacak:)
Çok TSK ederim gerçektenTrueCell diyede bi program var oda çok işe yarıyor kimin aradığı falan çıkıyor tanımadığınız kişiler kayıtlıysa görünüyor
Yok artiiik orayami sifre koymus bence suphende haklisinYok canım o şifre değil bu tlf şifresini bende biliyorum arama kaydına bakmak için online islemlere girmek gerekiyor bununla ilgili bireysel hat şifresi bahsettiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?