• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışim napmaliyim

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
1
17
8
31
Hanımlar merhaba eşimle görücü usulüyle evlendik şimdi üçüncü bebegimize hamileyim evlilik öncesi nişanlılık ta eşim başka ülkede bende başka ülkede yaşardım eşimin itirafı üzere nişanlı iken yanında ben yokken başkasıyla birlikte olduğunu söyledi . Ona tekme atmalı miyim bana söylediği şu zamaninda sen az erkekle mi birlikte oldun ne yapmalıyım şimdi ben nişanlı iken başkasıyla olmadım daha önce birlikteliğim oldu

Siz birlikte olurken esinize bir sadakat yukumlulugunuz yoktu ki ama o nisanliyken size sadik kalmaliydi. Ayrilmak ya da devam etmek sizin vereceginiz bir karar. Bu kadar zaman sonra hamile karisina bu itirafta bulunmasi da beni ayri iskillendirirdi

Siz birlikte olurken esinize bir sadakat yukumlulugunuz yoktu ki ama o nisanliyken size sadik kalmaliydi. Ayrilmak ya da devam etmek sizin vereceginiz bir karar. Bu kadar zaman sonra hamile karisina bu itirafta bulunmasi da beni ayri iskillendirirdi
Sorduğumda yok diyordu bugün neresinden çıktıysa artık şimdi aynı ulkedeyiz bildiğiniz burası oruspu kazanı ben mi çok safim nisanliyken aşkından geberiyormus gibi davranıyordu bugün bunu söylemesi beni de düşündürdü TC ye dönersem tek başıma tabi boşanma davası açarım . Nisanliyken çevre kadınları bana eşimi över namus abidesi gibi bahsederler di bayağı namusluymus gibi aynı ülkeye geçince yine över durdular bende birşey anlamadım kafam karıştı

İki çocuk artı hamilelik fişi çekilmiş kadın gibi oldum ister fantazi ister de ister sürekli ilk zamanki gibi olmak ister olmuyor

Ya nasıl çirkin karaktere sahip bir eşiniz varmış ki hamile eşini sırf üzmek için böyle birşeyi söylemiş.. Yazık gerçekten.

Boşanıp boşanmamak size kalmış ama gerçekten çok can sıkıcı orası net..

Back