• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

Feride celal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
9
0
1
27
Arkadaşlar benim 2 yıldır konuştugm biri vardı hayatımda bşka sehirlerde yasadgmz için çok görüşemiyrdk ama görntülü ve msj olarak konuşyrdk sürekli. Başlarda beni hayatına albilmk için çok uğrastı bende o uğraşı çabayı görnce bir şans verdim ve çok sevdim zamanla durum tam tersi oldu ben daha çok sevdim. Biz uzaktan akrabayız bu arada birazda bundan güvenmek istedim ama sonrasında bizim son buluşmamızdan bir ay sonra beni aldattığını öğrendim ve inanamadım tabi sonra sordum birsey diyemedi şuan uzun zamandır ayrıyz.Neden bu kadar uğraşan insan bianda vazgeçer

Bazıları için gözden ıraklık gönülden de ıraklığı getiriyor çünkü. Uğraşamamıştır. Uzak mesafe ilişkisi emek ister, fedakarlık ister. Yokmuş sizinkinde. Erken fark etmişsiniz üzücü ama dert etmemeye çalışın.

Hemen elde etmesin, çabalasın, sürünsün, anca öyle kıymetli olursun önerisi her zaman çalışmıyor. Deneyimlemiş oldunuz. Bırakın ve yolunuza bakın.

Arkadaşlar benim 2 yıldır konuştugm biri vardı hayatımda bşka sehirlerde yasadgmz için çok görüşemiyrdk ama görntülü ve msj olarak konuşyrdk sürekli. Başlarda beni hayatına albilmk için çok uğrastı bende o uğraşı çabayı görnce bir şans verdim ve çok sevdim zamanla durum tam tersi oldu ben daha çok sevdim. Biz uzaktan akrabayız bu arada birazda bundan güvenmek istedim ama sonrasında bizim son buluşmamızdan bir ay sonra beni aldattığını öğrendim ve inanamadım tabi sonra sordum birsey diyemedi şuan uzun zamandır ayrıyz.Neden bu kadar uğraşan insan bianda vazgeçer
Daha dün eşimle konuşurken rabbim kim bilir bizlerin hayatından kaç kişiyi çıkardı ki biz rahat edelim diye düşündük. Rabbim seni o adamdan koruduğu gibi evlatlarını da böyle şerli insanlardan ve olaylardan korusun. Allahın sana merhametini hisset seni bundan evlenmeden önce kurtarmış. Say ki o ölmüş yapacak hiç bir şey yok. Seni çok sevecek hayırlı bir insan gelecek sen de bu hiç hayatına girmemiş gibi nasibindekini çok seveceksin. Çünkü kötü bir olay yaşadın hakkın yendi. Kalbin kırık kendin için evleneceğin kişi için tertemiz çok güzel dualar et. Belki duymuşsunduer ilerideki eşin için şimdiden ne dua edersen kabul oluyor. Ben yaşadım bana bir kaç kişi daha söylemişti. Kesinlikle bu kalp kırıklığıyla çık Rabbimin karşısına krizi fırsata çevirip dua et. Rabbim kırık kalplerin yanındadır yaşadığın süreç ise normal üzülürsün tabi ama her seven aldatılmıyır. Gelelim neticeye. Bu kadar uğraştı hemen bıraktığı ya da uzun bir süreçte bıraktı hiç farketmez sonuçta karaktersiz ve acımasızmış. Bu insana kendini emanet etme hayatının her alanında üzer seni. Geri dönme ihtimali olur mu sanmıyorum ama asla kabul etme hayatını zehir edersin. Aşk her şey değil inan ki. Evli ve bir çocuklu anne olarak söylüyorum sadakat evlat olsa bile eşinden vazgeçiriyor. Sakın öyle bi adamı hayatına alma ve şükret Rabbim seni kurtarmış.

