Aldatırken nelere dikkat etmeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi fulltimex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fulltimex

Ziyaretçi
TeLsim hat kullanmamak ( Meşgulken Karşı tarafa Sesli soylemesinden Dolayı )

CEp telefonunda Giden ve gelen mesaj kutusunu herzaman boşaltman

Cep telefonunuzun Galeri bölümünde Resim Bırakmamalı

2 Adet Telefon kullanmalı

Telefonların her zaman Sessiz modda kullanmalı

Hepsi ile ilgilenmeli en azından gün içinde 1 kaç dakika konusmalı

ve En büyük Olay bana Güvenmiyorsan BİTSİN demeliyiz(bunu artık soyleye soyleye kafasına sokmalıyız ki ister istemez güvensin)

Güvenli seks yapın ve iz bırakmayın. Bill Clinton'ın yaşadıkları size ders olsun

Sevgilinize asla vaatlerde bulunmayın ki beklentisi olmasın.(sonucta ciddi bir ilişkiniz de olabilir)

Yakalandığınızda daima inkâr edin, her şekilde inkâr edin. İhaneti kabul etmek işleri daha da zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz

Sevgilinizi; eşinizin, arkadaşlarının, akrabalarının ya da 'muhbirlik' yapabilecek kişilerin gittiği ya da gidebileceği yerlere götürmeyin. Mümkün oldukça gözlerden uzak yerlerde buluşun

Sevgilinizle umuma açık yerlerde buluştuğunuzda sevgi gösterilerinden kaçının. Elini tutmayın, sarılmayın, aynı çatalla yemek yemeyin. Yoksa 'iş konuşuyorduk' yalanının arkasına sığınamazsınız

Sevgilinizi asla evinize getirmeyin, getirirseniz, küveti, yastıkları bile temizleyin.(diğerleri olayı cakmamalı)

E-mail veya internet üzerinden aldatıyorsanız, e-mail mesajlarınıza ve girdiğiniz adreslerin iz bırakmamasına dikkat edin. Tüm e-mail'lerinizi silmeyin. Bu da şüphe çeker

Etrafınıza kesinlikle çapkınlık öyküleri anlatmayın. Çünkü söyleme dostuna söyler dostuna prensibi her zaman işler.

Alışılmadık ilgi gösterilerinde bulunmaya kalkmayın.. (şüphe uyandırır)

İsimleri sakın karıştırmayın.(bu yuzden butun sevgılılerıne Aşkım Canım bitanem gibi hıtaplarda bulunun ki alıskanlık yapsın isim kullanma gereği duymayın)

Âşık olmamaya bakın, âşık olmanız en büyük falsonuzdur.

Vücudunuzda asla iz bıraktırmayın.

VE ERKEKLER İÇİN EN BÜYÜK NASİHAT

kadınlardan ders almaya bakın, kadınlar asla yakalanmaz ! ! !

yuhh allah korusun ne yaparim ne yapilmasini isterim foff

igrendim
niye yazdin ki bunlari
cidden nefret ettim

Biz kadınlar aldatan erkekler gibi şerefsiz, onursuz ve gurusuz değiliz ki eşimizi aldatalım canım. Aldatmaya karşıyım. Allah korusun.

ZAYIF, KARAKTERSİZ, ONURSUZ, ŞEREFSİZ, İNSANLAR ALDATIR.

erkeklerin de benzer yolları deneyeceğini düşünürsek faydalı bi konu bence...

Ne desem bilemiyorum..
Yorumsuz....

evdeki bilgisayardan gizli işler çevirmeyin
farklı msn adresleri alayım da aman yeni adresimi bilmez demeyin
bilgisayarda yapılan her şey, basılan her tuş hafızaya kaydedilir, 10 dakikada bütün döküm alınabilir, yapmaya çalışan olursa benden tavsiye

alfatan aldanır bence :)) o yüzden çekirge sıçrar sıçrar sonunda yakalanır .gerek yok böyle konular açmaya bunu yapmayı aklına koyan elbet nasıl yapacağınıda düşünmüştür.

sadece gülüyorum bütün delilleri ortadan kaldırabilirler ama bir kadın aldatıldığını hisseder birşeyler yakalamasına gerek yoktur bence :)

erkeklerin aldatmasına dayanamıyordum.şimdi sıra kadınlara mı geldi?yapmayalım lütfen!

mrb bu dokum nasıl alınıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…