Aldatiyor mu kızlar yardim lazim acilll

Tskler canım onerin için yok hakliyken haksiz duruma düşmek istemem hem Rabbim in de huzuruna çıkmak var böyle günaha bulaşmak istemem yaptıysa onunkini ispat edeceğim

Baktım tlf bugün yine baktım yok supheli hic bisey su şifreyi alıp online işlemlerden doküman almaya ugrasicm

Eee siz ne yaptınız yakaladiniz mi bosandiniz mi ve çocuk varmı?

Kızlar bugün caliscam diyordu ya arkadaşlarla kahvaltı ayarladım beraber oraya gittik sabah gidemedi ise hatta işyerinden aradılar msjlari falan da okudum gelcem kahvaltıdayim falan yazmış konuşmasına da şahit oldum daha ofiste misiniz geleyim mi bittiyse isiniz gelmeyim dedi yani en azından bugün ki yalan değilmiş acaba tek gecelik bisey miydi tlf hep ortadaydı dun ve bugün baktım kurcaladim ama temiz tabi bisey yok şifreyi hala ogrenemedim tek gecelik biseyse asla ogrenemiycem sanırım devamlı gorusuyorsa ne ala...

Tek gecelik bişe olsa telefon saklamaz devamlı görüşüyorsa saklar bence şifreyi sordunmu neden şifre koyuyorki benim eşimin telide parmak iziyle açıyor ama yedek şifre var ben onla açıyorum.mutlaka sölesin bence

Yok canım o şifre değil bu tlf şifresini bende biliyorum arama kaydına bakmak için online islemlere girmek gerekiyor bununla ilgili bireysel hat şifresi bahsettiğim

Yok canım o şifre değil bu tlf şifresini bende biliyorum arama kaydına bakmak için online islemlere girmek gerekiyor bununla ilgili bireysel hat şifresi bahsettiğim
Yeni şifre al benm avea mesela *923#deyince yeni şifre veriyo arama kaydında ki isimlerede bak şüphelendiğin varsa erkekse bile numarasını al ara belki erkek ismiyle kayıtlıdır eğer bişe çıkmıyorsada çok üstüne düşme belki sana öyle gelmiştir günahını alma

Vodafone benim nasil bulcam bilmiyorum bile. Hayirlisi artik tskler yorum için..

Bence telefonun arama dökümünü istet,son iki hf hangi numarayla çok konuşmuş,hangi saatler konuşmuş bak

Acr die bi program var oda konusma kaytlari oluyor kendnz sifre bile koyabilrsnz acamaz gorsede teknoloji ozurlu demssnz eger netten acr ne die arastrmassa bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…