aldatilmisim ve kinim öfkem gecmiyo yarin onu rezil etmeyi planliyorum ?

bende dövmek istiyorum cagirsam gelmez eve gidemem sokakta gorusemem bisey yapsam bana vurur zaten iyice igrenclesti nefret ettim igrendim ölsün istiyorum .
Dövsende geçmiyor canım, ona yapabileceğim en büyük kötülük kendi önüne bakmak. Engelle her yerden ulasamasin, umarım çok güzel günlerin olur bundan sonra :anneadayı:

Karşınızdaki Adam gayet çirkef

Hiç muhattap olmayın, iyice çıldırırsınız

Vay çirkef vay altıma yatırdım da nedir ya, ne pis insanlar var. "Ben de 5 senedir altıma aldım daha fazla ayak altında dolaşma" demek var ama işte çirkefe bulaşma sıçrar demişler.

Ahh cok uzuldum. Kızdım adam tutup dövdürmek lazım. Yada photoshop ıle resmının altına esekk rotusu yapıp namusum dedıgı kadını kendısı asagılayan delıkanlı olur mu dıye dagıtmak gerek. Bılmemkı ne yapmalı. Aslında bır grup kursak kk olarak boyle serefsızlero ıfşa eden bir yapısı olsa el ilanları dagıtsa resımlerını basıp rezıl etse ben her ay boyle bır gruba 20 tl bagıslarrdım bu işi yapsınlar yaralara merhem olsunlar dıye.

Kızım bırak ve önüne bak. Ders al bir adamla birlikte olma artık walla bak. Cinselliğini gizle sakla bu erkekler bunun için yapmayacakları haşnlik yok cunku sakın bunuda unutma kuzum.
Insallah bıran once ıcın soğur da hayatına bakarsın.

Dedigi laf yutulcak bisey degil, altina yatirdim filan cok cirkin ya. Bi adam ayrilirken belli olurmus karaktersizmis yapacak pekbisey yok maalesef

Seni kullandığıma say,altıma yatırdım vb cümleler kurabilen,sığ,kaba bir adamdan sizi aldatmasada ayrılın bir zahmet. Bunlar ne çirkin tabirler,size saygısı olsa demez bunları.
Evli olsanız size "daha sevgiliyken altıma yattın,kimbilir benden önce kimlerin altına yattın "diyebilecek potansiyel var bu adamda.

Oha :oha: o nasıl laf ya Ayy hiç bulasmayin boyleleri kan eder altından çıkar yine sizi haksız konumuna düşürür bence ayrılığına yat kalk sukret :KK57:

Biz nasi olsa sevisioduk o yuzden aldatma gereği niye duyayim seni, falan mi demek istio ne alaka o söz? Hem kotu bisey soyleyip hem de kendini aldatmadim diye aklamaya calismasi da cok sacma. Sen ne dedin o lafın üstüne? Bisey yapcaksan gidip kendin yapma azmettir :) deli misin boklu evlerine gidiosun belki abisi yengesi bile senin ustune gelcek şerefsizlik kanla alakali bir problemdir genelde millete guvenme. Onlar da farkli çıkmayabilir. Daha beter olursun biraz zaman gecsin sakin düşün. Sen saglam bi beddua salla simdilik, sonra basina is geldiginde seni hatirlar.

Nisanlin olduguna emin misin? Benim bildigim resmiyette ayrilinca ailelerde olur arada.Size seni kullandigima say dediginde napti ailesi sirtini sivazlayip aferin oglusum mu dedi? Birakin naparsa yapsin.Kacaeak uzaklasin.

Sakın gidip tokat falan atma bence bin misli karsılık verır sana .

Ne igrenc bir adam midem bulandi pislik herif hic bulasma bence.

4 yilimi veridgim nisanlim benimleyken periscope ve twitter hesabi acmis ordan kizlari takip etmis kendi kuzenimi bile ve pavyon videolari paylasmis . bende bunu ayrildiktan sonra gordum ayrilirken suclu beni gostermisti bi kac mesaj attim ve iyi bi kufur edince seni 5 yil kullandigima say dedi aldatmadin benim degil fln dedi ama benim icim sogumadi yarin evine gidip o uyurken girip okkali bir tokat atip yzuune tukurup gitmek istiyorum yengesi ve abisiyle kaliyo bu arada icim nasil soguyacak suan onu öldürmek istiyorum ? biz birlikt olmustuk kizlar ve bana seni aldatmadim ama cok altima yatirdim 4 senedir kullandigima say dedi .
Allahından bulsun , ne kadar terbiyesiz bir insanmış.
Bence hiç muhatap olmayın , bu yapıda bır ınsandan hersey beklenır, kurtuldugunuza sükredin.

Yıllardır bu adamın ne pislik olduğunu anlamanız için tek bir olay olmadı mı ya ?Ne iğrenç bir mahlukat.

Yaziklar olsun erkegim diye dolasan o pislige. Hic evine gidip tepki falan verme.o raydan cikmis biri artik.herseyi yapabilir. Kurtuldugina dua et. allaha birak isini. Gercekten gosteriyor.inan buna

ne kadar seviyesizce sözler.adam kendini belli etmiş zatende sizin halen böyle bir insan için, bişey yapmaya çabalamanizada
anlam veremedim..

Ne kadar igrenc bir insanmis. Yuzune tukursen oteki yanagini uzatir bu tipler, utanmazlar. Bence hic bisey soyleme, hep sessiz kal. Pisliginde bogulsun.

Kalitesini göstermiş zaten. hiç bişey yapmaya değmez. ona yapacağın tek şey onu artık iplememektir. inan bana bu o atacağın tokattan daha çok koyar

Bu karakterde bi pislik sen ona vurursan oda sana vurabilir biliyorum cok sinirlisin ama sakin ol allaha havale et onuda boynuzlayan bi kadinla beraber olursa intikamin alinmis olur

X