- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- Konu Sahibi renkliistop
cinsellik içeren mesajları vardıgece yarısondan sonra mesajlaşmışlar hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle düşünüyorum uymuyorsa senin sorunun yapabileceğim birşey yokEvli bunlar yalnız. Soguduysa gitsin bosansin. Niye yalvar yakar eve dönüyor madem. Sizin çıkarımlar, erkek kafasını anlatmalar uymuyor buraya
Ben onu evden göndermiştim..Kuyruğunu kıstırıp özürler dileyip kendi dönmiştü eve.Ama o arada yapacağını yapmış
Evlıyken ara verılmıs olması yeterlı degıl. Sevgılı olsalar neyse amaAyrıysanız aldatmış olmaz.
Böyle düşünüyorum uymuyorsa senin sorunun yapabileceğim birşey yok
Biliyorum birçok üye beni topa tutacak ama cinsel sadakat ile sevgi ,sefkat gibi kavramları ayırın lütfen ,
Cinsellik bi ihtiyaç yemek su gibi
Sevgi ihtiyacı gibi insani değil
Herkesin dayanma süresi farklı
Ayrıymışsınız ,olmuş bitmiş kişisel algılamayın ,ilerleyen günlere bakın ...
Biliyorum birçok üye beni topa tutacak ama cinsel sadakat ile sevgi ,sefkat gibi kavramları ayırın lütfen ,
Cinsellik bi ihtiyaç yemek su gibi
Sevgi ihtiyacı gibi insani değil
Herkesin dayanma süresi farklı
Ayrıymışsınız ,olmuş bitmiş kişisel algılamayın ,ilerleyen günlere bakın ...
Erkeklerin böyle olduğunu söyledim, karaktersizliği falan beni alakadar etmez, bi adamı 22 gün evden kovamazsın arkadas gider boşanırsın sonu böyle oluyor işte,ya da geldiğinde kurcalamazsın nerdeydin diye ayrıca neden herseyi kadın yaparsa diye kıyaslıyorsunuz ki, kadınlar daha ahlaklıdır ve olmalıdır herzaman
kadın, 1 ay bekleyemem ama ihtiyacım bu benim, diyip aldatsa olur mu?
mesajı senin yazdığın cevapta gördüm de ne diyeyim bilemedim.kadınlarla kıyaslamayacakmışsın.
kadın ahlaklı olmak zorundaymış
Erkeklerin böyle olduğunu söyledim, karaktersizliği falan beni alakadar etmez, bi adamı 22 gün evden kovamazsın arkadas gider boşanırsın sonu böyle oluyor işte,ya da geldiğinde kurcalamazsın nerdeydin diye ayrıca neden herseyi kadın yaparsa diye kıyaslıyorsunuz ki, kadınlar daha ahlaklıdır ve olmalıdır herzaman
Benim dediğim sürekli erkeklerle kendilerini kıyaslayan kadınlardı da herkes bi farklı anladı pipi imparatorluğuna en çok karşı gelenlerden biriyimde erkek yapıyor bende yapmam lazım diyenler bir garip geliyor k.i.b linç is comingahlağın cinsiyetçiliğini de gördük şükür..
ne pipiymiş arkadaş her şey hak..
dökümde görünce geçmiş verileri geri getiren bi program sayesinde birkaç mesaj buldum.okuduklarımdan anladım birlikte olduklarını
Adamı soğutursan 22 gün giderbaşkasına ben bunu dedim sadece karşı taraftaki kadının kendi tercihi banane ben adam hakkında konuştum,