Daha dün eşimle konuşurken rabbim kim bilir bizlerin hayatından kaç kişiyi çıkardı ki biz rahat edelim diye düşündük. Rabbim seni o adamdan koruduğu gibi evlatlarını da böyle şerli insanlardan ve olaylardan korusun. Allahın sana merhametini hisset seni bundan evlenmeden önce kurtarmış. Say ki o ölmüş yapacak hiç bir şey yok. Seni çok sevecek hayırlı bir insan gelecek sen de bu hiç hayatına girmemiş gibi nasibindekini çok seveceksin. Çünkü kötü bir olay yaşadın hakkın yendi. Kalbin kırık kendin için evleneceğin kişi için tertemiz çok güzel dualar et. Belki duymuşsunduer ilerideki eşin için şimdiden ne dua edersen kabul oluyor. Ben yaşadım bana bir kaç kişi daha söylemişti. Kesinlikle bu kalp kırıklığıyla çık Rabbimin karşısına krizi fırsata çevirip dua et. Rabbim kırık kalplerin yanındadır yaşadığın süreç ise normal üzülürsün tabi ama her seven aldatılmıyır. Gelelim neticeye. Bu kadar uğraştı hemen bıraktığı ya da uzun bir süreçte bıraktı hiç farketmez sonuçta karaktersiz ve acımasızmış. Bu insana kendini emanet etme hayatının her alanında üzer seni. Geri dönme ihtimali olur mu sanmıyorum ama asla kabul etme hayatını zehir edersin. Aşk her şey değil inan ki. Evli ve bir çocuklu anne olarak söylüyorum sadakat evlat olsa bile eşinden vazgeçiriyor. Sakın öyle bi adamı hayatına alma ve şükret Rabbim seni kurtarmış.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız bana çok iyi geldi onu hayatımın merkezine koydgm için boşluğa düştüm ve ne yapsam hep ona gidiyor düşünmemeye çlşyrm. Bana düzgünce dese ayrılalım diye bile ben üzülürdüm ama en azından böyle değersiz hissetmzdim. Son konuşmamda bile hala kendini haklı buldu herşeyde ve konu tamamen kpndı. Hayatıma alırken çok irdeliyorum uğrasıyrm sonra tamam diyorum ama sonuç bu oldu.Adam gibi ayrılmayı bile beceremedi evlensem belkide hersey daha kötü olacaktı bilmiyrm. Yaptıgını kabullenemedim bi türlü

2 yıl içinde başka şehirlerde yaşadığınız bu uzaktan akrabanızla; akraba olarak değil sevgili olarak, yüz yüze kaç kez görüştünüz ?

2 yılda sadece 4 kez yüz yüze görüşerek sevgili olmaya mı karar verdiniz ? Adama göre de, bir ilişkiniz olduğundan emin misiniz ?

Birbirinizi akraba olarak tanımanızla, sevgili olarak tanımanız birbirinden farklı

Birbirinizi akraba olarak tanımanızla, sevgili olarak tanımanız birbirinden farklı.
Bunu biliyorum ama bana ilk yazdgnda zaten sevgili olmadan ayrıca bir yıl daha konuştuk bir yıl sonunda sevgili olmaya karar verdk bianda akrabamken yazdı bende kanul ettim demiyorum arada ilişki dönüşmesi bir yıl aldı sonra iki yıl devam ettik

Uzak mesafe olduğundan değil,yan yanayken bile aldatiliyor insanlar. Ben affettim. Hala beraberiz. Tabi ilk öğrenince mahvolmustum. Demek bana bu yuzden boyle davraniyordu diyerek tum yapboz parcalari oturmustu kafamda. O gun yanima gelmedi, demek ki o kizin yanina gitti. O gün evinde alkol masasi vardi, demek o kızla içti. Bunlari dusundukce delirdim. Ama affettim. Seviyorsaniz kurcalamayin bence. Buyukte konusmayin insan yapmam dediği şeyleri yapabiliyor.

Back